Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 913

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 01 wrz 2013, 14:57

Moyes przy tak kontrowersyjnych decyzjach musiwygrać. Remis będzie jak porażka.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 15:10

I oto mamy United z marna gra i brakiem wzmocnien. Ciekawe ile jeszcze czasu bedzie trwalo hejtowanie ze mamy swietnych wychowankow i ,,nie jestesmy tacy jak inni''

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 wrz 2013, 15:13

Piwus, jest szansa, że na tym nowym forum zabraknie BaSSa? Daj znać :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 wrz 2013, 15:19

BaSSu pisze:I oto mamy United z marna gra i brakiem wzmocnien. Ciekawe ile jeszcze czasu bedzie trwalo hejtowanie ze mamy swietnych wychowankow i ,,nie jestesmy tacy jak inni''
To nie jest "hejtowanie" tylko fakt. Nie jesteśmy. Pogódź się po prostu z tym, że tego nie rozumiesz

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 15:20

Arwin pisze:Piwus, jest szansa, że na tym nowym forum zabraknie BaSSa? Daj znać
O ile się nie mylę, to forum służy do wyrażania opinii na dany tematy. Ty jak na razie nie spełniasz tych warunków, więc samą ilością postów nie spowodujesz że będę myślał zgodnie z linią propagandową. A jak ci się nie podoba to co pisze, to możesz sobie zaznaczyć i z chęcią zniknę ze swoimi postami z Twoich oczu.

Mam nadzieję, że w drugiej połowie Moyes użyje rozumu i dokona zmian.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 wrz 2013, 15:23

Van Persie planuje dograć spotkanie do końca? Tak się tylko pytam.

Jakby sędzia nie zachował zimnej krwi, to Clev wyleciałby z boiska za ten faul. Faul na pograniczu kartek dla mnie.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 01 wrz 2013, 15:26

Cris7 pisze:
BaSSu pisze:I oto mamy United z marna gra i brakiem wzmocnien. Ciekawe ile jeszcze czasu bedzie trwalo hejtowanie ze mamy swietnych wychowankow i ,,nie jestesmy tacy jak inni''
To nie jest "hejtowanie" tylko fakt. Nie jesteśmy. Pogódź się po prostu z tym, że tego nie rozumiesz
Co się ma nijak to kwestii transferów i Kagawy. Jeśli Moyes nie daje Japończyka nawet na ławkę, to już dawno powinien był go sprzedać i kupić kogoś na skrzydło (bo w takim układzie Welbs musi przejść za RvP).

Giggs w pierwszym składzie to kpina z kibiców. A Kagawa na trybunach przy kontuzji Roo, to policzek dla byłego zawodnika BVB i kompletnie niezrozumiała decyzja.

Tą grę często ciężko się oglądało za SAFa, a teraz jest tak cały czas i jeszcze gorzej.

Moyes musi to dziś wygrać, nawet jeśli posypią się czerwone dla nas.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 01 wrz 2013, 15:32

Manchester dziś bardzo średnio wygląda. Liverpool całkiem dobrze się broni i w zasadzie nie pozwalają Wam na wiele. Mecz fajnie się zaczął, szedł cios za ciosem, ale potem chyba zbyt nerwowo się zrobiła na boisku i na dobrą sprawę van Persie mógłby wylecieć za ciągłe przepychanki, gdyby trafił na mniej cierpliwego arbitra. Liczę, że MU jeszcze się podniesie i coś strzeli a mecz zrobi się dużo ciekawszy.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2013, 15:37

Typowy mecz na Anfield od xx lat gdzie gramy pyte- przyzwyczaiłem się zeby nie oceniać tego meczu bo zawsze gramy poprostu zle i zapominamy gre w pilke. Nie mam zamiaru nikogo krytykować,ten wyjazd trzeba dograć. Taktycznie Moyes też znakomicie puszcza na przeciwnika grajacego na 100% Giggsa i Younga po kontuzji.
Liverpool gra dobrze i wie co ma grać i pewnie wrzuci 2 gola. Porażkę na Anfield co roku wpisuje w straty szkoda że za 2 jedziemy do City.

Granie Giggsem kosztem Kagawy nie będę komentował.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 wrz 2013, 16:31

Koniec. Szkoda.

Strasznie słabo zagrał dziś Welbeck, RvP czy Carrick. Zawiodłem się, bo rzadko się zdarza, by szczególnie dwaj ostatni rozgrywali słabe spotkania. Liverpool przygniótł nas w pierwszej połowie - szybko straciliśmy bramkę i posypały się głowy. Chyba cztery żółte dostaliśmy w tych 45 minutach gry... A, zapomniałbym. Ja szanuję Giggsa, bo to legenda, ale jak można wystawiać go w podstawowym składzie kosztem Kagawy? Przecież to absurd dla mnie, mamy wygrywać mecze, a nie grać legendami! Ryan oprócz żółtej kartki i faulu nie pokazał kompletnie nic.
W drugiej połowie zaczęliśmy kontrolować sytuację co mnie cieszy - widocznie Moyes przemówił chłopcom w szatni, wytłumaczył co trzeba. Tylko że samo posiadanie piłki zwycięstw nam także nie przyniesie. Oprócz setki Robina nie mieliśmy żadnej DOBREJ sytuacji na gola.

LFC wygrywa po łohohohoho, więc jeszcze nie pora by być smutnym. Zobaczymy jak zagrają cały sezon, po po tych czterech wygranych meczach Ligi Mistrzów nie mają, choć muszę przyznać, że start mają faktycznie dobry. A Sturridge to najlepszy zakup od czasów Torresa.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2013, 16:40

Ehhhh cóż skąd to znam. Czas na zakupy, k......Giggsem niech juz Moyes nie straszy, kocham gościa ale on się nadaje na zmiany. Bardzo słaby mecz, remis może byłby sprawiedliwy no ale nie ma już co do tego wracać.Jutro koniec okienka- jesli kogoś nie kupimy będzie to najgorszy sezon MU od lat.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2013, 16:56

David Moyes: "I thought we played very well - probably the best we've played this season"

:)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 wrz 2013, 17:04

A, zapomniałbym. Ja szanuję Giggsa, bo to legenda, ale jak można wystawiać go w podstawowym składzie kosztem Kagawy? Przecież to absurd dla mnie, mamy wygrywać mecze, a nie grać legendami! Ryan oprócz żółtej kartki i faulu nie pokazał kompletnie nic.
może to troszeczkę inna sytuacja, ale ma on zapewne taki status nie do ruszenia jak Cambiasso w Interze, czyli najbardziej doświadczony, trzymający atmosferę w szatni i sam wystawiający się do składu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2013, 17:07

Moyes rozwalił system tą wypowiedzią. Coś czuje że jutro po połnocy będzie pierwsza rysa na wizerunku MOyesa- o ile porażka na Anfield jest normalna tak pierdzielenie o najlepszej piłce w sezonie i braku transferów doprowadzi fanów do stanu lekkiego zdenerwowania.Punkty idzie odrobić ale sezon z tym składem zapowiada się zle.Roo wypada na 3 tygodnie,Jones nie wiadomo.Rewelacja.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 01 wrz 2013, 17:09

Moyes ma u mnie krechę na wizerunku. Zaryzykował i przegrał, przy słabym stylu i tym co się dzieje wokół MU w ostatnich miesiącach mam złe przeczucia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”