Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 04 cze 2006, 11:04
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 cze 2006, 11:09
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2006, 11:13
Mysle, ze moglo byc nawet dalej. 25,5 albo nawet 26RzuR pisze:25 m.jak sie myle to mnie poprawcie
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 cze 2006, 12:46
Ale pochwalilem CescaKrzystof Jarzyna pisze:Messi E2 Ronaldinho jeszcze nie pochwaliles Puyola, Xaviego, Iniesty i Garcii, a przeciez oni wszyscy maja cos wspolnego z Barca
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 04 cze 2006, 12:57
łoj Krzysiu:)kącik nocnych marków nie sluzy ja widze wyostrzeniu Twej percepcji:)ja wiem ze milosc do klubu bywa zaslepiajaca(bo Buffon jest najlepszym bramkarzem,Buffon jest najlepszym bramkarzem,Buffon jest najlepszym bramkarzemPoczawszy od najlepszego bramkarza swiata,
to sie zgadza,a paradoksalnie-mozna sie troche martwic o napadziorów..no bo Raul nie gra nic od pół roku(absolutnie nie jest to jego wina czy slabsza forma-przezyl najdulsza kontuzje w karierze),Torres bywa mocno chimeryczny,wiec moze wyjatkowo na tej druzynie zbudowanej od tylu cos w koncu zwojuja srogiego?sie zobaczy...jakimś murowanym faworytem przynajmniej nie są..Wiec tak jakby nie ma sie co martwic o defensywe
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2006, 14:02
Abstrahujac juz od mojej antypatii do Juventusu (RzuR pisze:oj Krzysiu:)kącik nocnych marków nie sluzy ja widze wyostrzeniu Twej percepcji:)ja wiem ze milosc do klubu bywa zaslepiajaca(bo Buffon jest najlepszym bramkarzem,Buffon jest najlepszym bramkarzem,Buffon jest najlepszym bramkarzem Wink ) ale moznaby wymienic z 5ciu solidniejszych w tej chwili na swiecie lekką rąsią..Smile
Tak sie sklada, ze Raul to nic nie gra od jakichs 2-3 latRzuR pisze:no bo Raul nie gra nic od pół roku(absolutnie nie jest to jego wina czy slabsza forma-przezyl najdulsza kontuzje w karierze)
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2006, 14:12
Krzysztof Jarzyna pisze:Abstrahujac juz od mojej antypatii do Juventusu ( Smile2 ), to uwazam dwojke Buffon Iker za najlepsza na swiecie. Albo inaczej - Buffon w swojej formie moze sie jedynie z Ikerem rownac Razz Nie wiem czy ogladasz lige hiszpanska, ale moge Ci zagwarantowac, ze w tym sezonie Iker zdobyl dla Realu wiecej punktow niz Ronaldo, Robinho i Zizou razem wzieci Wink Wiem, ze to ze gra w Realu podnosi jego wartosc w moich oczach, ale podejrzewam, ze nawet gdyby w nim nie gral to nadal bylby najlepszy Wink
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2006, 18:19
Jestem niezwykle ciekawRzuR pisze:ale moznaby wymienic z 5ciu solidniejszych w tej chwili na swiecie lekką rąsią..Smile
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 13 cze 2006, 14:44
Lakier pisze:W bezposrednim pojedynku (nawet i w dwoch) druzyn Buffon okazal sie lepszy Krzywy Poza tym wielkim minusem Ikera jest wzrost.
Niggaz pisze:a oglądam na bierząco rozgrywki La Liga od dobrych kilku lat i nawet jako kibic Barcelony jestem w stanie bez cienia wątpliwości powiedzieć, że Iker Casillas jest najlepszym bramkarzem świata. Być może są bramkarze równie wspaniali (wspomniany już Buffon kiedy jest w formie), ale lepszych nie ma.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 02 sie 2006, 15:43
M@tinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 wrz 2006, 19:01
"Komiczna decyzja Aragonesa, zmiana Sergio Ramosa na Michela Salgado. Pablo i Puyol nie istnieją; niska forma obrońcy azulgrany jest tragiczna
Jarzinho
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 paź 2006, 1:40
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 07 paź 2006, 10:29
Aragones mówił w wywiadzie dla telewizji, że Raul nie zagra najbliższym meczu eliminacyjnym. Poza tym w kadrze zawsze jest dla niego miejsce.snake pisze:Oczywiscie nie zagra Raul.
Szwedzi u siebie są piekielnie mocną drużyną. Liczę na 2 - 1 dla Hiszpanów, chociaż remis byłby w miarę zadowalający.snake pisze:Zmierzy sie ze Szwecja. To bedzie bardzo trudny mecz dla Hiszpani.
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 paź 2006, 12:53
Nie tylko on nie otrzymał powołania. Joaquin także nie cieszy się wielkim zaufaniem selekcjonera i nie znalazł się w kadrze. Ten jednak nie potrafił ukryć swego niezadowolenia z tego powodu:snake pisze:Oczywiscie nie zagra Raul.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio