Kanały Sportowe - Strona 10

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 gru 2005, 11:07

Polsat ma prawa do meczy:
Lazio Rzym (Stadio Olimpico), Cagliari (Stadio Sant'Elia), Lecce (Stadio Via del Mare), Treviso oraz Genoa FC (Stadio Luigi Ferraris).

oczywiscie tylko gdy graja na swoim stadionie nie wiem jak z Genoa bo została zdegradowana do Serie C

archie
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 19:47

:arrow: EUROGOLE
:arrow: WATTS
:arrow: CHAMPIONS LEAGUE LEGENDS
:arrow: FIGHT CLUB
:arrow: WORLD CUP LEGENDS
:arrow: SNOOKER(jak nie ma co robić)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 lut 2006, 13:58

Doszły mnie piękne słuchy, że na Cyfrowym Polsacie, na Hot Birdzie jest odkodowany kanał Sport Italia, ale niestety u mnie jest on zakodowany. Czy u Was też tak jest :?: :(
Na Sport Italii można oglądać ligę argentyńską, brazylijską i Copa Libertadores. Tak więc połaca się mieć ten kanał.

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 03 lut 2006, 18:17

Moje programy

:arrow: Eurogole
:arrow: Top 24 clubs
:arrow: Biathlon
:arrow: Snooker

A co do Wrestlingu to tylko lubie popatrzeć na te masakry np. rozwalanie krzeseł na głowie i reszta tych wygłupoów

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 lut 2006, 19:11

ja lubie eurogol, choc szkoda ze nie ma ligi angielskiej. Poza tym to Watts no bo ... śmieszne :mrgreen:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 lut 2006, 19:49

Corinthians u mnie SportItalia jest odkodowany. Pokazują skróty ligi argentyńskiej,brazylijskiej i włoskiej. Jest też magazyn ze skrótami ligi holenderskiej. Poza tym jest także Serie B i powtórki spotkań Pucharu Ligi Angielskiej.Ogółem fajna stacja tylko nie wiem gdzie mozna znależc jej program.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 lut 2006, 20:54

Piotr pisze:Corinthians u mnie SportItalia jest odkodowany. Pokazują skróty ligi argentyńskiej,brazylijskiej i włoskiej. Jest też magazyn ze skrótami ligi holenderskiej. Poza tym jest także Serie B i powtórki spotkań Pucharu Ligi Angielskiej.Ogółem fajna stacja tylko nie wiem gdzie mozna znależc jej program.
Kurde, u mnie jest zakodowany. A coś kombinowałeś, czy coś takiego?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 lut 2006, 11:06

Polsat Sport już przesadza. Pokazują od jakiegoś czasu tylko i wyłącznie Borussię Dortmund, nawet jeśli równolegle toczy się o wiele ciekawsze spotkanie (jeśli chodzi o siłe drużyn). W zeszłym sezonie było to samo z Leverkusen i Jackiem Krzynówkiem. :roll:

W niedzielę również pokazą Koln - Dortmund, a nie derby Bawarii :(

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 11 lut 2006, 15:46

kama_reda pisze: W niedzielę również pokazą Koln - Dortmund, a nie derby Bawarii :(
No i dobrze, chcetnie zobacze jak gra Smolarek... :P
Jakby mieli pokaza mecz bayernu to bym sie zalamal

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lut 2006, 1:05

Znów ja zaczynam wontek :roll: :lol:

Dziś C+ pokazało swoja nowa odsłone magazynku "Sport +" Jak sie dowiedziałem że będa zmiany sądziłem że to im troche lepiej wyjdzie. Tak chcieli zaczepić wszystko a tak naprwde nic nie omówili tak na cacy. Takie troche macanie tematów każdego po troche :lol: to już mogli czasu wiecej na to poświecić :( Raz Kuszczak - raz rasizm - tu Real na deskach tu Totti na deskach - Tu Kanonierzy nagle Inter - nadle Lyon po czym PSG :P takie to nie do mówione. Brak tematu spadkowiczów :( Brak tematu ogółem kolejki ligowej czy jakiegoś mega wyczynu. :( Na końcu Beret jeszcze jako eksper Ligue 1 :roll: Bąka mogli z Kataru zawrócić :wink: też grał swoje.

Jak na debiut to mnie rozczarowali. Już mogli wogóle tych ekspertów nie zapraszać bo w sumie co to dało ? statystyki ? sie wie. Więc co ? oni mają swoją mega wiedze ale chyba nie sądzili że w 15 minut omówia ligowe potyczki ? :( Stec by sie zabrał za Calcio a Orłowski za La Liga to by cztery dni gadali. Jak nie ma czasu to po co zaczynać ? :> Rozczarowali mnie jak na start ? A Was ?

Pani Paulina czesto nie wiedziała co chce powiedziec ale jej to może było wybaczyć :wink: z wiadomych powodów :D Ale teraz to mogli się za to wziąśc na dobre. Rozumiem pierwszy raz itd. Ale niech juz zrobia kącik na maxa :]

"Marek Jóźwiak selekcjoner Włoch zabrał by Del Piero na Mundial" -

:shock: :lol: :shock: to mnie rozawalił hehe Chciał Rafała Steca poprawić co do wielu Costacurty a wyszedł na bereta :P Kogo on uczy :P Jeszcze jak chciał zabłysnąć :lol:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 27 lut 2006, 16:50

*_Zaza_* pisze:Znów ja zaczynam wontek :roll: :lol:
Pomoge Ci bo wczoraj akurat oglądałem nowy Sport+ i się mocno zawiodłem. Jak w takim krótkim czasie mozna o wszystkim powiedzieć. To jest lanie wody tylko żeby powiedzieć i mieć to z głowy. Canal+Sport powinnien więcej czasu poświecać takim magazynom i tak cały czas dają powtórki tylko w weekendy lecą live nie raz pokażą też euroligę ale to tylko wieczorkiem. Powinni coś zrobić "ala" magazyn ligi Polskiej taki jak w TVN tylko z innymi prowadzącymi i gościami (tylko nie Orłowski znawca piłki Hiszpańskiej :() bo tam się tylko ośmieszają :P Jak by każdą ligę po 1h zrobili to by nikt nie narzekał ale widać wolą puszczać powtórki meczów które już się ze 3 razy oglądało. Mam nadzieje że zwrócą na to większą uwagę...

[/b]

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 lut 2006, 19:32

Też sobie obejrzałem nowy Sport+ i oceniam go średnio. Ja już bym to zniósł gdyby nie super znawca piłki nożnej Rafał Stec... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 lut 2006, 19:40

Marco_Van_Basten pisze:Ja już bym to zniósł gdyby nie super znawca piłki nożnej Rafał Stec
E tam, przesadzasz. Stec na rzeczy mimo wszystko się zna, a już na pewno nie Tobie oceniać jego wiedze.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 lut 2006, 19:52

bagg pisze:a już na pewno nie Tobie oceniać jego wiedze

A komu wolno? :lol:

Byłem zadowolony, gdy dowiedziałem się, że program będzie prowadził Wolski bo lubię gościa. Nie to co Paulinka: "Oj....przepraszam..." :lol: . Jednak mnie tak samo jak wiekszości tutaj nie przypadł do gustu. Trochę o tym, trochę o czym innym i tak w ogóle to o niczym. Może jednak miało to tak wyglądać, żeby liznąć wszystkiego po trochu no bo w końcu każda liga ma swój magazyn, gdzie to wszystko opisywane jest szerzej... :?

Ostatnio pisałem do nich, czy jest możliwość puszczania przez nich NHL'a (kosztem najlepiej NBA :lol: ) ale mi chamy nie odpisali. Zaraz napiszę do nich jeszcze raz. Tak łatwo się mnie nie pozbędą :lol: .

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2006, 19:53

Co tam Stec.Chcemy Zaze jako eksperta :P

Gwozdziem programy byl Jozwiak bez dwoch zdan.

A mi i tak najbardziej podobal sie koles ktory siedzial obok Steca podczas komentowania wydarzen w lidze angielskiej.Powiedzial potem ze nie moze na lige wloska spojrzec trzezwym okiem bo od dziecinstwa jest zakochany w Milanie.
Niestety nie pamietam jego nazwiska ale juz kolesia lubie :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”