Po lewej Yepes po prawej Montelongo.jordan20 pisze:kim jest pierwszy z lewej i prawej ?

Juz sie nie kopia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2010, 3:28
Po lewej Yepes po prawej Montelongo.jordan20 pisze:kim jest pierwszy z lewej i prawej ?

Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 gru 2010, 8:26
Nie taki Zlatan straszny jak go malująJuz sie nie kopia
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 gru 2010, 14:53
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 gru 2010, 18:27
Jedna z lepszych satyr, która pojawiła się na polskiej stronie Milanu.Ibra bohaterem także w Dubaju! Kiedy robił pompki, to natrafił nosem na nowe złoże ropy naftowej!
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sty 2011, 15:17
Ciekawe, ciekawe.Pierwsza połowa: Roma; Oddo, Nesta, Yepes, Antonini; Strasser, Gattuso, Thiago Silva; Seedorf, Cassano, Pato.
2 połowa: Abbiati; Abate, Sokratis, Bonera, Zambrotta; Ambrosini, Montelongo, Merkel; Ibrahimovic; Beretta, Robinho.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 sty 2011, 14:14
Czekałem i się doczekałem. Seedorf na pozycji Pirlo, Merkel w pierwszym składzie, sam nie wiem, czy jest on w stanie dać więcej zespołowi od Strassera na innej pozycji. Dziwi tylko Nesta na ławce, a Bonera w pierwszym składzie. Ciekawy skład i na pewno mecz będzie bardzo interesujący, bo przeciwko ciekawej linii pomocy Cagliari ze świetnym Cossu wystawiamy eksperymentalne zestawienie.CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Nainggolan, Conti, Lazzari; Cossu; Nenè, Matri.
MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 06 sty 2011, 14:35
Dziwny wybór Allegri'ego. Widzę, że Merkel wyrasta na jego małego pupilka. Jak dla mnie Strasser ma lepszą dystrybucję piłki, więcej rutyny i dużo lepsze przygotowanie fizyczne. Cóż, ale to nie ja prowadzę treningi, należy zaufać Max'owi. Liczyłem, że wreszcie zobaczę Sierra-Leończyka w pełnym wymiarze czasowym, ale z ciekawością poobserwuję Niemca ze wschodu.Wilmore pisze:Czekałem i się doczekałem. Seedorf na pozycji Pirlo, Merkel w pierwszym składzie, sam nie wiem, czy jest on w stanie dać więcej zespołowi od Strassera na innej pozycji.CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Nainggolan, Conti, Lazzari; Cossu; Nenè, Matri.
MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 sty 2011, 14:42
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 06 sty 2011, 14:43
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 06 sty 2011, 14:51
Hehe, chłopak popadłby w niezłe kompleksy, a może kiedyś się jeszcze nam przyda.Nebula RN pisze:Może Astori znowu pomoże
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 06 sty 2011, 15:56
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sty 2011, 16:52
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 sty 2011, 16:58
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 06 sty 2011, 16:58
Czekaj chłopie, Cassano na razie zagrał 20 minut po 2(?) miesiącach przerwy.Babel pisze:Chyba dwóch obecnie najlepszych graczy Serie A
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sty 2011, 17:05
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio