Nie załamuj się.Praktyka czyni mistrza.
BTW - paella,risotto etc. są dziecinnie proste - nie wiem co tu można spieprzyć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 wrz 2011, 17:06
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 03 wrz 2011, 3:47
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 wrz 2011, 13:03
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 wrz 2011, 13:03
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 13:07
To i tak nieźle. Mogło być gorzej. Mógł przecież zapłacić te 100 zł w agencji, i też by mu tylko parówkę zrobili. A tak to przynajmniej sam coś tam zjadłMarco_Van_Basten pisze:Kaczy w formie. Zakupy za 100 zł, a zjedzone tylko parówki. Reszta w koszu
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2011, 13:08
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 wrz 2011, 13:14
petrdcm pisze:To i tak nieźle. Mogło być gorzej. Mógł przecież zapłacić te 100 zł w agencji, i też by mu tylko parówkę zrobili. A tak to przynajmniej sam coś tam zjadł
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2011, 15:29
To co Ty jesz?cloner pisze:Ja nie potrafię żadnego obiadu przygotować
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 15:36
On się żywi na piknikach.Cris7 pisze:To co Ty jesz?cloner pisze:Ja nie potrafię żadnego obiadu przygotować
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2011, 15:38
Chyba, że tak. Myślałem, że cloner mieszka sam. No, ale mimo wszystko zupełnie nic nie umieć to chyba trochę wstyd dla takiego starego chłopa. No nic, idę sobie obiad zrobićsbQ pisze:To synuś mamuni. Mamunia dba o synusia.Cris7 pisze: To co Ty jesz?
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 wrz 2011, 15:45
Dla mnie i tak większy kabaret jest jak cloner w nocy wbije na forum i wyzywa nas od nołlajfów, bo nie imprezujemy (często wypisuje takie brednie w dni powszednie czyli między poniedziałkiem i piątkiem). Zupełnie odrzuca opcje, że ktoś może na przykład pracować. Taki drobny szczegół. Odnośnie samego tematu - umiem ugotować zupę (pomidorową, barszcz biały, rosół), przygotować drugie danie (kotlety, kurczaki, indyki nie są mi obce), sałatkę też zrobię oczywiście. Kucharz ze mnie przeciętny, ale głodny nie chodzę. W sumie ostatnio rzadko gotuje, bo moja kobieta jest świetną kucharką.No, ale mimo wszystko zupełnie nic nie umieć to chyba trochę wstyd dla takiego starego chłopa
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 wrz 2011, 15:52
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2011, 16:11

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 16:20
Kaczy, tylko wiedz że to wcale nie oznacza to że masz nakupić 50kg cukinii bo znów będziesz pisał że setka poszła w plecyfieldy pisze:Ta druga potrawa szybka do przygotowania (15-20 min.), tania (1kg cukinii po 2 zł) i pyszna (bo tak), czego chcieć więcej ?
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2011, 16:22
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio