AS Roma (zbiorczy) - Strona 102

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 gru 2006, 11:56

Totnik_ASR pisze:Bracie tylko sie cieszyc tylko cieszyc !! co dobre nie jest komercyjne Smile
Tylko że na popularności się zarabia a chyba nikt z nas nie miałby przeciwko temu żeby Roma na transfery przeznaczała sumę z co najmniej jednym zerem nakońcu więcej :P Po co drużyny jeżdżą do Azji odstawiając szopkę przed Żółtkami zamiast normalnie trenowac? Ano żeby zarabiac bo mimo że sport jest piękny sam w sobie to bez pieniędzy długo nie pociągniesz i stanie się on piątym kołem u wozu.
Jak napisał Zaza dla przeciętnego kibica piłki Real Madryt to piłkarska potęga a Roma przeciętna włoska drużyna :? Nawet w typowaniach druzyn do awansu z grup LM czytałem opinie ekspertów stawiające Romę na równi z Olympiakosem czy Szachtarem i to jedna z tych dwóch ostatnich drużyn miała awansowac a nie Włosi.
Totnik_ASR pisze:We Wloszech leci mecz np na Violi ciekawe spotkanie i wogole ekstra ale jak pokaza stadion to naprawde sie odechciewa czuje sie jak w polskiej biedzie.
Taa jak się widzi angielskie stadiony to powiewa luksusem a te włoski to... :badziewie: od razu przypomina mi sę liga polska bo ze szklanej perspektywy wiekszośc włsokich stadionów przypomina te nasze właśnie. Włochom przydałaby się organizacja jakichś ME lub MŚ aby poprawic całą sytuację. Tak więc jeszcze trochę będą oni musieli z tym poczekac bo jak wiadomo ME w 2012 (?) będą w Polsce.
Totnik_ASR pisze:To nie to ze La Liga ale ogolnie w telekspresie na calym swiecie w pseaudo sporotwej realcji dnia z pilki noznej pokaza tylko R10 zadnego innego pilkarza i tak bym musi bo tak to dziala.
I jeszcze taki Szpaq czy inni podniecają się za każdym razem gdy Ronaldinho tylko dojdzie do piłki a jak nawet źle ja poda to słychac tylko 'achy i ochy' nad tymi zagraniami a piłce znajdującej się na aucie winny jest zawsze kolega z drużyny :roll:

Nie ma co następny sezon będzie na pewno znacznie ciekawszy - wszyscy od zera, wielka firma jaką jest Juve w elicie i Inter grający starą 'dobrą' piłkę :P

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 28 gru 2006, 12:25

Zaza pisze:Stadiony to chyba jeden z najwiekszych problemów, ale także samo nastawienie i sprzedaż tego co sie ma najlepszego. Samopromocja. Bo dla Włochów serie A to ich pole walki i to im wystarczy. Nie jest to show dla innych ale dla siebie. Grają dla siebie a nie dla tego by promować serie A.
mi sie to podoba.. nie lubie nabuzowanej komercji

Teraz Milan ma zadyszke, spoko ale ostatnie 3 lata grali piłke jaka chce oglądac każdy fan. Obok Barcy i Kanonierów grali najlepiej atakiem pozycyjnym w całej europie. Passa na własnym stadionie. najlepszy atak w europie ale kto o tym wiedział oprócz fanów serie A ? Podobnie Roma i jej styl gry, chyba obecnie najlepszy w serie A. Ale kto o tym wie ? jak dla wielu takich szarych kibiców
Milan akurat w LM robil bardzo dobra marke.. i to niestety jedyny przyklad
Roma to wciąż Zibi Boniek i Francesco Totti :wink: I to jest też w pewnim stopniu "samopromocja" Ale Włosi nie dąrzą do tego by ktos zmienił anty nastawienie - mają mistrz swiata. 10 pucharów europy, chyba 14 razy w finałach. I to jest ta wizytówka. Każda liga sie różni ale każda ma też coś w sobie specyficznego.
bo jak ci taki szczesny w TV ciagle mowie ze wlosi graja Catancchio bo umi jeden wyraz po wlosku to co poradzic ze sa stereotypy
Tylko że na popularności się zarabia a chyba nikt z nas nie miałby przeciwko temu żeby Roma na transfery przeznaczała sumę z co najmniej jednym zerem nakońcu więcej Po co drużyny jeżdżą do Azji odstawiając szopkę przed Żółtkami zamiast normalnie trenowac? Ano żeby zarabiac bo mimo że sport jest piękny sam w sobie to bez pieniędzy długo nie pociągniesz i stanie się on piątym kołem u wozu.
taka jest smutna prawda.. dlatego mam mieszane uczycia bo z 1 storny Roma ma swoj magiczny klimat i nie jest komercyja a z 2 pusta kiesa :|
Jak napisał Zaza dla przeciętnego kibica piłki Real Madryt to piłkarska potęga a Roma przeciętna włoska drużyna Nawet w typowaniach druzyn do awansu z grup LM czytałem opinie ekspertów stawiające Romę na równi z Olympiakosem czy Szachtarem i to jedna z tych dwóch ostatnich drużyn miała awansowac a nie Włosi.
mam nadzieje ze im jescze pokarzemy :twisted: szkoda ze na Lyon trafilismy bo tak moze Roma bylaby czarnym koniem ale zobaczymy
jeszcze taki Szpaq czy inni podniecają się za każdym razem gdy Ronaldinho tylko dojdzie do piłki a jak nawet źle ja poda to słychac tylko 'achy i ochy' nad tymi zagraniami a piłce znajdującej się na aucie winny jest zawsze kolega z drużyny
takie czasy musi byc bozek zeby na nim zarabiac.. nie ujmuje jego umiejetnoscia ale akcje w jego "stylu" sa czesto spotykane na boiskach nie jest niewiadomo czym ze inni zawodnicy nie umiam pieknych trikow grac czy goli strzelac ale ich juz w wiadomosciach kazdej stacji na TV nie pokaza
Nie ma co następny sezon będzie na pewno znacznie ciekawszy - wszyscy od zera, wielka firma jaką jest Juve w elicie i Inter grający starą 'dobrą' piłkę
obawiam sie za Calciopoli moze oslabic lige na dluzej.. Juve tak szybko nie wroci do potegi chyba ze wyda 100 baniek na transfery a i to moze byc za malo .. Inter zobaczymmy co poaze w LM bo w takiej Serie A to sobie moga.. Milan kryzys Roma bez kasy.. ehh ja sie obawiam o Calcio.. jescze teraz do LM awanusja jakies Palerma czy cos co odpadna w eliminacjach... mam nadzieje ze Milan dokustyka do LM bo kto bedzie gral za rok Roma Inter i.... Catania Palermo Lazio Sampdoria ? :|

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 28 gru 2006, 12:33

Wiec wniosek jest taki ze trzeba napisac do jakiegos wloskiego ministra sportu zeby przygotowali program odbudowy Calcio :P ... w Polsce nie ma szans zeby cos takiego bylo realizowane to moze chociaz w Italii usluchaja :roll:

O strone sportowa nie ma sie co martwic narazie poniewaz gaze zawodnikow w tych liczacych sie klubach sa zblizone do tych w La Liga i Premiership. Gorzej jak ten kryzys finansowy zacznie dotykac nie tylko infrastruktury ale tez wysokosci kontraktow i cen transferowych ... wtedy bedzie blizej do Ligue 1 i Bligi niz Hiszpani i Anglii. :roll:

Natomiast jesli chodzi o postrzeganie Calcio przez polskie media to juz wogole to jest jedna wielka zenada. W najwiekszym sportowym dzienniku kraju Serie A poswieca sie moze ze dwa artykuliki na tydzien ... glownie piszac o tym kim to znowu Inter sie interesuje czy Milan :? Brak ci u nas dziennikarzy-ekspertow do ligi wloskiej. Widac to nawet w progarmie Sport + gdzie co by nie mowic ale Lipinski nie zna az tak dobrze na Calcio jak Nahorny na Premiership dajmy na to :roll: ... nawet czasami mi przechodzi przez mysl ze sie zabrac za to dziennikarstwo i byc takim ekspertem od ligi wloskiej :twisted: ... tylko musze bardziej uwierzyc w siebie :P ... i wloski podszkolic :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 gru 2006, 12:40

Chyba w wielu kwestiach sie zgadzamy jak przystało na Calciomaniaków :wink: Choc przyznam że co to ogólnego kryzysu to już jestem optymistą. Bo już może być tylko lepiej.
Totnik_ASR pisze:Obawiam sie za Calciopoli może oslabic lige na dluzej.. .

Milan jak Milan, nowy sezon bedzie powodem do rehabilitacji. Może dośc do kliku ważnych zmian w zespole. Inne nastawianie psychiczne. I nie pisze tego jako fan Milanu bo to ogółem panująca opinia ze płacimy mniejszą cene niż Juve ale jednak. Podobnie Viola zaczynając od zera bedzie inaczej nastawiona. Oby tylko zatrzyłama waznych graczy. Inter teraz nie zburzy tego co zbudował, choc ma dośc defensywną i doświatczoną kadre to Morratti zbudował zespoł na 3 lata. Roma sobie poradzi, nawet mimo tych rzekomy problemów z kasą. Zreszta czasem nie trzeba wydać 15 milionów by sie wzmocnić. Dobrze wiecie jak jest. Nie zdziwie sie jak Lazio powoli zacznie realizować na dobre plany Lotito, może jeszcze nie teraz ale on wie że trzeba sie odbić pod kątem finansowym. Juventus awansuje na 100% do elity ale chyba w pierwszym sezonie nie nawiąże do wczesniejszych sukcesów. Sami prezesie mówią 2/3 lata. Oczywiscie może być tak ze odbudują mocną i dobra drużyne w jedno mercato, ale to jest mało prawdopodobne. Bardzie bedzie czasowy proces odbudowy :wink: Liga jako tako nie straci już wiecej. Bo moze wiecej stracić [?] Tylko bedzie sie "podnosiła", kluczem jest wyczyszczenie biórek i zamkniecie tematu Calcopoli. Afery i skandale bedą zawsze bo to urok Calcio, ale zazwyczaj takie skandale "żyją" do następnej kolejki :P

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 28 gru 2006, 15:15

goofii pisze:Wiec wniosek jest taki ze trzeba napisac do jakiegos wloskiego ministra sportu zeby przygotowali program odbudowy Calcio :P ... w Polsce nie ma szans zeby cos takiego bylo realizowane to moze chociaz w Italii usluchaja :roll:
Licze ze jak wygraja ME to sie cos ruszy z infrastruktura... bo musi
O strone sportowa nie ma sie co martwic narazie poniewaz gaze zawodnikow w tych liczacych sie klubach sa zblizone do tych w La Liga i Premiership. Gorzej jak ten kryzys finansowy zacznie dotykac nie tylko infrastruktury ale tez wysokosci kontraktow i cen transferowych ... wtedy bedzie blizej do Ligue 1 i Bligi niz Hiszpani i Anglii. :roll:
narazie tak.. zobaczymy co w LM .. ale w Angli panuje moda na kupowanie klubow przez milionerow.. obawiam sie ze z czasem wielki pieniadz moze przytlamsic Calcio
Natomiast jesli chodzi o postrzeganie Calcio przez polskie media to juz wogole to jest jedna wielka zenada. W najwiekszym sportowym dzienniku kraju Serie A poswieca sie moze ze dwa artykuliki na tydzien ... glownie piszac o tym kim to znowu Inter sie interesuje czy Milan :? Brak ci u nas dziennikarzy-ekspertow do ligi wloskiej.
jak juz pisalem to mnie nawet cieszy.. niech sie dzieci pogniecaja Ronaldinho i Barca :) .. a dzienikarzy - ekspertow to w Polsce wogole nie ma nie tylko od Serie A
Widac to nawet w progarmie Sport + gdzie co by nie mowic ale Lipinski nie zna az tak dobrze na Calcio jak Nahorny na Premiership dajmy na to :roll: ... nawet czasami mi przechodzi przez mysl ze sie zabrac za to dziennikarstwo i byc takim ekspertem od ligi wloskiej :twisted: ... tylko musze bardziej uwierzyc w siebie :P ... i wloski podszkolic :roll:
no co ty Ty bys tylko o Romie gadal :P
Lipinski jest jescze ok jesli chodzi o wiedze... gorzej z charyzma :D
Milan jak Milan, nowy sezon bedzie powodem do rehabilitacji. Może dośc do kliku ważnych zmian w zespole. Inne nastawianie psychiczne. I nie pisze tego jako fan Milanu bo to ogółem panująca opinia ze płacimy mniejszą cene niż Juve ale jednak. Podobnie Viola zaczynając od zera bedzie inaczej nastawiona. Oby tylko zatrzyłama waznych graczy. Inter teraz nie zburzy tego co zbudował, choc ma dośc defensywną i doświatczoną kadre to Morratti zbudował zespoł na 3 lata. Roma sobie poradzi, nawet mimo tych rzekomy problemów z kasą.
Z Milanem moze i racja.. wkoncu to Milan i nie bez przyczyny 4 lata pod rzad byl w polfinale LM jesli dobrze pamietam.. chociaz sklad juz podstarzaly zeby sie nie zrobil "krach" :P Inter to zobaczymy jak w tym roku sie spisze bo chyba lepiej od kilkunastu lat nie mieli. Viola mysle ze wiele stracila bo znaczne wplywy z LM. Roma niestety nie wiem czy sobie poradzi bez pieniedzy bo na pierwsza 11 na poziomie jakos daje rade zawsze sklecic ale z rezerwami mamy powazne problemy od kilku sezonow co podcina nam bardzo skrzydla. Dobrze ze mamy wyborowa szkolke i na wychwankach ciagniemy bo byloby kiepsko. Grazie Bruno Conti :P
Juventus awansuje na 100% do elity ale chyba w pierwszym sezonie nie nawiąże do wczesniejszych sukcesów. Sami prezesie mówią 2/3 lata. Oczywiscie może być tak ze odbudują mocną i dobra drużyne w jedno mercato, ale to jest mało prawdopodobne. Bardzie bedzie czasowy proces odbudowy
tez tak sadze bo zawodnicy jacy odeszli i jaki mieli zespol przed sezonem a teraz to jednak przepasc. Odejscie takich grajkow jak Cannavaro Zambrotty Viery Zlatan o czyms swiadczy i nie da sie na szybko tego odbudowac.
Afery i skandale bedą zawsze bo to urok Calcio, ale zazwyczaj takie skandale "żyją" do następnej kolejki
Mysle ze na 2 oby nie na 3 sezony Pilka Wloska niestety troche stracila. Ale wygrali MS a oni bez afery nie umia :P

Wracajac do spraw Romy... Grande Capitano Totti oswiadczyl w uczuciowym wywiadzie ze w Romie chce grac do 2014 :P

Grazie Francesco ! jescze troche zycia spedze w czasach "zywej ikony"

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 28 gru 2006, 15:43

Totnik_ASR pisze: Roma niestety nie wiem czy sobie poradzi bez pieniedzy

Moze to nie jest tak ze bez pieniedzy ... bo jestem pewien ze przy obecnej polityce Roma jest wielce rentownym klubem ... niestety ogromna czesc zyskow idzie na splate zadluzenia. Wiec rozwoj druzyny jest defakto blokowany przez bledy z przeszlosci :roll: Ale mimo jakos sie udaje co sezon stworzyc ta w miare dobra kadre ... 8)

Totnik_ASR pisze:no co ty Ty bys tylko o Romie gadal
Lipinski jest jescze ok jesli chodzi o wiedze... gorzej z charyzma

no no on to takie popychadlo wyglada :P ... natomiast mnie irytuje ten ciec co komentuje razem z nim Serie A ... Milko bodajze ... kolo sie [ch**] zna a gada jakby wszystkie rozumy pozjadal :roll: ... mysle ze jak jeszcze poslucham ich z pol roku to sie w koncu wqrwie i pojde na jakis casting bo to nie do pomyslenia :P ...

WP // Babel

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 28 gru 2006, 15:58

no ten drugi to zupelne dno :P .. i ciagle te same tekaty gada "to melodia przyszlosci" .. " takie male derby Rzymy " ( w kazdym meczu znajdze ) i wogole LOL

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sty 2007, 0:14

Panowie coś cisza tu a dzieją sie ważne rzeczy...

Vincenzo "Areoplanino" Montella po 7 sezonach gra na stadio Olimpico odchodzi z Romy :shock: Jego wypożyczenie do Fulham teraz chyba tylko zatrzyma papież :wink: Coś to nie dawno wydawało sie plota i tyle okazuje sie prawdą. Montella jutro przejdzie badania i tego typu sprawy. Bedzie narazie wypożyczony ale z opcją. Szkoda na maxa że nie mógł sie dogadać z Luciano, teraz nie prezentował dobrej formy ale chyba transfer Tavano był decydujący. Spalletti jakoś nie za bardzo go widział w swojej wizji, mimo że dawał mu szanse co by nie mówić. Sadziłem że tacy gracze jak on czy Pippo Inzaghi już nigdzie sie nie ruszą. Zawsze zimne krew i opanowanie pod bramką, sznuta w każdej sytuacji. I swoje radośc która zawsze sie z nim kojaży :) Oby sobie cos pograł w Fulham i zaliczył lepsza przygode niż Corradi. Choć Bernardo tam sie odnalazł bo głowa gra dobrze i pełni role czołgu. Montella ma inne zalety.

Areoplanino strzelił w serie A 137 bramek :!: Dwa dwóch klubów Dori i Romy [wcześniej wymiatałw ataku na Ferrarisa z Mancio :P] Nie wiem dokładnie ale te 137 bramek stawia go na bardzo wysokim miejscu wśród snajperów. Totti ma chyba 3 mniej....

Obrazek

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 0:29

Widac Fulham wzieło przyklad z Blacburn, tam sprawdza sie Nonda, to dlaczego podobnie nie moze byc z Montella :twisted:
Jednak Fulham nie ma zbytni problemow w napadzie John i McBride strzelaja bramki, Radzinski jest wystawiany bardziej na skrzydle, wiec moze dlatego zdecydowano sie na wypozyczenie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sty 2007, 0:39

No masz racje Jarzinho fajnie sie prezentuje ten atak Benny - Nonda :twisted: Czarne F 16 - najbardzie sie ich szybkosci boja w premiership :)

Ale Shabani Nonda w Romie nie wiele pokazał, a przeciesz swego czasu to najgroższy piłkarz w histori Ligue 1 :wink: A Rome zasilił na zasadzie wolnego...

A czy Coleman nie ma kogos kontuzjowanego w ekipie ? bo wiesz wątpie by sprowadzał piłkarza na zapas. Ma zapewnioną gre, bo inaczej ruszał by sie z Romy ? wątpie. Poprostu czuł sie na siłach by grać, a że nadawali na innych falach z Luciano spróbuje w premiership. Choć mimo wszystko jestem zaskoczony że nie na znów Sampdoria, nawet Palermo [cieżki uraz Amauriego] przeciesz juz Palermo nie zagrozi Romie :P Zobaczymy jak mu wyjdzie ta przygoda.

Roma ostatnio robi interesy na napada oddawanych na wyspy, Mido, Nonda, teraz Montella. Choć jak sie patrzy na gre Mido od czasu gdy został definitywnie wykupiony to sie ma wrażenie że już swoje wywalczył - kontrakt :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 1:00

Kontuzja, jesli jest to w bramce Niemi, ale napad ma sie dobrze. Radzinski szaleje na flance McBride, John strzelaja moze nei z regularnoscia Drogby, jedak swoje strzelaja, czy asystuja. Jest jeszcze Helguson, on juz nie jest tak skuteczny, jednak sowje robi. Wszyscy w ostatnich meczach grali i zaden kontuzji nie doznal. Takze tak jak piszesz Vincenzo nie przechodzi, aby grac ławe.
Trudno mi wytypowac kogo moze wygryzc ze skladu, John to tur, RAdzinski gra juz bardziej pomocnika, z Amerykanin McBride wyrobil juz sobie odpowiednia renome na Wyspach i potrafi tam grac. Bedzie musial miec wejscie smoka, bo w innym przypadku to moze byc nieudana przygoda.

Zaza pisze:Roma ostatnio robi interesy na napada oddawanych na wyspy, Mido, Nonda, teraz Montella. Choć jak sie patrzy na gre Mido od czasu gdy został definitywnie wykupiony to sie ma wrażenie że już swoje wywalczył - kontrakt
Fakt, zapomnialem Mido, jednak on nie wiem czy kontuzja czy tragiczna forma.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sty 2007, 1:13

Hmmm to dziwne bo jesli jest jak piszesz to troche ryzykuje. Bo co by nie mówić każdy z nich już w premiership troche kąsa i dają rade jak zauwazyłeś. Znaja klimat lidze. A jeszcze Luis Boa Morte przeciesz :shock: czyli maja kim grać ...

Inna sprawa że coś mi sie obiło o uszy w czasie meczu Tottenham - Liverpool że Koguty walcza o tura Collinsa John'sa :wink: Chyba Rafał Nahorny cos mówił na ten temat, tylko druga sprawa Tottenham też ma komplet Keano, Mido, Defoe, Berbatov.

Dziwne troche jak Montella idzie w ciemno do Fulham, Jestem bardzo ciekawy czy zaprezentuje tam swoje umiejetnosci. Zobaczymy czy to trafny wybór.

Mido z numer 2 stał sie numerem 4 na White Hart Lane :wink: Jol nawet jak gra swoim style w ataku "mały - duży" to ma pierwszy atak Keano-Berbatov a drugi Defoe Mido - teraz Robbi leczy uraz :? - a hasa Defoe.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 04 sty 2007, 9:12

WLosi w angli czesto sobie radzili wiec Montella moze cos pokopie

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 sty 2007, 9:20

Trochę dziwna decyzja Vincenzo. Przecież Roma nie ma wybitnie obsadzonej lini ataku i spokojnie mógł powalczyć o miejsce. Totti przed jedym osamotnionym snajperem, którym mógł być Montella. Niewiadoma jest forma Tavano, Vucinic kontuzjowany, Okaka to jednak ciągle nie ten poziom. Wie ktoś czy po wypożyczeniu wróci do Włoch ? a może kończy mu się kontrakt z Roma ?

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 04 sty 2007, 9:55

Sero pisze:a może kończy mu się kontrakt z Roma ?
mnie sie wydaje ze jego kontkrat z klubem wygasa w 2009...jesli sie nie myle to jeszcze sporo czasu...a glownym chyba powodem la ktorego odszedl za wzgledy finansowe...cos jak Tommasi..tylko za niego nie dostaniemy ani grosza..

Nalezy pamietac..ze Spal gra czesto bez nominalnych napastnikow...bo Tottiego napastniiem bym nie nazwal..wiec juz sam fakt..jest Tavano..Mlody Mirko..co prawda zdonly do gry o kwietnia..ale przyszlosciowy baardzo..Tavano tez nie stary...bedzie dobrze...ale szkoda Aeroplanino :cry: :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”