Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 11:36

No może by sie nie podniesli jak by Bent trafił ale teraz to gdybanie :) - deszcze zaczą padać i oni zaczeli grać :) Jak mówili komentatorzy jak nie wygrywasz w 3 setach przegrywasz w 5 :lol: i był tego przysłowie siatkarskie miał wczoraj zastosowanie. Bent zepsuł piłke meczowa.

Wiesz oficjalnie nic nie wiem o Mido ale wygladało na coś grożniejsze. Zaraz zapewne Ania coś napisz w temacie. Ja nic nie szukałem na ten temat.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 paź 2005, 14:42

Na oficjalnej stronie internetowej Tottenhamu nic nie piszą o kontuzji Mido, na BBC też cisza... wygląda na to, że albo jeszcze nie zrobiono mu badań, albo po prostu nic mu nie jest. ;) I dzięki Bogu, bo bez Egipcjanina Tottenham to nie Tottenham.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:10

Czyli możliwe że dziś zagra Mido przeciwko Eventonowi :) Tym bardziej jak do tej pory cisza. Defoe nic nie zagrał w kardze Angli. A Grzesiu sie nie popisał delikatnie mówiąc. King z urazem wrócił ze zgrupowania wiec chyba nie zagra :?

Jak stawiacie dzis ? Tottenham - Eventon ? The Toffis maja kryzys na maxa. Mowi się że takie mecze sa najlepsze by go przełamać. Maja dobrych graczy w składzie - może wróci Van Der Mayde na ten mecz i debiut przeciwko byłemu koledze z Inter Davids - Andy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 12:17

Jak czytalem gdzies to Mido na 95% zagra wiec Spurs powinni odniesc zwyciestwo. Jestem ciekawy jak zagra Andy jezeli wogole zagra - dawno juz sobie nie pogral w meczu

Czyli Rasiak moze tylko marzyc o tym zeby zagrac jakie minuty w tym meczu nie mowiac juz o calym spotkaniu

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 12:39

No środek pola The Toffis powinni opanować. Andy będzie wrzucał na napad i będzie z 2-0. Grzesiu nie ma szans na wejście od pierwszej minuty... Defoe czy gra dobrze w reprezentacji czy źle to i tak zagra bo to Defoe :wink: . Mido też nie jest zły ale nic w mediach o nim nie mówią...(o kontuzji konkretnie). Może Rasialdino wejdzie w drugiej połowie i coś pokaże :wink:
A my Polacy dalej czekamy na gola Grzesia Rasiaka........

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:43

Jak na 95 % zagra to na 99% atak Defoe - Mido. :wink: Naybet moze zastapi Kinga. Ma Jol do dyspozyjci w pomocy Jenasa, Davidsa, Mendose, Tainio czy młodego Lennona. U siebie musza wyrac tylko pytanie czy Eventon nadal jest w taki kryzysie.

Z tego co pamietam ostatnio mieli troche pecha. A Tottenham szczeście. podniósł się z 2;0 z Chatronem :) i dobrze.

Z Van Der Mayde to nic nie wiadomo. Fajnie by było jak by zagrał. Zaczeli sezon fatalnie mając w skjładzie kilku dobrych gracz - Ferrariego kupionego z Romy :p Młodszego Nevilla ustawianego na DM, Artete w środku który dzieli i rządi czy też Osmana - atak Bent i Duncana Fergusona. Ale kryzys nastał i maja lipe.

Edit

No i świetny mecz za nami 8) 2:0 !! Tottenham gra jak w transie. Fajny dziś mecz rozegrali. Bramki ładne Mido i Jenas składali sie jak do głowek scyzoryki :D Ale aysyty przednie ta Defoe klasa popatrzał dwa razy i tak wrzucił na nos. Kolejny świetny mecz Davidsa. Chyba zamyka tym poczatkiem w Premiership usta tym którzy twierdzili ze "już umarł" ...

King uzupałniał druga lini i obrona widać gra w kadrze mu sie spodobała :wink: Ale rozegrał przyzwoity mecz. Czyścił i zbierał za dwóch :wink:

Ale ten mecvz potwierdza moje popszednie słowa że Everton ma pech na maxa. Nie grali dzis aż tak źle. Tylko zabrakło im dokładności w tych decydujących mometach.

P.S Za tydzień MU na tapecie i bedzie na pewno ciekawie. :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 paź 2005, 19:24

Braawo! :D :D 2:0 z Evertonem to co prawda jest wynik, który wiele zespołów uzyskało w tym sezonie, ale dodatkowo cieszy fakt, że nadal jesteśmy wysoko w tabeli. Atak z Mido przynosi oczekiwane efekty - napastnik strzela, uzupełnia się z pomocnikami...

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba zamyka tym poczatkiem w Premiership usta tym którzy twierdzili ze "już umarł" ...
Nie 'chyba', tylko 'napewno'. ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Za tydzień MU na tapecie i bedzie na pewno ciekawie
Heh, ja po cichu liczę na remis. :P

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 19:47

A mówiłem że będzie 2-0 :P I się nie pomyliłem :!: :!: Tottenham wygrał mecz w 10 minut :brawo: . Obydwie bramki strzelopne z główki ;). Pewnie Rasiak też by strzelił (joke). Defoe pokazał że specjalizuje się nie tylko w strzelaniu bramek ale i dogrywaniu piłek do kolegów :peace: . Jednym słowem chłopak mnie zaskoczył.. Mi podobała się ta druga bramka Jeans'a... Podanie Defoe :arrow: Dynia i .....GOOL!!! Każdy się cieszył :wink: :smoke:
Oby tak dalej :ok:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 20:56

Może i na pewno Ania :wink: widać odżył na maxa. Znów przydomek do niego pasuje :wink:

Dombroś mi tez ta druga sie bardzie podobała. Jenas zaskoczył mnie :) Tym bardzie że on potrafi zmarnować 200% a strzelic 50% sytuacje. Podanie Defoe klasa.

Jednak warto zwrócić uwage na młodego Lennona. Koleś ma 18 lat ale jest nie przeciętny :!;

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 paź 2005, 11:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jednak warto zwrócić uwage na młodego Lennona. Koleś ma 18 lat ale jest nie przeciętny :!;
No o nim się w Anglii wiele mówi ostatnio, nawet Jol stwierdził, że Lennon to przyszłość Tottenhamu. Chłopak ma przed sobą wielką karierę, oby tylko tego nie zespsuła jakaś kontuzja....

Dombroś pisze:Defoe pokazał że specjalizuje się nie tylko w strzelaniu bramek ale i dogrywaniu piłek do kolegów
Wiesz, w sumie to było wiadome od dawna, tylko zbyt często do niego chcieli dogrywać piłkarze ze środka pola, i po prostu nie miał chłopak szansy na pokazanie się... ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 paź 2005, 12:47

Anka pisze:nawet Jol stwierdził, że Lennon to przyszłość Tottenhamu. Chłopak ma przed sobą wielką karierę, oby tylko tego nie zespsuła jakaś kontuzja....

W sumie to połowa gracz jest przyszłościa Kogutów :wink: Bo najmłodszy zespół Premiership musi być na lata tworzony :) Ale trzeba przynać że Lennon na flance radził sobie świetnie. Miał takie zrywy. Gdy ciągną gre wkręcał w ziemie obrone a potem przez jakiś czas nie widoczny. Naprawde ciekawy młokos. W tym wieku grając w taki klubie, w podstawoaym składze musi mieć talent bardzo duży. Za nazwisko nie gra na pewno :wink: Lennon 8)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 16 paź 2005, 13:05

No ostatnio Tottenham świetnie sobie radzi. Bardzo podoba mi się gra tego zespołu. Mam nadzieję, że zacznie też grać Grzesiu Rasiak, który w drugiej lidze błyszczał i może sobie poradzić nawet w Premiership.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 paź 2005, 14:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:Za nazwisko nie gra na pewno Wink Lennon Cool

Heheh, no w sumie... ale podobno Jol jest fanem Lennona. A raczej był. ;)

marcin90 pisze:Mam nadzieję, że zacznie też grać Grzesiu Rasiak, który w drugiej lidze błyszczał i może sobie poradzić nawet w Premiership.
W sumie ja już na to nie liczę, bo atak Mido - Defoe genialnie się nie tylko uzupełnia, ale też strzela bramki. Grzesiu jest żelaznym rezerwowym - gdy jeden z tej dwójki dozna kontuzji, to Polak od razu wskakuje... chyba, że Jol postawi na Keane'a, w co wątpię.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 paź 2005, 16:21

Elo !
Mam dobrego newsa
:)

Ekipę piłkarzy Tottenhamu Hotspur dosięgnęła plaga kontuzji. Na uraz uda narzeka napastnik Hossam Ahmed Mido i być może w najbliższym meczu Premiership z Manchesterem United zastąpi go Grzegorz Rasiak.

W londyńskiej drużynie kontuzjowani są także Wayne Routledge (stopa) i Anthony Gardner (udo), którzy definitywnie wykluczeni są z gry w sobotnim meczu.

informacje taka podala PAP

pozdrawiam

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 paź 2005, 16:28

No to rzeczywiście dobra wiadomość :twisted:
Może Grzesiu zmaże plame po meczu z Anglią chciaz w klubie , bo jesli chodzi o reprezentacje , to w to wątpie :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”