Operacja "Czyste ręce" ... - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 maja 2006, 21:11

Potwierdzam ze zawodnicy Milanu brali czynny udzial w Tottonero :?

Tylko ze nic z tego nie wynika w zwiazku z obecna sytuacja.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 21:19

ossy pisze:W tym wypadku dzialają sędziowie chłopczyku, nie piłkarze.
A gdzie ja napisałem coś o piłkarzach? Byłbyś łaskaw mnie oświecić? Naucz się czytać uważnie, a potem pogadamy.
ossy pisze:I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?
Jakie to tematy bystrzaku? Wiesz sprawy drugiej wojny obce mi nie są, a afera z Juventusem tym bardziej.
ossy pisze:Jakbyscie nie wiedzieli, to Juventus ma jakąs sztame z Legią, i prawdobodobnie to on załatwił im mistrzostwo(Legii). Tu sie nie popisał w moich oczach, za Wisłą jestem
Ciekawe. Nie wiedziałem o tym.
Łukasz[ACM] pisze:Oglądnij film Chłopaczka to może zrozumiesz
Gorąco polecam.
Łukasz[ACM] pisze:Tam aż śmiać się chce...
Mi się trochę chciało śmiać, ale trochę też płakać.
ossy pisze:A co do fauli, mamy najwiecej karket w lidze, ponad 60 zółtych i 3 czerwone.
Proponuję bliższe zapoznanie się ze statystykami. Kilka postów wyżej jest podane kto ma najwięcej kartek, ale niewątpliwie nie tylko Messina ma więcej kartoników niż Juventus.
Chlopaczek pisze:Gdyby ukarali tylko Moggiego to by byla parodia.Wtedy od razu wszystkie kluby powinny zatrudnic obrotnych kolesi wylacznie do przekretow.Kibicow oddanych sprawie ktorzy nawet jak wpadna pojda siedziec za klub.
Hmm kiedyś już to było pisane. Nie zaszkodzi jednak przypomnieć tych prawdziwych słów niewtajemniczonym.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2006, 21:26

Marq wtedy za zawodników odpowiedział klub - i poniósł kare. Tak wyszło :? Teraz za działaczy też odpowie klub. Bo chyba robil to dla nich. Chyba że juz nawet w Turynie Lucka nie chca znać ?

Wiele był dał by się dowiedzieć jak teraz czuje się taki Del Piero czy Nedved. Że oni grali - a kto inny wygrywał. Pomysł jak czują sie też inny piłkarze. Nie którzy grali na maxa przez 38 kolejek. A i tak było ustalone. Inny w meczu doznali urazu ktory wykluczał ich z gry przez np. 5 miesiecy :? Długo renomy i szacunku Juve nie odzyska. A komu ma podziekować ?

A jedno i drugie nie ma nic do siebie. Jak Chłopaczek napisał nic z tego nie wynika w zwiazku z obecna sytuacja.

Proponuje Ci przesledzic tematy i news o Moggim z popszedniego sezonu. Zobaczysz opinie fanów Juve - teraz już nie jest z Juve ? "Mogłeć być królem a jesteś :wink:" tak powinni pisać

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 maja 2006, 22:23

ostry66 pisze:Najwiecej kartek macie w lidze powiadasz? Hmmm to ciekawe bardzo ale w tym momencie pozwole sobie Ciebie zacytowac: I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?

(Milan - 51Ż-3C; Juve - 61Ż-3C; Messina 102Ż-9C)

Jakbys jeszcze tego na matematyce nie przerabial to 102>61
O kurde! Jestesmy na drugim miejscu, a sedziowie prawie nas nie karają :?

Chlopaczek pisze:Nie wiem ile mozna tlumaczyc fanom Stare Damy oczywiste sprawy.Milosc jest slepa.

Moggi dzialal z korzyscia dla klubu i klub powinien byc ukarany rowniez.To jak z transferami ktore dla was przeprowadzal.Sobie przeciez tych pilkarzy nie zalatwial zeby grali u niego w ogrodku tylko zeby wzmocnili Stara Dame czyli z korzyscia dla niej.Tak samo jest teraz z sedziami zalatwial ich przychylnosc dla klubu.Dziwie sie ze naprawde tak trudno to pojac niektorym.

Gdyby ukarali tylko Moggiego to by byla parodia.Wtedy od razu wszystkie kluby powinny zatrudnic obrotnych kolesi wylacznie do przekretow.Kibicow oddanych sprawie ktorzy nawet jak wpadna pojda siedziec za klub.

A czy ja napisałem aby tylko Moggiego? Nie, cały klub. Bo to szło z korzyścią dla klubu.

*_Zaza_* pisze:Słuchaj dziecko weź nie błaźnij sie ok ? Napisz jaki to był mecz czekam - nie tu na prv. A jak nie to znikaj bo tylko wstyd przynosisz takimi wypowiedzami. Rzekomo mają Juve rozwiącac Może ten karny z Parma ?

Ty się nie błaźnij. Jaki mecz? Milan-Cagliari.

RealFan pisze:Jakie to tematy bystrzaku? Wiesz sprawy drugiej wojny obce mi nie są, a afera z Juventusem tym bardziej.
Na ten temat nie masz pojęcia. Ale jak nie jest Ci obca ta sprawa z Juve, to nam opowiedz. Ja chetnie poczytam.

RealFan pisze:Ciekawe. Nie wiedziałem o tym.
To już wiesz, guru :lol:

RealFan pisze:Proponuję bliższe zapoznanie się ze statystykami. Kilka postów wyżej jest podane kto ma najwięcej kartek, ale niewątpliwie nie tylko Messina ma więcej kartoników niż Juventus.
Tylko jak Messina gra widzielismy chocby w meczu z Milanem. I chyba nie myslisz ze az tak brutalnie gra Juventus?

*_Zaza_* pisze:Proponuje Ci przesledzic tematy i news o Moggim z popszedniego sezonu. Zobaczysz opinie fanów Juve - teraz już nie jest z Juve ? "Mogłeć być królem a jesteś " tak powinni pisać
A kto teraz pisze ze Moggi zły i bee? Po oprócz Marqa nie widze nikogo.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 maja 2006, 22:35

Ossy nie zdziwi mnie jeżeli RealFan wie na temat tej afery więcej niż Ty. Albo inaczej... czytacie to samo co ja ale każdy z nas to inaczej interpretuje a Twoja interpretacja jest conajmniej dziwna.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2006, 22:36

ossy pisze:Ty się nie błaźnij. Jaki mecz? Milan-Cagliari.

:lol: No kojaże bramkarz gości fauluje Inzahiego :) Nie było faulu ? hehe przeciesz zachaczył go ewidentnie :] Gila jak sie nie myle w prawy róg bramkim mocno i nie daje szans Caniniemu :P Chłopie to Milan :] My nie potrzebujemy Racalbuto :P

ossy pisze:A kto teraz pisze ze Moggi zły i bee? Po oprócz Marqa nie widze nikogo.

Moggi odpowiada = Juventus - bo niszczył Calcio dla dobre tego klubiku. A nie gadanie teraz Moggi sam odpowie - co nie znamy już go ? :lol: Zreszta on zniszczył juz całkowicie jaki kolwiek wizerunek Juve - do tego nie trzeba wyroków :]

I Ossy pisz coś konkretnego bo to naprawde nie nasza winna że Juventus tak nisko upadł. Podziękuje Moggimu i innym że teraz musisz czytac takie rzeczy o swoim klubie. Zreszta i tak raptownie spadła liczba jednosezonowców :] Bo ich klub tak stracił naprawde wiele.

Ossy kto ma najwiecej fauli w lidze ? Czemu ty milczałes jak pisalismy o stylu Juve chcesz wrócic do tematu ?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 22:42

ossy pisze:Na ten temat nie masz pojęcia.
Jaki? Co o Hitlera ci chodzi? Napisałem przecież, że nie mordował własnymi rękami, tylko wydawał rozkazy, które były związane z mordowaniem. Ale to jest temat o brudnym obliczu Calcio, a nie o Hitlerze, który był również świetnym strategiem wojennym (do pewnego momentu) ale o tym już mniej osób pamięta.
ossy pisze:Ale jak nie jest Ci obca ta sprawa z Juve, to nam opowiedz. Ja chetnie poczytam.
Już opowiadałem. Poczytaj wcześniejsze posty. Chyba, że się rozleniwiłeś :P
ossy pisze:I chyba nie myslisz ze az tak brutalnie gra Juventus?
Nigdzie nie pisałem, że gra brutalnie. Ponowię swój apel o uważniejsze czytanie.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 maja 2006, 22:43

Łukasz[ACM] pisze:Ossy nie zdziwi mnie jeżeli RealFan wie na temat tej afery więcej niż Ty
Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.

*_Zaza_* pisze: No kojaże bramkarz gości fauluje Inzahiego Nie było faulu ? hehe przeciesz zachaczył go ewidentnie Gila jak sie nie myle w prawy róg bramkim mocno i nie daje szans Caniniemu Chłopie to Milan My nie potrzebujemy Pacalbuto
Nie. Faulu na Pippo nie było, a bronił Chimenti, znafffffco.

*_Zaza_* pisze:Moggi odpowiada = Juventus - bo niszczył Calcio dla dobre tego klubiku. A nie gadanie teraz Moggi sam odpowie - co nie znamy juz go ?
A gdzie ja napisałem tylko Moggi? Jesli zostanie udowodnione, niech odpowie klub. A jak Moggiego nie skażą na wiezienie, to nieh zostanie w klubie.

*_Zaza_* pisze:Ossy kto ma najwiecej fauli w lidze ? Czemu ty milczałes jak pisalismy o stylu Juve chcesz wrócic do tematu ?
No pewnie. Chętnie poczytam twoje herezje

*_Zaza_* pisze:I Ossy pisz coś konkrentgo bo to naprawde nie nasza winna że Juventus tak nisko upadł. Podziękuje Moggimu i innym że teraz musisz czytac takie rzeczy o swoim klubie. Zreszta i tak raptownie spadła liczba jednosezonowców Bo ich klub tak stracił naprawde wiele.
Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.

Łukasz[ACM] pisze:czytacie to samo co ja ale każdy z nas to inaczej interpretuje a Twoja interpretacja jest conajmniej dziwna.
Niby co dziwnie interpetuję?

RealFan pisze:Jaki? Co o Hitlera ci chodzi? Napisałem przecież, że nie mordował własnymi rękami, tylko wydawał rozkazy, które były związane z mordowaniem. Ale to jest temat o brudnym obliczu Calcio, a nie o Hitlerze, który był również świetnym strategiem wojennym (do pewnego momentu) ale o tym już mniej osób pamięta.
Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.
Chętnie bym poczytał cos na temat tych brudów. Tylko nie jakies przytakiwania czy powtarzania.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 maja 2006, 22:48

ossy pisze: Nie. Faulu na Pippo nie było, a bronił Chimenti, znafffffco.
Chodzi o sytuacje w ktorej obronca skoczyl Pepe na glowe i ten sie przewrocil a sedzia zagwizdal karnego?Jesli o ta to na dwoje babka wrozyla.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 maja 2006, 22:50

Ossy pisze:Niby co dziwnie interpetuję?
Napisz mi jak odbierasz całą tą afere i zrób jakąś interpretacje tego, chce być pewny co do Ciebie.
Ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
No właśnie, więc jeśli nie napiszesz mi jak to wszystko odbierasz to najlepiej zamilcz bo za bardzo nie masz nic do powiedzenia poza głupotami.
Weź przykład np. z Bagga który napewno ma ochote tu wyjechać na nas jak wielu innych ale wie że nie wypada i za bardzo nie ma z czym i za to można go szanować. No ale lepiej pisać że Milan jest brudny... :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2006, 23:01

Chlopaczek pisze:chodzi o sytuacje w ktorej obronca skoczyl Pepe na glowe i ten sie przewrocil a sedzia zagwizdal karnego?Jesli o ta to na dwoje babka wrozyla.

Bo to był mecz na Giuseppe Meazza i to był Canini :P

Zreszta nie gadajcie z nim - ma chłopak wode - dziwicie sie ?- jego klub upadł naprawde nisko. Wcześniej miał mały szacunek teraz juz całkiem :roll: Co by teraz nie napisałe Juventus przez najbliższe lata znów będzie anty reklamą Calcio. Szkoda że teraz nie piszecie Forza Lucek. Powiem szczerze ża współczuje Wam troche. Bo ja napisałem jak ma sie teraz czuć taki Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał. Przeciesz im też jest wstyd...

ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
W opini ludzi mających swoje zdanie na całym swiecie - nie jednosezonowców - teraz Juvetus nie znaczy nic tak naprawde. Moggi zniszczył ten klub. Szybko nie odzyska szacunku w Europie :) Czy Ci sie to podoba czy nie. Wcześniej mijały lata a co kolejkce serie A na trybunach stadionów śmiali sie z Juve nawiązując do pana Agricoli. Teraz radze troche prześledzić stadiony :lol:

Ossy[/b jak wytłumaczysz co że w europie nic nie grają ? za dobre auta chceli ? czy za słabi są ? aaa albo nie pisz - nie warto z Tobą rozmiawać :]
Ostatnio zmieniony 09 maja 2006, 23:07 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 23:02

ossy pisze:Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.
To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał? A może oczekujesz, że prowadzę własne śledztwo i wiem więcej niż prokuratura? I wprowadzę Cię w jego rezultaty. Niestety rozczaruję cię. Nie prowadzę własnego dochodzenia i nie odemnie zależeć będą wyroki.
ossy pisze:Chętnie bym poczytał cos na temat tych brudów. Tylko nie jakies przytakiwania czy powtarzania.
Napisałeś dwa razy to samo w jednym poście. I kto tu się powtarza?
ossy pisze:Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.
Zadałem Ci pytanie, o czym nie mam pojęcia. Ty nie odpowiedziałeś, więc poruszyłem obie wspomniane wcześniej kwestje. Żeby nie było potem, że to nie o to Ci chodzilo.
ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
Widzę, że zaczynasz używać ostrych słówek. Co to kogo obchodzi, jaki masz stosunek do naszych opinii. każdy ma też wyrobione zdanie o twoich.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 maja 2006, 23:56

Łukasz[ACM] pisze:No właśnie, więc jeśli nie napiszesz mi jak to wszystko odbierasz to najlepiej zamilcz bo za bardzo nie masz nic do powiedzenia poza głupotami.
Na szczescie, walczysz tu o poziom,i glupot nie piszesz. No i do powiedzenia masz dużo, bo cały czas beczy: Juventus bród i smród, tylko czasami to rozbudujesz.

Łukasz[ACM] pisze:Weź przykład np. z Bagga który napewno ma ochote tu wyjechać na nas jak wielu innych ale wie że nie wypada i za bardzo nie ma z czym i za to można go szanować. No ale lepiej pisać że Milan jest brudny...
A teraz mistrzu, wskaż mi gdzie napisałem ze Milan jest brudny. Czekam.

Bo chyba nie chodzi Ci o to co napisałem z Inzaghim? Bo nie powiesz mi ze nie symuluje?

*_Zaza_* pisze:Zreszta nie gadajcie z nim - ma chłopak wode - dziwicie sie ?- jego klub upadł naprawde nisko. Wcześniej miał mały szacunek teraz juz całkiem Co by teraz nie napisałe Juventus przez najbliższe lata znów będzie anty reklamą Calcio. Szkoda że teraz nie piszecie Forza Lucek. Powiem szczerze ża współczuje Wam troche. Bo ja napisałem jak ma sie teraz czuć taki Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał. Przeciesz im też jest wstyd...
No pewnie, wode mam bo zaza mi napisał ze Juventus upadł nisko :cry:

Szacunek kogo? Twój? Łukasza? Naprawde, nie obchodzi mnie on.

*_Zaza_* pisze:Ossy[/b jak wytłumaczysz co że w europie nic nie grają ? za dobre auta chceli ? czy za słabi są ? aaa albo nie pisz - nie warto z Tobą rozmiawać

O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, MIlanu i Juventusu.

RealFan pisze:To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał?

Naczytałem i co z tego? Nic oprócz tego sie tu nie dowiedziałem od Ciebie, wiec po co piszesz jak wszystko zawiera w tych newsach?

A co do a0fery, ja poczekam do wyjaśnienia sprawy i wydania orzeczenia sądu. Sądu, nie zazy i jego oczach w których to Juventus nie ma szacunku :lol:

Zresztą po tym
Na pytanie o zdaniu z przechwyconej rozmowy telefonicznej pomiedzy Moggim i Giraudo: "Jak jest pojętny to pół drużyny im wyrzuci." - De Santis odpowiedział: "Sciągnąłem sobie z internetu tą rozmowe i zobaczyłem godzinę, o której sie odbyła, to wystarczy by wszystko wyjasnić." (okazalo sie, że ta rozmowa była przeprowadzona tuż po zakończeniu meczu. przyp. red.)

mam wątpliwosci na ten temat.

I ide juz, raczej nie bede tu pisał, bo widze ze zaza tu selekcje robi i chyba się nie załapie by podyskutować. W końcu jestem bluzniącym dzieckiem, kibicującym klubowi bez szacunku na który kazdy chce zwymiotować, czyz nie?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 maja 2006, 0:01

ossy pisze:O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, MIlanu i Juventusu.

Prosze Cie... Nie przesadzaj... Przecież doskonale wiesz, że Milan w latach 90 i XXI wieku osiągnął więcej w lidze mistrzów niż Juventus. Nie wiem co chciałeś osiągnąć tą wypowiedzią, ale coraz bardziej pogrążasz sie...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2006, 0:18

Fajnie że odpisałes na zdania wyjęte z kontekstu ale powiedz po co ?

Ani Ja - ani RealFan czy Chłopaczek i Łukasz nie mamy zamiaru Cie przekonywać. Bo po co ? chłopie pomysł sam jak Juventus teraz wygląda w oczach kibiców ? pomyśl i zastanów sie komu to zawdzięcza. Czemu każdy kolejny dziennik miesza z błotem Wasz klub. Agnieszka [nawet żaden z baranów Jej nie przeprosil "fani za 10" z JP -żenada] i tak nie pisze wszystkiego bo nie którzy by płakali. Anty reklama Calcio - Ja wiem że trudno sie z tym pogodzić. I wspołczuje wam ale to jest coś dla tych typowych "fanów Juve" Czyli 12 lat - wiecej kibicuje Del Piero niż Juve - własna opinia oprata na tym co ktos inny napisze - i liczą sie sukcesy - nie styl gry czy wyniki. Teraz mają

Napisałem Ci wcześniej ale po raz kolejny powtórze: Jak teraz się czują Zambrotta, Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał....

Chyba afera a Agricola nauczyła Cie czegoś ? Mało straciliście szacunku ? teraz on już jest znikomy. Ale chyba szybko go nie odbudują. Powiedz czy Ty masz zamiar szczekac cytatami czy nie powinneś zrobić czegoś innego ? Żadko sie zgadam z Roberto Mancinim ale on chyba mówił o tym zamieszaniu najodważniej i szczerze. A jak mówi Prandelli "to choroba ..."
ossy pisze:O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, Milanu i Juventusu.

Ale tu nie ma co porównywać i Ty doskonale o tym wiesz. :] Co rok jest plan ale tu trzeba było by zacząc inny wontek a nie chce mi sie naprawde. Zwłaszcza że ja napisze a Ty zaczniesz cytować ... To po pierwsze a jak coś to musiał byś napisać od kiedy Luciano Moggi i cała tzw. Triada siedzi na stołkach w Juve.

Dobranoc :] i prosze się Cie cytuj bo nie ma sensu- nie zmienisz nic ...

Forza Calcio :!:
Forza Milan :!:

P.S. Ossy trykoty na nowy sezon :wink: Dzis odbyła się prezentacja :)Jutro [dziś w sumie] Ci pokaże wiecej :] Nara teraz na pewno dobranoc :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”