Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:50

Pasztet pisze:
ryzy89 pisze:Czytalem ze Fiorentino Perez szykuje juz konkretna oferte za Vieire i jak nie w styczniu to po sezonie przejdzie do Realu....tak czytalem..nie wiem ile w tym prawdy.....
a ja czytałem że Real chce kupić Scholesa, Gigsa, van Nisterloya i Ronaldo i co wtedy zrobicie??

jeszcze powiedz że czytałeś na onecie albo interi :roll:
Nie wchodze na takie strony...ale ja naprawde tak czytalem... czytalem to chyb na stronie pilkinoznej( takie czasopismo :lol: )...ale nie jestem pewien... P.S. Qrczak...Vieira pograzyl Newcastle a nie Arsenal... 8) ...a szkoda ze to co powiedziales to tylko pomylka..... :D ...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 gru 2004, 23:50

Qrczak...Vieira pograzyl Newcastle a nie Arsenal... ...a szkoda ze to co powiedziales to tylko pomylka..... ...
eetam gadacie.. pewnie miał na myśli Manchester :twisted:

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 31 gru 2004, 0:13

Qrczak...Vieira pograzyl Newcastle a nie Arsenal... ...a szkoda ze to co powiedziales to tylko pomylka..... ...
No tak, oczywiście chodziło o to że pogrązył Newcastle nie Arsenal :oops: :oops:

Sorry za pomyłke

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 01 sty 2005, 14:44

Ostatnio na jednej z nieoficjalnych stron londyńskiego Arsenalu, przeczytałem informacje, że być może szeregi Kanonierów zasili młody,utalentowany defensor Ajaxu Johnny Heitinga . Bardzo dobry ruch ze strony Arsenalu, ale po raz kolejny obrońca :roll:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 sty 2005, 15:59

ryzy89 pisze:
Pasztet pisze:
ryzy89 pisze:Czytalem ze Fiorentino Perez szykuje juz konkretna oferte za Vieire i jak nie w styczniu to po sezonie przejdzie do Realu....tak czytalem..nie wiem ile w tym prawdy.....
a ja czytałem że Real chce kupić Scholesa, Gigsa, van Nisterloya i Ronaldo i co wtedy zrobicie??

jeszcze powiedz że czytałeś na onecie albo interi :roll:
Nie wchodze na takie strony...ale ja naprawde tak czytalem... czytalem to chyb na stronie pilkinoznej( takie czasopismo :lol: )...ale nie jestem pewien... P.S. Qrczak...Vieira pograzyl Newcastle a nie Arsenal... 8) ...a szkoda ze to co powiedziales to tylko pomylka..... :D ...
Ja już mam tego dosyć Real chce wszystkich... ja nigdy nie wieże w te plotki na onecie itp...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 17:58

olek j pisze:Ostatnio na jednej z nieoficjalnych stron londyńskiego Arsenalu, przeczytałem informacje, że być może szeregi Kanonierów zasili młody,utalentowany defensor Ajaxu Johnny Heitinga . Bardzo dobry ruch ze strony Arsenalu, ale po raz kolejny obrońca :roll:
jeśli tak to bardzo się cieszę :P Właśnie obrońcy potrzebujemy, nie wiem dlaczego Ci sie nie podoba to że to obrońca?? mam nadzieje że to nie zwykła plota tylko prawda ale źródło nie jest zbyt pewne :roll:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 01 sty 2005, 18:30

Pasztet pisze:nie wiem dlaczego Ci sie nie podoba to że to obrońca
Ostatnio Arsenal zaopatrza się aż zabardzo w obrońców.Ostatnio Eboue,możliwe ,że Ramos, teraz Heitinga.Przydał by się pomocnik,ofensywny pomocnik :wink: .

Dzisiaj zwycięstwo z Charlton(3:1),dwa razy Ljungberg, raz młody Van Persie :wink: Arsenal odzyskuje formę, teraz napewno mogę to "powiedzieć"

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 22:16

olek j pisze:
Pasztet pisze:nie wiem dlaczego Ci sie nie podoba to że to obrońca
Ostatnio Arsenal zaopatrza się aż zabardzo w obrońców.Ostatnio Eboue,możliwe ,że Ramos, teraz Heitinga.Przydał by się pomocnik,ofensywny pomocnik :wink: .

Dzisiaj zwycięstwo z Charlton(3:1),dwa razy Ljungberg, raz młody Van Persie :wink: Arsenal odzyskuje formę, teraz napewno mogę to "powiedzieć"
Eboue moze grać na środku i z prawiej, Ramos to jeszcze niec pewnego chociaz czuje że nic z tego nie wyjdzie a heitinga to dośwadczony obrońca, do tego młody i utalentowany więc... a poza tym im większa rywalizajcja w składzie tym lepiej.. bo kto ma zastąpić np. Campbella?? Cygan?? Senderos?? no bez przesady..

P.S. Napisz kogo być wolał zamiast obrońcy? tylko nie pisz że bramkarza bo to oczywiste

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 0:03

Nawet lubię Arsenal, bo gra całkiem znośną dla oka piłkę, jednak szkoda mi go w obliczu dwumeczu z Bawarskim Lwem w 1/8 Ligi Mistrzów. Głupio by było, gdyby taka firma jak Kanonierzy zebrała podwójny łomot od Bawarczyków, a na to się niestety zanosi...

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 02 sty 2005, 13:29

Pasztet pisze:
P.S. Napisz kogo być wolał zamiast obrońcy? tylko nie pisz że bramkarza bo to oczywiste
Jak wspomniałem chciałbym w Arsenalu widzieć ofensywnego pomocnika typu np.Aimar, który nie wiem z jakiego powodu jest ostatnio bardzo krytykowany.Ciekawą transakcją byłoby również kupno Rafaela Van der Vaarta, który dobrze wykonuje stałe fragmenty gry i dobrze wykonuje tzw.wrzutki :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 13:54

olek j pisze:
Pasztet pisze:
Jak wspomniałem chciałbym w Arsenalu widzieć ofensywnego pomocnika typu np.Aimar, który nie wiem z jakiego powodu jest ostatnio bardzo krytykowany.Ciekawą transakcją byłoby również kupno Rafaela Van der Vaarta, który dobrze wykonuje stałe fragmenty gry i dobrze wykonuje tzw.wrzutki :wink:
no tak to ja mogę sobie powiedzieć że chcę np. Ronaldinho :roll: z naszą polityką transferową te zakupy są niemalże niemożliwe.. chociaż kto wie może Wenger zaatakuje z nienacka i kogoś kupi (choć nie widziałem nigdzie żeby Arsene interesował się w/w dwójką) tak jak to było z Jose Antonio :wink:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 02 sty 2005, 14:59

Aimar i Van der Vaart są w zasięgu naszych możliwości, też chciałbym Ronaldinho,chyba każdy kibic chciałby mieć brazyljczyka w swoim zespole.
Przejście Aimara lub Van der Vaarta jest dużo bardziej realne niż sprowadzenie np.Ronaldinho.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 02 sty 2005, 22:21

no w sumie pasztet nasz racje...polityka transferowa Wengera jest bardzo dziwna...oni kupuja bardzo malo zawodnikow.....moze nie pozwalaja im na to fundusze.....tego nie wiem.....

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 22:31

ryzy89 pisze:no w sumie pasztet nasz racje...polityka transferowa Wengera jest bardzo dziwna...oni kupuja bardzo malo zawodnikow.....moze nie pozwalaja im na to fundusze.....tego nie wiem.....
sytuacja przedstawia się następująco:
kasa na kupno jest, na pensje też ALE w LM nie idzie nam najlepiej a LM to kasa i to dość niezła. a w związku z tym że nie idzie nam najlepiej to możemy szybko odpaść (już drugi rok z rzędu zdarza się sytuacja że fartem wyszliśmy) i nie będzie forsy. nie będzie forsy nie będzie z czego płacić pensji. nie ma z czego płacić pensji nie ma piłkarzy :( do tego dochodzi budowa nowego stadionu itd. itp. :roll: jakby sie udało dojść do ok. półfinału w CL można by sie spodziewać jakichś lepszych zakupów, a na razie nie ma na co liczyć. Przynajmniej nie wskazuja na to ostatnie wypowiedzi Wengera :roll: :?

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 04 sty 2005, 22:03

Niechce was irytowac ale Ramos jak odejdzie to do ManU :D zobaczycie... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”