Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2025, 10:08
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 lip 2025, 10:12
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 05 lip 2025, 10:21
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 lip 2025, 10:32
kurde, a ja mam okna z trzech stron - od zachodu w sypialni, taras (drzwi balkonowe + okno w "biurze") od północy, a w salonie mam okno od wschodu. Od południa nic, 5 piętro i tak zastanawiałem się nad klimą i stwiedizłem, ze kompletnie nie ma sensu - wiatrak chodzi tylko w największe upały i włączam go praktycznie tylko dla psa.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lip 2025, 10:37
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2025, 10:50
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lip 2025, 11:10
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 05 lip 2025, 11:55
W Szczecinie chyba też, bo wrzucał na insta zdjęcie z bułką z frytkami w nocy
A mijałem kilka ich lokali i wszędzie pusto. W ogóle ryba u nich wystawiona na słońce i nie wiadomo ile czasu tak sobie leży. Już samo to mnie odrzuca.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 lip 2025, 12:29
Mnie też to rozwala. Umawialiśmy kilku typów od zmywarki i żaden nie przyszedł – ani nie uprzedził, że nie przyjdzie.Rezus pisze: ↑05 lip 2025, 11:10Ja już 3 tydzień czekam na zioma żeby mi zaczął montować. Wkurwia mnie jak ludzie po prostu nie napiszą "sorki, ale jestem tak zajebany robotą, że nie wyrabiam" i bym to zrozumiał. Jednak dwa razy bez żadnej odpowiedzi, po czym już miałem rezygnować to moja kobieta za mnie "grzeczniej" napisała to odpisał, że już dzień dwa i się będzie odzywać. Leci czwarty
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 05 lip 2025, 12:34
nigdy nie rozumiałem takiego zachowania. Zastanawia mnie na ile to jest wina zapominalstwa a na ile zwykłego olewactwa. Sam nie wyobrażam sobie żeby nie przyjść na umówione spotkanie bez wcześniejszego uprzedzenia (no chyba że jakieś sytuacje losowe jak wypadek, czy śmierć, wiadomo, ale wątpię żeby każdy z nich nie dotarł bo umarł).
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 lip 2025, 12:40
Śmiechłam na tę ostatnią myślDelpiero14 pisze: ↑05 lip 2025, 12:34nigdy nie rozumiałem takiego zachowania. Zastanawia mnie na ile to jest wina zapominalstwa a na ile zwykłego olewactwa. Sam nie wyobrażam sobie żeby nie przyjść na umówione spotkanie bez wcześniejszego uprzedzenia (no chyba że jakieś sytuacje losowe jak wypadek, czy śmierć, wiadomo, ale wątpię żeby każdy z nich nie dotarł bo umarł).
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 lip 2025, 14:30
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lip 2025, 0:25

DDK
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2025, 15:19
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio