Możesz wklejać. Tomas jest spoko ziomMentor pisze:Mam zacząć regularnie cytować Roncero w Waszym temacie?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2009, 20:05
Możesz wklejać. Tomas jest spoko ziomMentor pisze:Mam zacząć regularnie cytować Roncero w Waszym temacie?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 26 wrz 2009, 21:56
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 wrz 2009, 22:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 wrz 2009, 9:33
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 27 wrz 2009, 10:58

DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2009, 11:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 27 wrz 2009, 11:40
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 27 wrz 2009, 11:59
Skandaliczne sedziowanie. Kolejny raz. Czy mnie to dziwi? Nie. Madryt musi byc mistrzem.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2009, 12:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 wrz 2009, 12:15
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2009, 12:21
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 27 wrz 2009, 12:36
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2009, 12:42
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 wrz 2009, 13:36
Czasami jedna emota znaczy więcej niż słowa. Bo pewnych głupot inaczej jak emotą się skomentować nie da.Mentor pisze:Mnie też śmieszą spiskowe teorie o sędziowaniu (pojawiają się z obu stron - dopóki Real wygrywa dopóty kibice nie będą narzekali), ale takie posty sobie odpuść. Chcesz się wypowiedzieć> Śmiało, ale post zawierający tylko emotę to post nadający się do usunięcia.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2009, 14:17
Delgado Ferreiro, sędzia wczorajszego meczu Malagi z Barceloną, nie tylko nie panował nad boiskowymi wydarzeniami, ale wydaje się też, że w ogóle nie wiedział co dzieje się na placu gry.
Arbiter stwierdził na przykład, iż w 55. minucie meczu Gerard Piqué zastąpił Leo Messiego, podczas gdy wszyscy, oprócz niego oczywiście, widzieli że Katalończyk wszedł za Dmytro Czyhrynskiego. Nawiasem mówiąc, Messi raczej nie jest podobny do Ukraińca.
Ale to nie jedyny ciekawy wpis Ferreiro w meczowym protokole. "W 30. minucie gracz z numerem 22, Eric Abidal, ukarany został żółtą kartką za ostentacyjne protesty w sprawie mojej decyzji". Również wszyscy na świecie widzieli, że kartkę otrzymał Touré, a nie francuski obrońca.

Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio