Przy okazji czesc wszystkim nowy tutaj jestem
E tam nowy. Pozdro 600 (kont). // K.J.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: skyzief » 21 wrz 2006, 15:10
skyzief

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 15:51
Jarzyna pisze:Pozdro 600 (kont)
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 wrz 2006, 16:02
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 21 wrz 2006, 16:05
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 16:21
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 21 wrz 2006, 16:28
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 16:40
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 21 wrz 2006, 17:28
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 wrz 2006, 17:39
Zaza pisze:Samo to że zgodził sie grac w Juve nawet w serie B może świadczyć o tym ze Juve sie dogada z Viola.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 21 wrz 2006, 18:47
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 wrz 2006, 20:27
W sumie, to konieczność w obecnej sytuacji, bo po prostu nie ma nikogo innego, kto mógłby grać za nich, ale zgadzam się, już wcześniej mówiłem, że w Balzarettim czy Chellinim widzę następce Zambro. Nie mówię tu o takiej klasie, jaką prezentuje Zambro, bo jest wielki i taki piłkarz nie trafia się często, ale młodziany mogą w przyszłości stanowić o sile Juve w Serie A, jeśli nic się nie zepsuje i Roman znów nie zgłosi się po ChelliniegoJa jeszcze przed tym nieszczęsnym werdyktem pisałem, że degradacja może wyjść Juve tylko na dobre. Nastąpiła zmiana pokoleniowa i teraz o obliczu Juventusu stanowi kilku młodych i bardzo zdolnych piłkarzy.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 21 wrz 2006, 21:34
Piłkarze JUVE grając w Serie B nauczą sie a moze inaczej podszkola sie grac z prawdziwym poswięceniem jak to powiedizał jeden z piłkarzy Rimini po meczu z JUVE ze meczu w Serie B bez poświęcenia i walki nie wygrasz i ja mysle tak samo nie tylko odnosnie meczu w Serie B ale i we wszystkich meczach tak i w Serie A jak i LM i innych meczach 'o pkt'Ja jeszcze przed tym nieszczęsnym werdyktem pisałem, że degradacja może wyjść Juve tylko na dobre.
dlaczego nie?? ja uwazan inaczej, jednak trzeba znalzezc tą równowage pomiędzy obrona-pomoc-atak i nawet LM bedzie realana muszą sie zgrac mamy na to cały sezon ...Serie A, z taką obroną, z taką linią pomocy, raczej nie będziemy walczyć nawet o eliminacje do LM
uwazam podobnie jak ty na miejsce Paro trzeba znalezc kogos bardziej ogranego, z większym doświadczeniem[ taka mała sugestia z mojej stronyZanetti jako DP a za OP Christian Wilhelmsson jego gra podobała mi sie na MŚ ale boje sie ze bedzie taki jak IbraPodobnie Paro... jak dla mnie, on nie ma 'tego czegoś' Razz W Serie B pogra, ale na Serie A, to już raczej DD poszuka kogoś innego, tak myślę.
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 wrz 2006, 22:36
Równowagę?? Tak. Zgranie?? Rówznież. Ale nie z takimi zawodnikami i to trzeba powiedzieć otwarcie. W Serie B jesteśmy mocni, ale w A, będzie inaczej. Patrząc na obronę, można powiedzieć, że mamy dwóch klasowych obrońców- skrajnych, ktorzy już grywali z powodzeniem w Serie A. A środek?? Liczysz, że Boumsong się odrodzi i z Kovacem będą w stanie zatrzymać Pippo, Kake, Crespo, Tottiego i innych?? A ławka??dlaczego nie?? ja uwazan inaczej, jednak trzeba znalzezc tą równowage pomiędzy obrona-pomoc-atak i nawet LM bedzie realana muszą sie zgrac mamy na to cały sezon ...Smile
Zgoda, ale mówisz, jakby w Serie B piłkarze mieli stać się jakimiś terminatoramiGrand pisze:Piłkarze JUVE grając w Serie B nauczą sie a moze inaczej podszkola sie grac z prawdziwym poswięceniem jak to powiedizał jeden z piłkarzy Rimini po meczu z JUVE ze meczu w Serie B bez poświęcenia i walki nie wygrasz i ja mysle tak samo nie tylko odnosnie meczu w Serie B ale i we wszystkich meczach tak i w Serie A jak i LM i innych meczach 'o pkt' Smile
WG mnie w Serie B mozna sie nauczyc grac 'z pierwszej' piłki gdyz tak jak juz powiedzieliscie gra sie tam pressingiem i to wymusza szybkie podania nawet bez zastanowienia i to napewno wyjdzie na dobre Smile
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 wrz 2006, 15:40
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 wrz 2006, 16:10
To on ma brata, ktoremu nie dorasta do pięt?maestro pisze:C. Zanetti nie dorasta do pięt swojemu bratu
ossy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio