Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 mar 2012, 21:50
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 mar 2012, 21:53
Nie. Pokazują City z Chelsea.metol pisze:Ej, ten (tzn. Everton-Arsenal) mecz będzie w polskiej TV?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 mar 2012, 22:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 mar 2012, 22:04
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 mar 2012, 13:44
Belgijski duet stoperów znowu razem?Rozmawiałem z moi agentem i on doskonale wie jakie są moje oczekiwania jeżeli chodzi o ewentualny transfer. Wie czego pragnę i nie ukrywam, że Arsenal również znajduje się w orbicie moich zainteresowań. Obecnie skupiam się na Ajaksie ponieważ sezon wkracza w decydującą fazę i to dla mnie w tym momencie jest priorytetem.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 mar 2012, 13:45
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 mar 2012, 13:56
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 mar 2012, 17:19
Gall pisze:Belgijski duet stoperów znowu razem?
A ja w ogóle nie widzę najmniejszego sensu transferu na środek obrony. Czy w ogóle do obrony. Nie widzę czegoś takiego. Para Koscielny-Vermaelen jest bardzo dobra, nie ma sensu jej zmieniać. Jest Per, który też jest dość dobry. Na LO jest Gibbs i Santos, więc tam jest ciasno. Ogólnie to nie jest pozycja, na którą kogokolwiek szukamy czy też powinniśmy szukać i nie rozumiem tego wszystkiego.Gall pisze:Ja za to czytalem ze Tunezyjczyk Abdennour jest na celowniku Kanonierow, bardzo ciekawy bylby transfer goal.com go chyba kolo 10 razy w jedenastce kolejki umieszczal
Nie. Carlos powiedział już dosadnie, że nie chce wracać do Arsenalu.sickstick pisze:Z innej beczki. Myślicie, że skoro Park i Szamak są już skończeni, to w przyszłym sezonie PRAWDZIWĄ i ostateczną szansę mógłby dostać Vela? Moim zdaniem ciekawe rozwiązanie, przecież gorzej o dwójki wspaniałych zagrać się nie da, a może a nuż coś zatrybi i Carlos zaskoczy.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2012, 17:50
Ten mecz był wyjątkowy i raczej nie liczyłbym na powtórkęsickstick pisze:Goodison Park, trudny, acz bardzo gościnny dla nas teren. Kiedyś wygraliśmy tam 6:1, a co najlepsze, bramkę strzelił Denilson.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4cesc44 » 21 mar 2012, 18:57
4cesc44
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2012, 19:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4cesc44 » 21 mar 2012, 19:16
4cesc44

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 mar 2012, 20:09
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 mar 2012, 20:12
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2012, 20:16