Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 935

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 25 kwie 2009, 14:28

Etus - jak napisze w temacie o Barcelonie, że Iker jest pedofilem też nie zareagujesz? Bo to OT będzie...

misio
Zbanowany

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 25 kwie 2009, 14:34

no i jest wasze super haselko:)
inne kluby tez pomagaja dzieciom,niejednokrotnie bardziej niz barcelona,czesto posiadajac mniejszy budzet.ale zaden z tych klubow nie wpadl na ten idiotyczny pomysl zeby reklamowac swoj altruiz w tak agresywny sposob i tym samym sugerujac ze inne kluby tego nie robia.

nie denerwuje mnie to haselko wymyslone dla komercyjnych potrzeb zeby kibice poczuli sie wyjatkowi
nie denerwuje mnie zycie historia sprzed miliona lat tylko dlatego zeby zapomniec ze barcelona to samo wspolczesnie
nie denerwuje mnie ze klub potrafi bronic messiego i eto gdy ci pluja na innych
nie denerwuje mnie ze klub oklamuje swoich kibicow twierdzac ze nikt w barcelonie nie liczy zawodnikom zoltych kartek
nie denerwuje mnie ze kibice tego klubu w to wierza
nie denerwuje mnie ze wasz prezes robi sie z siebie debila na trybunach jak w meczu z manu
nie dnerwuje mnie ze gdy deco atakuje groznie rywala tylko zeby pauzowac klub go broni
nie denerwuje mnie gdy eto groznie fauluje rywala bo zesral sie wystapc w madrycie
nie denerwuje mnie to ze kibice uwazaja ze to byl przypadek
nie denerwuje mnie ze olegeur ktory popiera organizacje ktore zabiaja niewinnych ludzi ma poparcie klubu
nie denerwuje mnie ze wasze legendy ktore odchodza z klubu w wiekszosci na niego narzekaja
nie denerwuje mnie gdy kibice waszego klubu uwazaja ze wygranie ligi mistrzow raz na 15 lat upowaznia do nazywania barcy najlepszym klubem

no wyobrazcie sobie taka sytuacje:jest zbiorka w jakims miescie na szczytny cel,kazdy solidarnie daje 10 zl a jakis osiol pare dni pozniej zaczyna wszystkim znajomym opowiadac jaki jest super bo na ten szczytny cel dal 12zl a inni tylko 10zl,zrobil plakaty i porozwieszal w calym miescie zeby wszyscy o tym wiedzieli.bo on dal 12zl a inni,gorsi tylko 10zl wiec [k****] wszyscy musza wiedziec ze on jest wporzo a inni nie.co byscie mysleli o takiej osobie?tak,to mnie denerwuje!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 kwie 2009, 14:35

Etus2 pisze:ładny OT , temat jest Real Madryt a nie Dlaczego Barca popiera organizacje terrorystyczne , poprostu olejcie tą wypowiedz misia i dajcie spokój bo każdy wie że to nieprawda (no może oprócz autora)
Tu Etus ma racje. Misia trzeba olac. Taki typ farmazona co tworzy farmazony i szuka dziury w calym. (wiem misio ocb ale nie chce mi sie z toba dyskutowac)

Co do wstydu.....zachowanie nagminne a kara niska bardzo niska..bo za sam faul min 2, za skopanie przeciwnika min 5, za wulgaryzmy tez min 5 za radosc po golu min 2 suma min 14. A odwolac sie nie wypada. Kwestia honoru, dumy i co tam sobie dopiszecie

PS: misio sam sie opluj i przestan wymysalc fakty pod siebie. byla juz o tym dyskusja
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 14:42 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

misio
Zbanowany

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 25 kwie 2009, 14:40

olac wszystkich ktorzy wymieniaja fakty na niekorzysc barcy

kibice realu sa wszedzie i to oni montuja te filmiki na ktorych etoo i messi pluja innych

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 kwie 2009, 14:49

Bienias nie ty ustalasz kary za przewinienia więc daruj sobie pisanie za co ile meczów kary , sam faul , pchnięcie zawodnika był na 1 mecz i to jest pewne ale wg kibiców Barcy to było agresywne i niedługo któryś z was wyskoczy że 10 meczów za to!

odwołanie to będzie wstyd? To Barcelona powinna się wstydzić !

Kara - 6 miesięcy - Christo Stoiczkow, FC Barcelona -w grudniu 1990 roku w meczu o Superpuchar Hiszpanii pomiędzy Realem Madryt a Barceloną, Bułgar nadepnął na piętę sędziego Urízara Azpitarte, który pokazał mu czerwoną kartkę. Kara została zmniejszona do dwóch miesięcy.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 25 kwie 2009, 14:50

jak dlamnie 10 spotkan kary dla PEPE to w sam raz :) nauczy sie i mysle ze nie popelni takiego bledu.

misio
Zbanowany

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 25 kwie 2009, 14:54

stoiczkow?stary!to jest wiecej niz klub wiec na pewno mial swoje powody.zreszta kto normalny patrzy na to co bylo tyle lat temu?!

a jak wojska calej europy zaatakowaly pilkarzy w szatni barcelony?!

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 kwie 2009, 14:58

Bienias pisze:za sam faul min 2
Que :?: Za to popchniecie Casquero :?:
Bienias pisze:za wulgaryzmy tez min 5
Grubo.

Jutro mecz z Sevilla. Proponuje uznac kare nalozona na Pepe i skoncentrowac sie na sporcie.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 kwie 2009, 14:58

no w zasadzie masz troche racji , bo widzę że Bienias napisał o hańbie , wstydzie itp a na mój argument o Stoichkowie nie odpowiedział .

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 25 kwie 2009, 15:21

Drogi Misiu

twoja ignorancja poraża, nawet jeśli wcześniej było się ostrzeżonym co z ciebie za okaz...

Po pierwsze: "nasze super hasełko" odnosi się do wagi instytucji jaką dla Katalonii jest klub FC Barcelona - to że stało się świetnym hasłem marketingowym jest wypadkową wielu elementów, spośród których na wyróżnienie zasługują filozofia gry i efektowny styl, które nota bene nierzadko wpędzały Barcelonę w tarapaty i dlatego, m.in. teraz musimy wysłuchiwać mądrości typu: "wygranie ligi mistrzow raz na 15 lat upowaznia do nazywania barcy najlepszym klubem"

BTW jest mało rzeczy, które śmieszą mnie bardziej niż chwalenie się 5-ciokrotnym wygraniem Pucharu Mistrzów w latach 50-tych, zaiste bardzo miarodajne rozgrywki (Stade de Reims dwa razy w finale \o/), poziom piłki w tamtym czasie też powalający na kolana...

Po drugie - o prezesie na twoim miejscu bym nie wspominał, bo mając w pamięci takich pacjentów jak Perez i Calderon jest to cholernie obosieczna broń :lol:

Po trzecie - jeśli chodzi o Oleguera - utożsamianie poglądów pojedynczego zawodnika ze stanowiskiem klubu jest domeną idiotów. Gratulacje!

Po czwarte - nasze legendy narzekają na klub :shock: A nie przypadkiem (jeśli już) to ewentualnie na byłego trenera/prezesa? Poza tym nie przypominam sobie żeby Cruyff, Stoichkov czy Guardiola (a to oni są dla mnie największymi legendami FCB) wyrażali się o Barcelonie inaczej niż w samych superlatywach...

I po piąte wreszcie - umowa z UNICEFEM, działalność fundacji Barcelony, akcja 'Kick it to malaria' nie oznaczają dorzucania się do zbiórki na szczytny cel - Barcelona nie pomaga 'przy okazji' tylko instytucjonalizuje działalność charytatywną i angażuje w nią dużą część swojej aktywności - bo jest 'więcej niż klubem' :]

Jeśli widzisz w tym jedynie chwalenie się i obnoszenie z altruizmem, żal mi ciebie, bo musisz być smutnym człowiekiem.

Jeśli chodzi o Stoichkova i nadepnięcie na stopę sędziego - początkowo 6 miesięcy zawieszenia - Pepe musiałby przy takim wymierzaniu kary pauzować chyba ze trzy lata :shock: Potem w efekcie odwołania skróciliby mu do roku 8)

EOT z mojej strony, przepraszam fanów Realu za ten przydługi wpis nie na temat.

EDIT

Piotrcies -> jeszcze lepiej w takim razie ;)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 15:26 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 kwie 2009, 15:25

Janio pisze:Po drugie - o prezesie na twoim miejscu bym nie wspominał, bo mając w pamięci takich pacjentów jak Perez i Calderon jest to cholernie obosieczna broń :lol:
O ile się nie mylę, to misio kibicuje Milanowi, więc raczej powinieneś wspominać o Silvio.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 25 kwie 2009, 15:34

a Mentor tyle razy powtarzał: nie odpowiadać na posty misia, to bardzo cieżki przypadek :]

OT

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 kwie 2009, 15:40

Bienias pisze:za sam faul min 2, za skopanie przeciwnika min 5, za wulgaryzmy tez min 5 za radosc po golu min 2 suma min 14.
Cennik Bieniasa miażdzy. Jeszcze powinienieś dopisać 'a że koleś jest z Realu to doliczamy 50% do sumy' :lol: Ilesobie liczysz za omelanie przeciwnika?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 kwie 2009, 16:30

Nie chce pisac o Stojko bo nie che prowokowac glupich porownan.

Co do mojego taryfikatora to ja wiem kibice Realu wiedza lepiej. W koncu czerwo Pepe mozna jakos wyjasnic i zagra z Sevilla :lol:

misio
Zbanowany

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 25 kwie 2009, 16:32

tak jak myslalem,jak ktos krytykuje barce to jest nieznajacym sie na pilce fanem realu ktorego przodkowie zabijali kibicow barcelony:)ignorancja fanow barcy jest przerazajaca

1.zwiazek barcelony z katalonia najlepiej pokazuja zawodnicy barcy ktorzy unikaja gry dla swojego ciemiezcy sprzed lat:)jako jedyny jakis tam zwiazek wykazal fan terrorystow
2.tak jak juz mowilem,nie wazne jaki temat,z kim rozmowa,o czym dyskusja,real trzeba obrazac zawsze!mes que en club!
3.kazdy normalny klub potepilby zawodnika ktory nie widzi nic zlego w mordowaniu niewinnych ludzi,no prawie kazdy...
4.prezesa wybieraja kibice,kibice to klub,klub to kibice,wiec pilkarze narzekaja na klub.zreszta co to za kibice?proponuje zobaczyc frekwencje wyborow lub wybrac sie na mecz na camp nou gdzie poza dwoma meczami w sezonie na trybunach slychac ziewanie ludzi siedzacych 100 mertrow dalej
5.a zadales sobie tyle trudu zeby sprawdzic czy inne kluby tego nie robia?robia tylko sie tym nie chwala na lewo i prawo.a wybor najbardziej korupcjogennej organizacji okradajac dzieci mowi sam za siebie...

pepemu powinni dodac 10 meczowza to ze przeszedl za 30 mln plus dodatkowe 15 za to ze wzystkie wojska europy chcialy zniszczyc jakis klubik gdzies w hiszpani ktory byl zwiazany z katalonia a dowodzial temu zla hiszpania i teraz tak samo zmuszaja puyola i innych do gry w reprezentacji mordercow

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”