Ebi daj sobie spokój, tu się tylko 'linczuje' a nie dyskutuje.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 wrz 2013, 20:28
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 wrz 2013, 20:49
A skończyło się 1:4 .I to ma być ta realna ocena ?Jak szedłem z kumplami do klubu oglądać ten mecz, rozmawialiśmy o remisie, ewentualnie przegranej jednym golem . Bo w przeciwieństwie do co po niektórych sympatyków ManU na tym forum, realnie umiemy oceniać szansę pod względem kadrowym obu drużyn.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 wrz 2013, 20:58
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 wrz 2013, 22:01
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 wrz 2013, 22:06
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 wrz 2013, 22:19
Ja jakoś wielce nie narzekam, tyle tylko, że rzeczowo oceniłem stan (obecny, lichy stand MU). Co do początkowej fazy - dla mnie zawsze modelowym przykładem zbyt wczesnego rzucania rekinom na pożarcie będzie van Gaal w Bayernie. Dramatyczne porażki, nędzna gra, 8 miejsce w tabeli, blamaże w LM z Bordo aż w końcu cud - zazgrzytało. Legendarne złojenie Juve i gdyby nie przegrany finał z Interem byłaby tripleta. A już go chcieli ukamienować w grudniu. Dlatego sam zwracam uwagę na lamenty po kilku kolejkach. A to powyższe to ocena obecnej, nędznej gry i zjazdu jakościwoego.Akarin pisze:Nie rozumiem Ebi Ciebie ani reszty bardzo narzekających. Jest początek sezonu, duża zmiana dla klubu i to będzie troche czasu trwało zanim wszystko piłkarze zrozumieją.
Coś jak z Guardiolą w Bayernie - choć Bayern materiał ludzki ma znacznie lepszy obecnie. Pierwsze poważne oceny będzie można wystawiać na koniec rundy dopiero.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 wrz 2013, 22:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 wrz 2013, 0:38
BaSSu pisze:Hernandes?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 wrz 2013, 10:13
No właśnie.Ciekaw jestem jak sobie Moyes poradzi z presją,która niewątpliwie w tym momencie jest wielka.Jak narazie grał z LFC,Chelsea i City licząc drużyny czołówki PL i żadnej z tych drużyn nie zdołał pokonać.Co gorsza jego drużyna potrafiła zdobyć tylko jedną bramkę i to ze stałego fragmentu gry.Porażka czy remis w środę sprawi iż wokół Old Trafford zrobi się na prawdę nieciekawa atmosfera.Morrow pisze:Teraz czas na Liverpool
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2013, 10:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 wrz 2013, 10:28
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 24 wrz 2013, 19:14
Lepiej być frustratem niż ignorantem i pisać o tym jak świetną mamy kadrę, podczas gdy na boisku gramy kaszanę.MGiggs pisze: Bassu niestety wypada na mega frustrata bo mu k .... Ozila nie kupili
Odwołałem się do Ciebie, bo zapadło mi w pamięć jak zaciekle broniłeś tej kadry i twierdziłeś, że nie potrzeba aż tylu wzmocnień. Mecz z City obnażył nasze wszystkie słabe punkty oraz to jak bardzo potrzebowaliśmy jakiejś rotacji na rynku transferowym.Morrow pisze:Jako, że mnie przywołałeś (w liczbie mnogiej ale jednak) to mam propozycję. Ciężko nam się dyskutuje, mamy odmienne poglądy i raczej nie dojdziemy do porozumienia więc od teraz po prostu omijajmy się i nie przywołujmy nawzajem. Nie mam zamiaru wdawać się w długie dyskusje ani przekonywać Cię do niczego, masz swoje poglądy, ja swoje i przy tym zostańmy. Ja nie będę uderzał do Ciebie a Ty proszę nie wywołuj mnie już do dyskusji.
Ja bym powiedział, że Moyes miał znakomitą szansę od początku pokazać charakter i kunszt trenerski. Miał i nadal ma do dyspozycji narzędzia jakimi każdy chciałby dysponować. Póki co nie widać by umiał sobie z czymkolwiek poradzić. W mediach jego wypowiedzi są mdłe, zachowuje się jak Alicja w Krainie Czarów i zdaje się nie przestawać być podniecony tym, że jest trenerem United.ryba_82 pisze:No właśnie.Ciekaw jestem jak sobie Moyes poradzi z presją,która niewątpliwie w tym momencie jest wielka.Jak narazie grał z LFC,Chelsea i City licząc drużyny czołówki PL i żadnej z tych drużyn nie zdołał pokonać.Co gorsza jego drużyna potrafiła zdobyć tylko jedną bramkę i to ze stałego fragmentu gry.Porażka czy remis w środę sprawi iż wokół Old Trafford zrobi się na prawdę nieciekawa atmosfera.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 wrz 2013, 22:39
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 wrz 2013, 22:42
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 wrz 2013, 22:47
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio