Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 926

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 paź 2013, 17:41

MGiggs pisze:Nie bardzo wiem Bassu o co Ci chodzi.
Chodzi mi o to, że nikt nie chce przyznać, że gramy masakrycznie, że Moyes jest temu winny bo nie umie prowadzić dużego klubu. Nawet jeśli się uczy, to nie wyciąga wniosków. Nie było transferów. Jakby były to pewnie nie byłoby lepiej ale przynajmniej by się pisało, że zespół się zgrywa, że jest kim grać i trzeba czasu na efekty, a tak mamy do czynienia z rozkraczoną maszyną, która nie tak dawno kosiła wszystkich równo. Jakie cuda muszą się zdarzyć, żeby w końcu zobaczyć, że brak kogoś, kto kieruje tym zespołem, że ma lidera? Który mecz to pokazał? Ten z Liverpoolem (1:0) czy wygrana na początku sezonu? City pobiło nas na głowę, a wcale nie jest jakoś do przodu w tym sezonie. Skoro wczoraj dostali baty od Bayernu, to jakby to wyglądało u nas skoro mierzymy Bayern miarą mistrza ubiegłego sezonu? Szachatar jest groźny, ale nie aż tak żeby nie strzelić mu dwóch bramek. Ten mecz był do wygrania i dla mnie to nie są pierdoły. Trzeba było tylko ustawić zespół ofensywnie, zareagować odpowiednio na wydarzenia na boisku. Giggs to dziadek i nie ma prawda grać w takich meczach do jasnej cholery.
MGiggs pisze:Mi zarzucasz pisanie głupot.
Nigdzie nie napisałem, że piszesz głupoty. Uważam tylko, że Twoje wypowiedzi na temat obecnej sytuacji są nie trafione.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 paź 2013, 17:47

Nie oglądałeś chyba MU w Lm w ostatnich latach bo to było żywcem wzięte z SAFA. Problemem było tylko brak ofensywnych zmian bo przeciwnik nie gra aż tak dobrze.
Oceniamy okienko sezon czy ten mecz?

O meczu napisałem prawde- remis w Doniecku to zły wynik? Coż mi się zdaje że dobry.Dobra gra w defensywie w porownaniu z WBA?- tak. Nie za bardzo Cie rozumiem.
Graliśmy na remis co można krytykować jednak sam sposób bronienia był dobry a to że w ofensywie graliśmy słabo to inna bajka. Nie mam zamiaru kopać Moyesa bo remis w Doniecku bo remis z tego stadionu trzeba sobie cenić w momencie kiedy dajemy dupy w PRem.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 paź 2013, 17:55

MGiggs pisze:Nie oglądałeś chyba MU w Lm w ostatnich latach bo to było żywcem wzięte z SAFA.
To, że SAF był genialny nie oznacza, że wszystkie jego pomysły były ok. A skoro Moyes tak bardzo chce go kopiować to dlaczego nie robi tego w PL?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 paź 2013, 18:12

Bassu nikt nie chwali Moyesa za całokształt pracy w MU .Ja pisze o meczu wczorajszym,można DM krytykować ale trzeba przyznać że wynik 1-1 w Doniecku nie jest zły.Ty piszesz ze powinniśmy ich rozjechać- kto ich w ostatnich latach rozjechał na ich stadionie.

Remis 1-1 w Doniecku jest wynikiem dobrym(nie świetnym-dobrym) i nie jestes wstanie tego zrozumieć.Po wypowiedziach widać że pomyliłeś Szachtar z jakąś ogórkowatą drużyną.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 paź 2013, 15:41

jak ktoś będzie miał info o składzie na Sunderland to proszę o podanie, bo noszę się z zamiarem grania +2 na Sunderland ale tylko wtedy jak nie będzie Roo i RvP :)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 paź 2013, 15:58

http://devilpage.pl/index/news/komentar ... -persiego/
Czyli Rooneya i RvP faktycznie nie będzie...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 paź 2013, 16:53

Jak dzisiaj nie wygramy to Moyes zesra się pod wpływem presji, bo miejsce w tabeli styl i porażki to na razie jedna wielka żenada. Jesli dzisiaj największe pionki w lidze urwią nam punkt albo wygrają to czuje że prasa zje sympatycznego Davida a fani zaczną mieć w tyłku słowa SAfa bo to niepojęte co można w pare miesięcy zrobić z mistrzem Anglii. Jak dzisiaj nie wygramy to dla mnie Moyes powinien dostać ultimatum - na naszych oczach piłkarski gigant zmienia się w średniaka ligi- niepojęte

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 paź 2013, 17:03

Ostatnia przegrana z Sunderlandem to 1997 r :bicz:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 paź 2013, 17:38

De Gea, Rafael, Evra, Vidic, Jones, Carrick, Cleverley, Januzaj, Nani, Rooney, van Persie.

:shock: :shock: jestem pozytywnie zaskoczony- 4 z przodu wygląda zacnie.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 05 paź 2013, 17:42

To będzie debiut w podstawowym składzie Januzaja ??

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 paź 2013, 17:56

Dobry skład, Moyes w końcu coś zrobił ze słabym Valencią. Nie ma też Rio, który zwyczajnie nie wyrabia na zakrętach grając tak często mecze. Cieszę się, że od 1 minuty zagra Januzaj, czuje że ma szansę tym występem udowodnić swoją wartość, byle presja go nie zjadła. Na papierze widać, że chcemy zagrać bardzo ofensywnie i o ile ktoś w tym zespole zacznie podawać celnie i budować akcje, mamy szansę odblokować się w lidze. Osobiście zamiast Cleva wrzuciłbym Kagawę jako ofensywnego pomocnika, a Rooneya przesunął do ataku z RVP. Czekam na zwycięstwo, długo wyczekiwane i przede wszystkim potrzebne Moyesowi.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 paź 2013, 18:35

No ja jebie...

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 paź 2013, 18:35

AHahahahahahahahahaha :lol:

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 paź 2013, 20:26

I niech mi ktoś powie, że mamy słabą młodzież...

Januzaj jest kapitalny, jak najszybciej trzeba podpisać z nim kontrakt na kilka lat i to jak najdroższy!

Co do samego meczu - gra wygląda fatalnie, wymęczone trochę te trzy punkty... Sunderland stworzył sobie za dużo okazji, w pierwszej połowie tak naprawdę to oni byli więcej przy piłce. Chyba suszarka pomogła, mam nadzieję, że Moyes umie krzyczeć w szatni.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 paź 2013, 21:32

BaSSu pisze:Cieszę się, że od 1 minuty zagra Januzaj, czuje że ma szansę tym występem udowodnić swoją wartość, byle presja go nie zjadła.
:whistle: :beer:

Mecz beznadziejny, Januzaj cudowny! Psuje tylko gadka Moyesa, że już wczesniej chciał go wypróbować od 1 minuty ale nie pykło...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”