Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 cze 2007, 22:57
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 cze 2007, 22:59
Pewnie dlatego że po czerwonej kartce został przeniesiony do pomocyMałeckiego w okolicy pola karnego z piłką nie widziałem.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 cze 2007, 23:09
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 cze 2007, 23:28
brylancik pisze:Pewnie dlatego że po czerwonej kartce został przeniesiony do pomocy
Ja osobiscie nawet nie wiem kiedy dostął pierwsza żółtą kartkę.Juv pisze: Przy pierwszym faulu powinien był dostać pouczenie a nie kartkę..
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 30 cze 2007, 23:47
wania89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 cze 2007, 23:58
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 01 lip 2007, 0:03
Zico_FCI pisze:Szkoda jednak, że Grosicki i Korzym nie pojechali te mistrzostwa. Obaj są w tym momencie raczej lepsi od Janczyka, który dziś zaprezentował się całkiem poprawnie.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 lip 2007, 0:08
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lip 2007, 0:10
Trzeba zagrać właśnie zupełnie inaczej niż z Brazylią. Tutaj czerwona kartka całkiem pokrzyżowała nam szyki i musieliśmy się głównie bronić. Oddaliśmy jeden celny strzał z rzutu wolnego i zdobyliśmy bramkę. Potem już przyjmowanie Brazylii i umiejętna defensywa, co w ostateczności dało nam zwycięstwo. Z USA i Koreą musimy już zagrać bardziej otwarty futbol. Dziś mógłby on nas mimo wszystko zgubić, nawet gdybyśmy grali w pełnym składzie, ale w kolejnych meczach trzeba zagrać inaczej. Oczywiście nie zapominając o taktyce i grze obronnej, ale musimy też dużo więcej atakować. Taka gra jak z Brazylią w tamtych meczach nie da nam sukcesu, chyba że znów przesądzimy wszystko jakimś stałym fragmentem gry. Liczę na zupełnie inny obraz gry w następnych meczach, że w końcu nasi gracze ofensywni będą mieli większe pole do popisu i zapewne tak właśnie będziewania89 pisze:ale trzeba zagrać tak jak z Brazylią
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 01 lip 2007, 0:11
bagg pisze:mi gra janczyka sie nie spodobala. nie bylo tragedii, bylo w sumie poprawnie, ale dosc irytujace byly jego dryblingi, ktore zazwyczaj konczyly sie na pilkarzach brazylii.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 01 lip 2007, 0:26
Oglądałeś mecz do 27 minuty? Bo o taką grę mi chodziło w następnych meczach, agresywną i otwartą:) Jak do tego momentu nie grali tak jak mówię, to jestem kobietą, albo oglądaliśmy inny mecz:D Później nie było wyjścia, trzeba było się bronić. ponadto bramka padła przed czerwoną kartką.Trzeba zagrać właśnie zupełnie inaczej niż z Brazylią
wania89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 lip 2007, 0:36
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lip 2007, 1:17
Pewnie, że oglądałem. I musimy grać właśnie tak, jak do tego czasu, ale w poprzednim poście tego nie zaznaczyłeś, że mamy grać tak, jak do 27'wania89 pisze:Oglądałeś mecz do 27 minuty?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lip 2007, 2:17

Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 01 lip 2007, 8:53
Zawiódł to mało powiedziane zagrał bardzo kiepsko jak przyjmował piłke to ta mu odskakiwała na dobry 1 metr od niego i jakis taki spanikowanChlopaczek pisze:Slowko odnosnie Pato.Zawiodl dzisiaj chyba wiekszosc osob zainteresowanych jego gra.Z drugiej strony nie wiadomo bylo na co naprawde go stac a oczekiwania wobec nastolatka o ktorego bija sie czolowe kluby Europy byly ogromne.
vakabayashi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio