FMy - Strona 92

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 kwie 2005, 22:52

Figo11 pisze:Valencia ma ciekawy srodek
Marchena- Ayala
na boki kup De Jong'a(Lewa) Heitinge (prawa) lub Miguel'a(prawa) na lewke tez moze Petrcie Evra :lol:
Tak sie sklada ze wlasnie u mnie jak gram to Valencia kupila sobie Evre i obawialem sie ze bedzie wymiatal ale chlop siedzi na lawce.

De Jong bardzo dobry, polecam i podzialam zdanie kolegi. '

:arrow: Tomas Hubschman
:arrow: Christian Pander
:arrow: Cesar Augusto Fawcett
:arrow: Tomas Ujfalusi

:wink:

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 01 maja 2005, 7:21

dzięki dla Figo11 i RoRo

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 maja 2005, 9:02

RoRo pisze:Valencia ma ciekawy srodek
Tak sie sklada ze wlasnie u mnie jak gram to Valencia kupila sobie Evre i obawialem sie ze bedzie wymiatal ale chlop siedzi na lawce.

De Jong bardzo dobry, polecam i podzialam zdanie kolegi. '

:arrow: Tomas Hubschman
:arrow: Christian Pander
:arrow: Cesar Augusto Fawcett
:arrow: Tomas Ujfalusi

:wink:

ten pander to całkiem niezły jest u mnie w man utd jak go wpuszczam to nie miał niższej ocenki od 8 :] statsy też ma świetne moze sie niedługo bedzie łapał na ławeczke albo do pierwszego składu :D

aha i jeszcze jedno nie moge jakoś zawodników wypożyczać tych co chce ustawiam im status do wypożyczenia ale i tak lipa :/ wiecie co moze zrobić żeby ich mozna było wypożyczyć żeby sie ograli w jakimś innym klubie?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 10:21

O stary, ja tez mam taki problem. Nawet probowalem dodac nowego managera :P i wypozycyzc mojego Adu do Mallorci ale i tak sie nie zgodzil. Z kolei jesli podczas mojej gry Atletico Mallorca sama by sie po niego zglosila w ramach wypozyczenia to na pweno by przeszedl :roll:

Pozostaje Ci czekac az ktos sie sam zglosi (malo prawdopodobne :evil: )
Mam 2010 rok i narazie nikt sie nie zglosil z zamiarem wypozyczenia a to bardzo dobra opcja ajak chcesz kogos ograc w innym klubie. Nawet jest taka funkcja proponuj klubom -> wypozycznie ale ona nie dziala :!: :!: :!: :!: :!: jest wtedy usuwana mozliwosc dodania klubu do propozycji i po prostu sie nie da ... ahh ci programisci :wink:

Jak cos odkryje to Wam wszytko powiem ale narazie sam niewiele wiem o korzystaniu z wypozyczen :roll: :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 maja 2005, 10:33

RoRo u mnie dziala opcja wypozyczen na 30 kolesi wystawionych na wypozyczenie 5 gra w 2 lidze zostało wypozyczonych...to są gracze którzy zarabiaja bardzo mało...$
Opcja zaproponowania klubom wypozyczenia działa tylko ze musisz zrobi ć tak...
Ustawić kluby jak do transferu(w rodzaju oferty/wypozyczenie,transfer,pierwokup,itp/ musi być transfer :!: ) ustawiasz kluby wszystkie z 2 ligi wszystkie z pierwszej jakie chcesz i...
zmienisz rodzaj oferty (kluby masz ustawione :!: ) na wypozyczenie...oferty dochodzą :D

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 01 maja 2005, 10:50

Mam takie pytanie kogo bardziej byscie polecili na lewa pomoc Xisco(Valencia) czy Javiera Yeste (Athletic Bilbao) ??? Obu moge miec na wolnym transferze i niewiem kogo wybrac.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 maja 2005, 10:51

Yeste u mnie w kadrze gra dobrze zastepuje godnie Vicente a Xisco nie wiem nie mialem go w druzynie ale Yeste polecam dobry gracz :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 11:00

radeq pisze:Mam takie pytanie kogo bardziej byscie polecili na lewa pomoc Xisco(Valencia) czy Javiera Yeste (Athletic Bilbao) ??? Obu moge miec na wolnym transferze i niewiem kogo wybrac.
Ja polecam bardzo Xisco z Valencii :!: :!: :!: Reprezentacja Hiszpanii to jjedno a klub to drugie. Na lewej pmocy Xisco spisuje sie znakomicie. Jes sueprszybki, geniialny technicznie a drybling ma lepszy od Ronaldinho. Tak mozna go krotko scharakteryzowac. Do tego jest skuteczny. POLECAM :!: :!: :!: :!: :!:

POZDRO

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 01 maja 2005, 11:28

Ja polecam Yeste :wink:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 01 maja 2005, 11:56

Mam jedno pytanie jak poprawic w swoich statystykach "Temperament" wszytko mi rosnie tylko nie to i nadodatek spada po 4 i 1/2 sezonu mam 6 :!:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 maja 2005, 12:07

w00jtas pisze:Mam jedno pytanie jak poprawic w swoich statystykach "Temperament" wszytko mi rosnie tylko nie to i nadodatek spada po 4 i 1/2 sezonu mam 6 :!:
Temperamnet mozna podwyzszyc np. Jezeli przeciwny trener mowi ci ze przegrasz ty zakanczas "ostra wymiana zdan" lub np mowisz ze ten klub spadnie, ukazesz jakiegos zawodnika. Wtedy podwyzszy ci sie temperament.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 12:58

wazi pisze:
w00jtas pisze:Mam jedno pytanie jak poprawic w swoich statystykach "Temperament" wszytko mi rosnie tylko nie to i nadodatek spada po 4 i 1/2 sezonu mam 6 :!:
Temperamnet mozna podwyzszyc np. Jezeli przeciwny trener mowi ci ze przegrasz ty zakanczas "ostra wymiana zdan" lub np mowisz ze ten klub spadnie, ukazesz jakiegos zawodnika. Wtedy podwyzszy ci sie temperament.
Ja mam temperament 20 a jezdze innym trenerom ile wejdzie. Mam jednak duzp rzyjaciol wsrod managerow wiec moze to o to chodzi. Jezeli masz mozliwosc to dawaj (pochwal przyjaciela) ... powinno pomoc. Mi pomoglo :P

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 maja 2005, 13:05

Ja mam ogromny problem, a mianowicie. Michael Ballack nie chce przedluzyc mi kontraktu. Ma nie chroniony kontarakt po sezonie moze odejsc za darmo a niewiem mam taki blad ze kosztuje on caly czas 0 kasy. Niewiem jak go przekonac zeby podpisal nowy. A jezeli mi sie nie uda to w ktorym miesiacu wystawic go juz na liste transferowa zeby go sprzedac bo za darmo go napewno nie oddam.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 01 maja 2005, 13:43

jak nie bedzie chcial przedluzyc do okna transferowego zimowego to walsnie w nim go sprzedaj ja tak z Podolskim zrobilem w 1.FC Koeln!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 13:45

U mnie Fernando Torres nie chcial przdluzyc kotraktu (oferowalem 140 tys euro na tydzien). Real mogl miec go za darmo od zaraz ale ja im go zaproponowalem za 50 mln i przyjeli :twisted: :twisted: :twisted:

Sproboj opcja oferuj innym klubom. Powinno pomoc :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”