Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 11

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
kaka17
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 24 paź 2005, 21:42

Moim zdaniem pro 5 jest kosmiczne czekam z niecierpliwoscia na ta gre jak bedziecie wiedzieli czy juz moza ja scigac prosze dajcie znac to dla mnie bardzo warzne-z góry dziekowa :lol:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 24 paź 2005, 22:57

Grzegorz „Esiek” Kuźnik – nowoupieczony Mistrz Europy Pro Evolution Soccer 2005 odpowiada na nasze pytania po powrocie z Włoch. Przypomnijmy, że we wrześniu zajął drugie miejsce w organizowanych przez nas Oficjalnych Mistrzostwach Polski Pro Evolution Soccer. W finale przegrał z Sebastianem Fijałkowskim, ale obaj pojechali reprezentować nasz kraj na Mistrzostwa Europy. Grzesiek wygrał – jak już zapewne wiecie – ten prestiżowy tytuł. Sebastianowi niestety nie udało się wyjść z grupowych rozgrywek

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 24 paź 2005, 23:04

Wygrał, wygrał , na sronie Ultimyjest foto - relacja i wywiad ze zwycięzcą..

Ale ja prosiłem o opinie na temat PES 5 :wink:

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 24 paź 2005, 23:07

Z tego co widziałem po demie to różnica w graniu jest spooora. Oczywiście zmieniła sie na lepsze. Ale coś takiego zauważyłem, że jak grałem Barceloną z Milanem, czy Juventusem lub Interem, to mogłem im najwięcej 2 bramki strzelić, bo tak sie dobrze bronili. A jak teraz gram Arsenalem z Realem np. to już spokojnie z 4 albo 5 udaje mi sie trafić. Także wychodzi to dosyć realistycznie. Zapowiada sie, że jak dostane gierke w swoje ręce to raczej nie będe odchodził od monitora :).

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 25 paź 2005, 10:04

triki są nowe Gameplay jest poprostu Wypasio a kto porownuje do Fify?? Pro bije Fife na leb na szyje!! bez porowania jest lepsze pro 5 sklady sa nawet nie w miare ale bardzo aktualne. Gra jest niesamowita jest mnóstwo stadionow markowy zwod ronaldinho jest i wykonuje go moze 6 7 graczy a mianowicie : Zizou, dinho, Zlatan, jeszcze tam kilku niepamietam napewno Cristiano Ronaldo jak zobacze to wam powiem. Niektórzy mnie rozborili niena tym forum mowiac ze Pro jest beznadziejne i fifa jest lepsza albo tym ze gra jest zwolniona. Oni chyba nigdy niegrali w Pro przeciez Fifa to jest Bajka bramke jest strzelic BANAŁ a w Pro 5 trzeba sie natrudzic! Powiem wam tak w Premiership Arsenal i Chelsea sprzedały Licencje reszte się niezgodziła:(. Ligue1 Nikt niesprzedał Bundesliga nikt SerieA wszyscy Eredivisie wszyscy La Liga Wszyscy, a z reszty świata tak:
-Celtic
-Rangers
-FC Copenhaga
-i jeszcze Kilka napisze wam jak tylko będe gral

O ile dobrze pamietam tylko Japonia i Korea sprzedaly Licencje na kadre.

Czytalem na gamejeux ze juz sa prace na Winning Eleven 10 i będe stroje Reprezentacji oraz Cała Premiership i kilka drużyn z Ligue1 i bundesligi.

Oby to było Prawdą!!

Aha i jeszcze jedno dajcie znac jak wejdzie na PC to może zagramy przez Siec po jest bardzo rozbudowana możliwosc gry przez Neta:) :D

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 25 paź 2005, 14:00

BartekTS pisze:triki są nowe Gameplay jest poprostu Wypasio a kto porownuje do Fify?? Pro bije Fife na leb na szyje!! bez porowania jest lepsze pro 5 sklady sa nawet nie w miare ale bardzo aktualne. Gra jest niesamowita jest mnóstwo stadionow markowy zwod ronaldinho jest i wykonuje go moze 6 7 graczy a mianowicie : Zizou, dinho, Zlatan, jeszcze tam kilku niepamietam napewno Cristiano Ronaldo jak zobacze to wam powiem. Niektórzy mnie rozborili niena tym forum mowiac ze Pro jest beznadziejne i fifa jest lepsza albo tym ze gra jest zwolniona. Oni chyba nigdy niegrali w Pro przeciez Fifa to jest Bajka bramke jest strzelic BANAŁ a w Pro 5 trzeba sie natrudzic! Powiem wam tak w Premiership Arsenal i Chelsea sprzedały Licencje reszte się niezgodziła:(. Ligue1 Nikt niesprzedał Bundesliga nikt SerieA wszyscy Eredivisie wszyscy La Liga Wszyscy, a z reszty świata tak:
-Celtic
-Rangers
-FC Copenhaga
-i jeszcze Kilka napisze wam jak tylko będe gral

O ile dobrze pamietam tylko Japonia i Korea sprzedaly Licencje na kadre.

Czytalem na gamejeux ze juz sa prace na Winning Eleven 10 i będe stroje Reprezentacji oraz Cała Premiership i kilka drużyn z Ligue1 i bundesligi.

Oby to było Prawdą!!

Aha i jeszcze jedno dajcie znac jak wejdzie na PC to może zagramy przez Siec po jest bardzo rozbudowana możliwosc gry przez Neta:) :D
Moim zdaniam piszesz w wiekoszosci głupoty ale pewny nie jestem bo sam tej gry nie mam otóż Flip-Flapa wykonuje 4 zawodników a nie 7 wymieniłem ich wczesniej.Japonia i Korea nic nie mósiały sprzedawać bo gra powastała w JAponi i to chyba logiczne ze zasczytem było zeby ich kadry byłe w tej grze.
O reszte swiata to FC Porto , Rangers , Galatasaray, i ktoś jeszcze tylko nie pamietam ( napisałem wczesniej ) a nie jak ty podałes Celtic i nie zadna Kopenhaga :x

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 25 paź 2005, 14:32

Stary a o co idziesz że FC KOPENHAGA i ze 7 zawodnikow!!!. Zrobie ci Screen Shota poczekaj zaraz go tu wrzuce!!

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 25 paź 2005, 16:23

czekam na tego screena aha i jeszcze podaj skąd masz PES'a 5 czyżby piracka wersja :lol:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 25 paź 2005, 16:31

powiedz mi co cie to interesuje? moge miec jaka chce a screena zaraz wrzuce poczekaj ładuje Aparat

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 25 paź 2005, 16:38

BartekTS pisze:powiedz mi co cie to interesuje? moge miec jaka chce a screena zaraz wrzuce poczekaj ładuje Aparat
poczekam cierpliwie :lol: a interesuje ponieważ PIRACKIE wersje gry mogą sie różnić ale w Oryginalnym PES'e z tego co wiem to tylko 4 grajków umie Flip-Flapa i nie ma zadnej Kopenhagi zreszta przeczytaj na oficjalnej stronie PES'a

EDIT:coś długo ten aparat ci się ładuje jest juz godz. 18.23

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 paź 2005, 21:54

http://www.meganova.org/details/252330.html

Panie i panowie...czyżby nadejszla wiekopomna chwila ? No cóż, ssijmy razem ; ].

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 paź 2005, 16:21

Sorki, że post pod postem, ale chciałbym odświeżyć temat.Dzisiejszej nocy, a właściciwie jeszcze w czwartek doszedł do mnie PES 5.Szukałem jeszcze CD-Keya, około 15:00 sobie go zainstalowałem, uruchomiłem i ... hmmm :), no jak dla mnie super pozytywnie, taka ulepszona 4.Grywalność lepsze, grafika i realistyczność także.Twarze jak twarze, mogą być.Ładne wyjście piłkarzy przed meczem :DMyślę, że to napewno krok naprzód, zmienione menu, nowe stadiony, aktualne składy, szkoda, bo niektóre ligi nadal z dziwną nazwą drużyn :wink:.Ale jak się pojawią patche, to znikną wszystkie rozterki.Panowie, POLECAM :!:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 paź 2005, 19:30

ja mam pytanie ma moze ktoś uaktualnienia do pES4 jak tak to poprosze o link bede bardzo wdzieczny...:)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 lis 2005, 14:32

Jakby nie patrzec swietna giera, ciezko sie oderwac.
Sporo zmian w poruwanianu do pes4, teraz jest realistyczniej :D

Wie ktos moze co to za piosenka w w intrze leci?

Awatar użytkownika
luka1990
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luka1990 » 03 lis 2005, 14:43

ludzie pomozcie mi potrzebny jest mi pilnie cd key do pes 5 bo mam juz ta swietna gre ale nie ma keya prosze odpiszcie naten temat z gory dzieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”