BaSSu po raz kolejny odleciał w stronę Marsa.Sergek pisze:Co?BaSSu pisze: że włączają się na poważnie do walki o majstra.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 wrz 2013, 12:35
BaSSu po raz kolejny odleciał w stronę Marsa.Sergek pisze:Co?BaSSu pisze: że włączają się na poważnie do walki o majstra.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 12:39
Arwin pisze:BaSSu po raz kolejny odleciał w stronę Marsa.Sergek pisze:Co?BaSSu pisze: że włączają się na poważnie do walki o majstra.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 wrz 2013, 12:42
Takie West Bromwich Albion też pewnie nie raz chciało pokazać, że jest w gronie klubów walczących o mistrza, ale czy ktoś ich zestawia w takim gronie?BaSSu pisze: Napisałem, że Liverpool będzie chciał pokazać, że jest w gronie klubów chcących walczyć o mistrza. Dlatego mecz z Manchesterem jest ważny. Po co więc ta głupia napinka?
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 12:44
Według mnie Liverpool to jednak 'trochę' wyższa półka niż WBA.Arwin pisze:Takie West Bromwich Albion też pewnie nie raz chciało pokazać, że jest w gronie klubów walczących o mistrza, ale czy ktoś ich zestawia w takim gronie?
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 wrz 2013, 12:50
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 01 wrz 2013, 12:54
mam nadzieje ze moderator ktorys utemperuje te twoje smieszne gadki ; )masacra pisze:Dobra koleżanki ja już w Liverpool pije Carlsberga sikacza angielskiego. Jutro classic game, podobno z Manchesteru cholernie silna ekipa ma przyjechac na czele z paroma legendami którym niedawno zakaz nałożony jeszcze we wczesnych latach 90-tyh sie skonczył.Ciekawe czy to goscie z teczowej dzielnicyNevermajnd, teraz liczy sie tylko ostry wpie.... dla Moyesa i jego przydupasów. Licze na 2:0. 2x STURRIDGE. Nawet pierwszy raz od lat postawiłem kase na LIVERPOOL tak bardzo wierze w tego irola z północy hehe Ser Fergusona cudotwórcy juz niema to mam nadzieje,ze the chosen jak go tu nazywaja sie wyłozy w tym molochu na całej linii. On wyglada na takiego co do małych klubów jak Everton jest stworony hehe Moze z Manchestery Utd zrobi taki sam...
![]()
A i dzisiaj plotki słyszałem po liverpoolskich ulicach, że jakis Damiano ma in w Liverpool byc a do konca okienka menda urugwajska ma byc w Madrycie razem z Bale. Oby!!!!
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2013, 13:22
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 wrz 2013, 13:38
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2013, 13:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 01 wrz 2013, 13:58
Chciał wybić mu głupie pomysły z głowyfieldy pisze:Słyszałem, że Rooney butem dostal. Ferguson na treningu sie pojawił?
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2013, 14:02
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 01 wrz 2013, 14:05
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2013, 14:24
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 01 wrz 2013, 14:27
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 14:37
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited