Post Wyświetl pojedynczy post autor: GregoriosJ » 18 cze 2009, 16:59
GregoriosJ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 cze 2009, 17:07
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 19 cze 2009, 0:35
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 cze 2009, 1:23
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 19 cze 2009, 1:25
Nie wierzę że Valdes by był tak głupi i chciałby 9 mln euro, przecież to trzeba nie znać kompletnie realiów żeby o tyle prosić. Wydaje mi się że to był głupi wymysł prasy, on chyba chciał 7 i chyba tyle dostał, no ale niech się wypowie ktoś to lepiej zna sytuację w tej sprawie.mistyk pisze:Valdes chcial zarabiac bodajze 9 mln, klub oferowal 6, wiec mozna powiedziec, zeposzli na kompromis.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 cze 2009, 1:27
Teraz bedzie chyba zaraibal tyle co Iniesta i Xavi, tak mi sie wydaje przynajmniej.W ten sposób dobiegły końca skomplikowane negocjacje, w trakcie których, według niektórych doniesień prasowych, agent piłkarza żądał sumy sięgającej nawet 9 milionów euro, podczas gdy klub był w stanie zaoferować dwa miliony mniej.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 19 cze 2009, 1:32
No o tych doniesieniach słyszałem, ale w to nie wierzę.według niektórych doniesień prasowych, agent piłkarza żądał sumy sięgającej nawet 9 milionów euro
To też jest dużą przesadą, no chyba że za chwilę obaj dostaną podwyżkę o 2 mln, tyle że jak tak dalej pójdzie to zdobycie potrójnej korony będzie Barcę kosztowało z 50 mln euro rocznie.mistyk pisze:Teraz bedzie chyba zaraibal tyle co Iniesta i Xavi, tak mi sie wydaje przynajmniej.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 cze 2009, 8:34
Chyba wiecejmistyk pisze: Teraz bedzie chyba zaraibal tyle co Iniesta i Xavi, tak mi sie wydaje przynajmniej.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2009, 8:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 19 cze 2009, 11:32
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 cze 2009, 11:45
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 cze 2009, 12:08
hehe to twoj szczyt twórczości.KajoFC pisze:Valdes siedział w domu ,odzwiedił różne fora sportowe i naczytał się że grał lepiej niż Iker i nagle doszedł do wniosku że musi zarabiać tyle co on lub więcej.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 cze 2009, 13:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 cze 2009, 13:36
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 cze 2009, 13:44
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio