Yukasz pisze:jakie rozmiary ma ta flaga LegiiMacie jej foto
![]()
Yukasz pisze:Ile cos takiego kosztuje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2006, 22:50
![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 wrz 2006, 14:50
PanoramaYukasz pisze:Fajnie Bienias tylko że tyle to się mogłem domyślićMi chodzi o szczegóły:
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 wrz 2006, 12:16
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 02 paź 2006, 10:00
Życie Warszawy pisze:Właściciele Legii rozpaczliwie szukają kontaktu do Dana Petrescu. Rumuński szkoleniowiec ma zająć miejsce trenera Wdowczyka. Pod jego wodzą legioniści zremisowali wczoraj z Wisłą Kraków 1:1.
Pasmo niepowodzeń Legii spowodowało, że właściciel klubu Mariusz Walter zaczął tracić cierpliwość i rozgląda się za nowym trenerem. Jak udało się nam ustalić, wybór padł na Dana Petrescu. Rumuński szkoleniowiec został zwolniony przed dwoma tygodniami z krakowskiej Wisły. Szybko jednak znalazł pracę w Rumunii. Podpisał dwuletni kontrakt z pierwszoligowym zespołem Unirea Urziceni. Klub jest finansowany przez rumuńskiego potentata działającego w branży paliw Aleksa Andrescu (mówi się o nim „rumuński Abramowicz”), który płaci Petrescu dwa razy tyle co w Wiśle.
– Mam zapis w kontrakcie, że w każdej chwili mogę odejść z klubu – mówi Petrescu. – Bardzo chciałbym zostać trenerem Legii, więc jestem gotowy rzucić pracę w Unirei. Pieniądze też nie są istotne. Najważniejsze, żeby nie dopuścić, aby Wisła została mistrzem Polski. A ja wiem, jak to zrobić. Nie spocznę, dopóki nie ogram 'Białej gwiazdy' – mówi rumuński szkoleniowiec.
Petrescu zostałby szkoleniowcem Legii. Stanowisko dyrektora sportowego powierzyłby natomiast Grzegorzowi Mielcarskiemu, z którym współpracował w Wiśle.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 paź 2006, 14:30
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 paź 2006, 15:14
deltinho pisze:
Ale byłyby jaja! Czyżby nieoczekiwana zmiana ról (Okuka-Petrescu)?
Musiałoby to zmniejszyć napiecie na kibicowskiej linni Warszawa-Kraków...
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 02 paź 2006, 16:22
nie masz co płakać - nadal by pozostał moim idolem i avatarek na pewno by został!BartekTS pisze: Niestety bys sobie avatar musiał zmienić
Zestawianie Petrescu z Mourinho nawet w formie żartu jest trochę nie na miejscu.BartekTS pisze: A wiecie co jeszcze pisali... ze Mariusz Walter planuje zatrudnic Mourinho
Szkoda. Byłoby chociaż zabawnie.BartekTS pisze: Napewno zwolnią Wdowczyka i zatrudnia Dana... Teraz sie moge załozyc z byle kim ze do takiej roszady nie dojdzie nie ma szans!
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 paź 2006, 16:57
Bardzo zabawnie by było, ale na szczęście jest to rozwiązanie z gatunku SF. Ciekawe czy to są prawdziwe słowa Petrescu. Bo tak bardzo chcieć przyjść do tej niedobrej, kupującej sędziów Legii, to trochę zastanawiające.deltinho pisze:Szkoda. Byłoby chociaż zabawnie.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 02 paź 2006, 18:58
Ale jak ma grać obrona bez głównego jej ogniwa: Choto, a na dodatek ze słabym Balde i niedużo lepszym Dick'em.Zico_FCI pisze:Jeśli chodzi o wczorajszy mecz to rzucała się w oczy przede wszystkim tragiczna gra obrony.
Ja odniosłem wczoraj wrażenie, że właśnie po wejściu brazylijczyka Legia się ożywiła. Roger moim zdaniem jest piłkarzem lepszym i w wyższej formie, choć nie szczytowej.Zico_FCI pisze:Dobrze, że na ławkę został posadzony Roger
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 06 paź 2006, 7:56
Moim zdaniem Rogerowi potrzebny był taki zimny prysznic w postaci ławki rezerwowych, żeby zrozumiał, że nie jest świętą krową i musi grać na wysokim poziomie aby być podstawowym graczem Legii. Nie wy6jście w pierwszej 11-stce chyba nieco podziałało na ambicje BrazylijczykaZico_FCI napisał:
Dobrze, że na ławkę został posadzony Roger
Ja odniosłem wczoraj wrażenie, że właśnie po wejściu brazylijczyka Legia się ożywiła. Roger moim zdaniem jest piłkarzem lepszym i w wyższej formie, choć nie szczytowej.
carlitos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 paź 2006, 12:32
Inaczej. Oceniasz tylko wyrywek działalności transferowej Dana Petrescu, by pasował do tezy.carlitos pisze:Oceniałem tylko graczy z Rumunii ściągniętych do Wisły albowiem jest to potwierdzenie mojej tezy.
Artur Jędrzejczyk. Wyróżnił się nieporadnością. Na tym kończy się wyróżnienie tego grajka - beznadziejny transfer.carlitos pisze:-Hristu Chiacu: Wyróżnił się tylko golem z FC Sevilla i na tym kończy się wyróżnienie tego grajka
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 paź 2006, 18:17
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 06 paź 2006, 19:34
carlitos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 paź 2006, 19:49
carlitos pisze:Rumunski zaciag dlatego ze Petrescu nie zna polskiego rynku transferowego a zna rumunski.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 paź 2006, 19:58
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio