FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 960

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sie 2009, 9:54

Kamil232 pisze:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... mpany.html

Niech no mnie ktoś przypomni, co to niektórzy kibice Barcy pisali o Evansie? :mrgreen:
Teraz tylko czekac na news o zainteresowaniu Barcelony Smolarkiem :jupi:

Moge ci Kamil przypomniec co pisali niektorzy kibice Barcy o Evansie - ze jest przecietny/slaby (do wyboru), slabo wyproawdza pilke i jest mierny technicznie. To tak w skrocie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sie 2009, 12:58

Teraz tylko czekac na news o zainteresowaniu Barcelony Smolarkiem
tiaaa...
Moge ci Kamil przypomniec co pisali niektorzy kibice Barcy o Evansie - ze jest przecietny/slaby (do wyboru), slabo wyproawdza pilke i jest mierny technicznie. To tak w skrocie.
Dzięki za przypominanie. Już prawie zapomniałem jak to niektórzy mogą wpisywać się na forum piłki nożnej i udawać za fachury a mieć o niej pojęcia tyle co Adam Małysz o krykiecie :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 sie 2009, 13:06

a kibice Mu dalej zyja w przekonaniu ze evans jest lepszy niz marquez (tak pisali na tym forum) a MU ma lepsza linie pomocy niz barcelona

coz. ich prawo. tylko dlaczego nie pisza o tym w temacie o swojej druzynie?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2009, 13:14

Bienias pisze:Licze w najblizszym czasie na 3 trafea-czyli zgarniami wszystko co mamy do wygrania w tym miesiacu.
Gamper to żadne trofeum jak dla mnie. Oczywiście wypada wygrać, ale raczej dlatego, że to nasz turniej dla naszych kibiców. Wartości sportowej nie ma żadnej.

Co innego Superpuchar Hiszpanii i Superpuchar Europy.
Bienias pisze:A mi tam sie podoba ten atak na papierze. Nie ogladalem sparingow ale czytajac rozne wypowiedzi nie prezentowali sie jakos zle. Niech mlodzi sie ogrywaja. Wazniejsze w tym meczu jest nie stracic bramki, a zdobywac je mozemy ewentualnie u siebie grajac rewanz pierwszym garniakiem.
Oczywiście prezentowali się dobrze a może nawet bardzo dobrze. Poza tym zapowiada się na to, że młodzi piłkarze będą mieli do odegrania ważna rolę w nadchodzącym sezonie więc muszą sobie dawać radę w takich spotkaniach jak z Bilbao. Dobry test dla nich.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sie 2009, 13:44

a kibice Mu dalej zyja w przekonaniu ze evans jest lepszy niz marquez (tak pisali na tym forum) a MU ma lepsza linie pomocy niz barcelona
Kompletna bzdura nikt tutaj nic takiego nie pisał. Szczególnie tego o tej linii pomocy. Nie wiem po co wymyślasz takie brednie. Zresztą mało mnie to interesuję. Wszak przypomniałem sobie, że tutaj niektórzy wiedzą lepiej od Fergiego i Ronaldo na jakiej gra pozycji, także to, że wypisywali brednie o cienki Evansie a teraz ich klub jest nim zainteresowany to pikuś. Z mojej strony tyle :)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 sie 2009, 14:50

Czy rkomen napisał choć jeden post na tym forum, który ma jakiś związek z rzeczywistością? Pytam się, bo ja takowego nie widziałem, a żywię nadzieję, że jeśli faktycznie takowy nie miał miejsca to moderatorzy pozbyliby się trolla.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 sie 2009, 14:59

red85 pisze:Czy rkomen napisał choć jeden post na tym forum, który ma jakiś związek z rzeczywistością? Pytam się, bo ja takowego nie widziałem, a żywię nadzieję, że jeśli faktycznie takowy nie miał miejsca to moderatorzy pozbyliby się trolla.
Ja pamiętam. Pisał kiedyś, że ma kartę socios.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 sie 2009, 15:28

teraz mozecie wypisywac miasta :lol:

Jedzie ktos z was na Atletico we wrzesniu?

Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 14 sie 2009, 9:18

Titi wraca do treningów: http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=28384

Bardzo dobra wiadomość. Mam nadzieję, że będzie mógł zagrać z Bilbao, a wtedy nasz atak mógł by wyglądać np tak: Bojan Henry Pedro. I oby tak było, bo chociaż mam zaufanie do młodych, to jeden doświadczony(w ataku) się zawsze przyda.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 14 sie 2009, 9:32

Mysle ze Titi nie zagraod pierwszych minut,zobaczymy jak sie potoczy mecz,jesli bedzie ciezej to mam nadzieje ze wejdzie na druga połowe.

Awatar użytkownika
Dusan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 14 sie 2009, 10:14

No zanosi się, że młodzież zagra od początku. Ciekawi mnie jak sobie poradzą - w sparingach grali dobrze, ale towarzyski mecz a mecz o puchar to co innego. Szczerze mówiąc to mam małe obawy, ale zobaczymy jak to będzie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sie 2009, 10:37

Txiki niech lepiej robi te transfery, bo czasu juz praktycznie nie ma. Sezon zaraz sie zaczyna, a nasza kadra ciagle niekompletna. Pewnie jeszcze z jeden transfer - zalatwiony po cichu bedzie, ale ja osobiscie licze na 2 transfery, albo jeden porzadny.

W niedziele nasz atak zapowiada sie naprawde zabojczo. Nie zdziwi mnie, jesli wyjdziemy trojka - Bojan, Pedro, Jeffren :lol:

Ale wtedy za tydzien w rewanzu na Camp Nou zagraja juz Henry, Messi i Ibra i pokazemy Bilbao, kto dalej bedzie rzadzil w Hiszpanii 8)

Messi za to moze opuscic pierwszy mecz sezonu z Gijon - ze niby przepisy FIFA nakazuja zwolnic pilkarza 5 dni przed meczem reprezentacji ['], ale sam Messi chyba woli zagrac dla repry niz dla nas niestety.

Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 14 sie 2009, 10:44

No niestety prawdopodobny wydaje się atak złożony z młodzików, ale ja wciąż mam nadzieje na występ Henry'ego. Chociaż w 2 połowie.

Co do 1 meczu sezonu, to ja Messiego bym puścił, i nawet się nie dziwie, że woli wyjechać. Przecież Gijon powinniśmy i bez niego pokonać bez problemów. Szczególnie, że gramy u siebie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sie 2009, 11:21

Numancje tez mielismy rok temu bez problemow pokonac.

Messi niestety czesto wybiera repre przed Barcelona.

Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 14 sie 2009, 11:25

Z Numancią graliśmy na wyjeździe.
A co do Messi'ego, to prawda, ale z drugiej strony każdy piłkarz chce jechać na zgrupowanie. Messi nie jest wyjątkiem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”