Gdzie oni sie podziali? - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 lis 2005, 16:35

fieldy pisze:Zniknął również Rossi [ostatni naszczęście się pojawił spowrotem]
Rossi w tej chwili chyba nie ma neta, ale ma mieć na początku roku i powrócić na dobre; teraz pisze skądś inąd.

PS. Ale temat do Eleven Pubu, albo do działu Różne można przenieść ;)

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 10 lis 2005, 16:37

piwus pisze:Jak już się zrobił temat wspominkowy, to brakuje Rebuzza, Andreyewa i Woojtasa, bo dzięki nim istniał taki zapomniany dział jak Niemcy.

Niemcy istnieją nie martw się :twisted: może nie tak często ktoś tam pisze ale jest co poczytać
zapraszam :)

niektórzy pewnie pomyśleli że i ja olałem forum... ale wbrew pozorom jestem na forum codziennie tylko nie zawsze mam czas brać czynny udział w dyskusjach :x

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 10 lis 2005, 16:45

no no temat ciekawy zniknął Dosmen lecz chlopak ma duzo nauki czasami z nim na gg rozmawiam i widac jest zajęty! Dombrosa szkoda no ale trudno, jesli by tak poszperrac zniknęło kilka osob z Forum mówie o słynnych osobach z tego Fora 8)

ooooo jeszcze jedno a co z Zaza 2 czy jakos tak bo wiem ze jeden jest co ma kolo 350 postów ale caly czas zbanowany

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 lis 2005, 17:22

Ciuj z Dombrosiem. Najgorsze jest to, że MLSoccera już długo nie ma :? W ogóle od kiedy zaczął się rok szkolny mniej użytkownikow pisze (tylko kupa spamerow w temacie o FMie gada). Ja też mniej piszę z braku czas, i podejrzewam, że z czasem będę pisał coraz mniej. Tylko w weekendy będę pisał więcej. Dlugich postów też nie mam czasu pisać, ale obiecuję, ze jak skończy się liga brazylijska to będe często o niej pisal i co za tym idzie będe ogólnie więcej pisał :) Dla tych, co mnie nie lubią to zła wiadomość, ale co tam.
Szkoda, że nie ma Rebuzza, był też kiedyś Brazzo.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 10 lis 2005, 19:02

co do Rossiego to od wrzesnia nie ma neta. bedzie go mial dopiero na Swieta, jezeli w ogole bedzie mial :p a na pilka.pl pisuje, gdy tylko uda mu sie dorwac do czyjegos komputera :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lis 2005, 19:10

Corinthians pisze:Rossi w tej chwili chyba nie ma neta, ale ma mieć na początku roku i powrócić na dobre
romantyk pisze:co do Rossiego to od wrzesnia nie ma neta. bedzie go mial dopiero na Swieta, jezeli w ogole bedzie mial

Twoj kolejny post zajebiscie duzo wnoszący do tematu, ciekawe czy go sam napsałes czy moze skopiowałes od Corinthiansa.
Nie piszcie ze moj tez nic nie wnosi, możecie go usunąć

Twoj kolejny post zajebiscie duzo wnoszacy do tematu. sam to wymysliles czy od kogos skopiowales? ja skopiowalem
w przeciwieństwie do Ciebie sam to napisałem

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 26 lis 2005, 15:57

a co jest z Romantykiem?? coś go teraz nie widać. nie wiem czy cos przeoczyłem ale pozmieniali się moderatorzy. gdzie ja byłem jak te zmiany nastąpiły :?: :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 lis 2005, 16:25

a co jest z Romantykiem??

Już go nie ma na forum i najprawdopodbniej nie będzie. Sam zrezygnował z nieznanych ( :lol: ) przyczyn :(

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2006, 15:01

Zawsze uważałem, że pisanie przychodzi mi z wielką łatwością. Teraz dopiero poczułem jak ciężko czasem jest dobrać odpowiednie słowa, aby przekazać możliwie idealnie co się ma do powiedzenia. Ten temat nie do końca pasuje do tego co chcę napisać, ale lepszego nie znalazłem a poza tym to nie jest najważniejsze w tym momencie. Zastanawiałem się czy może nie pozwolić sobie na odrobinę nonszalancji i założyć oddzielny temat, ale zrezygnowałem. Za legendę forum się nie uważam tak więc nie wpisałem się tam gdzie Smithu. Tyle tytułem wstępu...

Moja przygoda z forum zaczęła się nieco ponad rok temu. Niby nie tak dużo a jednak wydaje mi się jakbym był tutaj od niepamiętnych czasów. Dzisiaj prawdopodobnie odejdę i już nie wrócę. Wiem, że to dziwne. Pisać o swoim odejściu nie będąc pewnym czy tak się stanie. Mimo wszystko postanowiłem to zrobić jako, że tylko cud (albo i nie) mógłby zmienić moją decyzję a jeżeli nie napiszę tego dziś to nie napiszę tego już wcale. Chciałem Wam to przekazać już wczoraj, ale potraktowalibyście to jako żart primaaprlisowy a tego nie chciałem. Piszę to wszystko zupełnie poważnie. Nie miałem żadnego sprecyzowanego planu na ten post i teraz nie wiem co napisać. Przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim. Udało mi się tutaj nawiązać znajomość (do pewnego stopnia oczywiście) z wieloma fantastycznymi osobami, ale konkretnych nicków nie wymienię bo nie chciałbym kogoś pominąć. Od zawsze bardzo mi się tutaj podobało bez względu na to jaką funkcję na forum pełniłem. Było po prostu zajebiście. Nie wiem co jeszcze mogę dodać...

Moja decyzja jest przemyślana a ostatnie wydarzenia tylko ją przyspieszyły. W zasadzie to nie widzę innej drogi. Odchodzę nie tylko z pilka.pl. Nie spotkacie mnie już w internecie ani nigdzie indziej raczej.

Wystarczy chyba. Trzymajcie się wszyscy i dbajcie o to, aby forum było coraz lepsze. Jesteście konkurencją sami dla siebie. Naprawdę wiele stąd wniosłem i myślę, że wielu jeszcze również na swój sposób skorzysta z tego forum.

Dzisiaj pewnie jeszcze będę się gdzieś tutaj przewijał, ale raczej niezbyt aktywny. Przepraszam, że taki chaotyczny ten post, ale bardzo trudno mi zebrać myśli i ogólnie ciężko się pisze taki rzeczy.

...

[k****] mać nienawidzę pożegnań.

3majcie się.

"Smutny finał w scenografii z betonowych bloków."

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 kwie 2006, 15:59

Niggaz pisze:Chciałem Wam to przekazać już wczoraj, ale potraktowalibyście to jako żart primaaprlisowy a tego nie chciałem.
Jak na razie to jeszcze to tak traktuje.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 kwie 2006, 17:05

Jedyny normalny kibic Barcelony... :? Teraz to zostało 90% dzieci którzy kibicują Barcelonie od kiedy Roni tam gra. Szkoda Niggaz 3m się i powodzenia.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 02 kwie 2006, 17:49

Takie forum to jest straszny pochlaniacz czasu...nie dziwie sie kolega Niggaz wkoncu rezygnuje z udzialu w zyciu forum...w liceum mozna jeszcze siedziec i poswiecac czas na takie rzeczy...ale na studiach(przynajmniej bedzie tak w moim wypadku) czas na tego rodzaju rozrywke raczej sie skonczy:x .

W sumie to wielka szkoda...zawsze to jeden gosc znajacy sie na pilce mniej...

ps.Lampard i tak jest dla mnie lepszy od Deco :D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 kwie 2006, 19:15

Niggaz pisze:Moja decyzja jest przemyślana a ostatnie wydarzenia tylko ją przyspieszyły. W zasadzie to nie widzę innej drogi. Odchodzę nie tylko z pilka.pl. Nie spotkacie mnie już w internecie ani nigdzie indziej raczej.
Gomez to nie brzmi jak sprawa spowodowana brakiem czasu...

Szkoda Niggaz, naprawdę szkoda.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 kwie 2006, 20:36

Mam nadzieje że Niggaz jeszcze kiedyś powróci. Tez miałem okresy czasu w których nie chciało mi się pisać na forum.

Świetny user, świetny moderator. Szkoda [*]

p.s chociaż wymiatacz mógłby zostać :)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 kwie 2006, 20:43

Cuż...napisze to co wszyscy :lol:
Szkoda Niggaz, szkoda :roll: :?
[*]
3ym sie[*]

Fajny z Ciebie gościu. Troche się z tobą pokłociłem, raz mi pomogłeś.
Szkoda[*]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”