A to oznacza tylko jedno…

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 lis 2024, 9:59
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lis 2024, 10:05
Stąd coraz więcej ludzi na naszych wyjazdach nie przyjeżdża już szukać 2 połówki tylko zwyczajnie na melanż
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 13 lis 2024, 10:11
To samo w Hiszpanii. Tam kawy są mega tanie. A u nas za takie espresso płaciłam bodajże 9 zł. A cafe latte z jakieś 15 zeta. No i bardzo dobre kawy mają. Nawet te w kapsułkach są bardzo dobre.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 13 lis 2024, 10:11
I do tego taki wyjazd jak Twój nie wiąże się zapewne z permanentnym hałasem. Byliśmy ze znajomymi w sobotę na mieście i zgodnie doszliśmy do wniosku, że praktycznie w każdym lokalu poziom decybeli nas wkurwiał. Jednak życie zmienia się po czterdziestceEyesmon pisze: ↑13 lis 2024, 10:05Stąd coraz więcej ludzi na naszych wyjazdach nie przyjeżdża już szukać 2 połówki tylko zwyczajnie na melanż
Bo jak maja dla przykładu 700 zł za pt - ndz z pełnym wyżywieniem i spora dawka alko. Plus jacuzzi, sauny. 2 noclegi no i parytet K/M a na mieście różnie z tym bywa to przeliczając ile wyjdzie melanż w city wola singlowke![]()
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lis 2024, 10:32
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2024, 12:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 lis 2024, 12:48
Mnie też zima zaskoczyła, tj jeszcze nie, ale stwierdziłem, ze pora wymienić opony. Wziąłem wolne w robocie i wróciłem na wiochę, bo przecież nie mam ich gdzie nawet w Kielcach trzymać i stoję już tak z godzinę w kolejce u wulkanizatora. Przynajmniej w aucie ciepło jak cały czas jest grzanie odpalone.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 lis 2024, 12:49
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 13 lis 2024, 12:55
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 lis 2024, 13:00
Mr.Chris
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 lis 2024, 13:57
Wilki nie ludzie.
Mnie jeszcze rozwaliło na Sycylii jak kupiliśmy mrożoną pizzę i naprawdę była dobra.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 13 lis 2024, 16:02
No cóż nie wszystkim dogodzisz. Musi sobie z tym poradzić
Zapraszam do Tomaszowa. Tutaj jeszcze nie pada
W Hiszpanii mimo że to nie ich specjał to pizze też mieli dobre. Ale mrożonej ze sklepu nie jadłam więc nie wiem czy też taka dobra.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lis 2024, 16:27
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2024, 17:57
Da się zrobić nawet bez specjalnej pozycji w menuIlka pisze: ↑13 lis 2024, 16:02Mi ogólnie się tam podobał jakby styl jedzenia. Idziesz do knajpy grupą i bierzesz wszystko do podziału. I tym sposobem możesz spróbować kilku potraw. Mogliby w naszych restauracjach, barach to wprowadzić. Chociaż u nas trochę inna specyfika dań to nie wiem czy by to tak przeszło.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio