Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1034

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 sie 2009, 10:22

Niech sie Ronaldo przyzwyczaja. Nie jest osoba powszechnie lubiana, a w Hiszpanii chamskie faule maja miejsce znacznie czesciej niz w PL. Jestem przekonany, ze bedzie jeszcze mnostwo placzu w tym sezonie. Co jednak nie zmienia faktu glupoty Grygery i kilku innych pilkarzy (z obu ekip).

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 sie 2009, 10:26

['] Idiota po prostu. A ten co w tym przypadku nazywa Ronaldo porcelanową laleczką też jest idiotą. Inaczej tego się nie da nazwać.

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 01 sie 2009, 11:27

Toudinho pisze:Widzę, że zwycięstwo nad Realem dało kibicom Juve nie małą dozę radości, ale nie spodziewałem się, aż takich zachwytów. Wystarczy spojrzeć jakich nazwisk w Realu brakowało, choć w tej fazie przygotowań to i z tymi nazwiskami można i przegrywać, od tego jest sezon przygotowawczy. To nie był półfinał żadnego prestiżowego pucharu, by popadać w samozachwyt :P
Ciekawy jestem zachowania kibiców realu gdyby to ich drużyna wygrała oj ciekawy :think:
usprawiedliwienie się brakiem "podstawowych" zawodników jest śmieszne ,bo tak samo Juve nie grało optymalnym składem...
pokaż także post kto popada w samozachwyt? bo jak narazie ty popadasz w zachwyt radością kibiców Juve :hardkor:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 sie 2009, 11:30

Pelart pisze:Juve nie rozczarowało trochę swoją taktyką.
To głównie ze względu na brak Diego. Graliśmy nową formacją, bez jednego z najważniejszych w niej piłkarzy.
Pelart pisze:całkiem dobrze Cristiano
Nie pokazał nic wielkiego, a uwierz mi - na jego grę zwracałem szczególną uwagę.
brylancik pisze: ['] Idiota po prostu.
Zgadzam się, inaczej tego nazwać nie można. Najbardziej mnie wkurwił śmiech Zdenka jak Cristiano już wstał.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 sie 2009, 11:32

Cristiano oceniam pozytywnie w porównaniu z porzednimi sparigami, kilka dobryvh akcji miał, tylko te wolne dziś tragiczne.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 11:33

no troche mu po nodze przejechał , mogło boleć . Ale zaraz wyjdzie , że Ronaldo jest tytanem i kładzie się na murawie tylko jak mu nogę złamią .
brylancik pisze:ten co w tym przypadku nazywa Ronaldo porcelanową laleczką też jest idiotą. Inaczej tego się nie da nazwać.
Wejście chamskie ale takich w sezonie jest wiele .

Jeśli grygera jest idiotą , to jak nazwać bande debili , która wtedy faulowała Messiego . szczeg. polecam wejscie z 0.59.

Idiotą to raczej będzie ten który bedzie utrzymywał , że nie jest on porcelanową laleczką . Tu masz pokaz umiejętności Ronaldo z 1 sezonu . Top ten musieli zrobić , bo samych symulacji było dużo więcej .

kryształowa primadona

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 11:52

On płacze w każdym meczu :?: (pytanie do kibicow ManU)
Zdecydowanie częściej czynią to obrońcy, którzy grają naprzeciw niego 8)

Mówiłem jeszcze wczoraj, że Demichelis powinien dostać 6 meczów pauzy za faul na Owenie. Faul Argentyńczyka wyglądał niewinnie przy tym co zrobił ten kretyn z Turynu. Co on w ogóle chciał zrobić ? :|

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 sie 2009, 12:07

Faul idiotyczny, niemniej jednak wyraznie widac, ze Zdenek robi ruch w kierunku pilki, ktora staral sie wybic spod nog Portugalczyka.
Zreszta jak zobaczyl powtorke to Grygera az sam zlapal sie za glowe wykrzywiajac sie przy tym niczym przewinienie mialo miejsce na nim .

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2009, 12:10

Za takie zagrania powinny być kary i tyle. Niektórzy piłkarze mają problemy z jednoczesnym graniem w piłkę i myśleniem. Grygera był bardzo bliski połamania Ronaldo w towarzyskim meczu :roll:

Albo przestrzelić Zdenkowi kolano. Jak jest tytanowy a nie porcelanowy to da sobie radę. To nie balet!

Tak arek. Szczególnie łapanie się za głowę po takim zagraniu diametralnie zmienia postać rzeczy :spoko:

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2135

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 01 sie 2009, 12:13

Killerbean
Oj nie dałeś mojego ulubionego:
:jupi:

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 12:17

ale jak już mowa o chamskich zagraniach , to wczoraj oglądałem sob ina yt i trafiłem na faul na Perze Skjelbredzie . Wykonał go Stoltidis w LM sezon 04-05 chyba . Nie wiem , czy takim wejściem jemu giry nie złamał .
Mentor pisze:Niektórzy piłkarze mają problemy z jednoczesnym graniem w piłkę i myśleniem.
No właśnie to pasuje jak ulał .

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2009, 12:21

Killerbean pisze:
Widziałem to już dawno temu. Chyba dość głośno o tym było.

Żółta kartka :zgon: [']

Tak czy inaczej wczoraj skończyło się dobrze. Cristiano nie odniósł obrażeń w wyniku tego 'kryminalnego' ataku a na ukaranie Zdenka nie ma co liczyć. Na tym pewnie temat się zakończy choć jak już wspominałem - nie powinien.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 12:23

Idiotą to raczej będzie ten który bedzie utrzymywał , że nie jest on porcelanową laleczką . Tu masz pokaz umiejętności Ronaldo z 1 sezonu . Top ten musieli zrobić , bo samych symulacji było dużo więcej .
Z pierwszego seoznu? Ja tu widzę 07/08...

Abstrahując już od tego, że kilka podanych tam nurów to ewidentne faule :lol:

Porcelanowa lala? Więcej takich porcelanowych lal, które wychodzą cało z takich starć.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 12:26

red85 pisze:Z pierwszego seoznu? Ja tu widzę 07/08...
Jednego , nie pierwszego .
red85 pisze:Porcelanowa lala? Więcej takich porcelanowych lal, które wychodzą cało z takich starć.
Tu akurat pije do jego zachowania a nie łamliwości . Zachowuje się jak z porcelany bo każde dotknięcie powoduje upadek tego cycka . Co do jego łamliwosci nie mam zastrzeżeń , bo jednak gra a nie leczy się .

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 12:30

Kładzie się jak tysiące innych piłkarzy. Tysiące innych piłkarzy nie pluje jednak innych oraz nie udaje, że dostało się w czerep, żeby sędzia usunął rodaka z boiska.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”