Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 20 mar 2005, 12:43
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 20 mar 2005, 13:40
boca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 20 mar 2005, 14:10
hehhee, jestem kibicem PSG, owszem najwiekszym wrogiem jest OM, ale nie jestem neichętnie nastwiony do niej.boca pisze:Pippen zapomniałeś podać , że najwięcej transferów przed sezonem zrobiło Olympique de Marsellie , nie wiem czy to niechęć do mojej drużyny.
Wiem ,że kibice oczekują wielu bramek , a w lidze francuskiej pada ich troche mało , mimo to mecze są na najwyższym poziomie .
Lyon trochę ostatnio zdominował ligę i wygrywa w niej , ale wcześniej nikt nie mógł przewidzieć zwycięzcy.Wcześniej wygrywali Bordeaux ( walka z OM do ostatniej kolejki ) , Lens czy nawet Metz , które póżniej musiało grać w 2 lidze .
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 14:43
szlachcic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 mar 2005, 16:27
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 lip 2005, 17:40
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2005, 20:25
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 lip 2005, 21:48
Doakłdnie,*_For_zaza_Milan_* pisze:Ligue 1 zawsze była mocna. Już nie patrząc na graczy którzy trafili tam w to mercato ale na takich graczy kuszonych przez wielkie klubu z innych liga a zostali. Rothen, Juninho, Govon, Pedretti, Evra, Squilaci, Plasil, Luyindula Frei, a jak dodamy do tych co przyszli to wyjdzie liga w której co drugi klub na gwiazde a na miejsze nie maja takich gwiazd ale mają mega perełki pilki![]()
Np. taki Petr Cech grał w Rennes i nikt by onim nie wiedział żeby nie kadra narodowa i szansa pokazania się swiatu a teraz sami widziecie. A w Rennes jest juz zastepca Cech Szwed Isaksoon który ma podobny talent bronienie tego czego nie da sie obronic. Jeszcze troche i znów bedzie kolejny świetny bramkarz.
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 18:55
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 26 lip 2005, 20:34
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lip 2005, 20:40
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 26 lip 2005, 20:48
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 22:22
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 1:15