Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 sie 2009, 10:22
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 sie 2009, 10:26
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 01 sie 2009, 11:27
Ciekawy jestem zachowania kibiców realu gdyby to ich drużyna wygrała oj ciekawyToudinho pisze:Widzę, że zwycięstwo nad Realem dało kibicom Juve nie małą dozę radości, ale nie spodziewałem się, aż takich zachwytów. Wystarczy spojrzeć jakich nazwisk w Realu brakowało, choć w tej fazie przygotowań to i z tymi nazwiskami można i przegrywać, od tego jest sezon przygotowawczy. To nie był półfinał żadnego prestiżowego pucharu, by popadać w samozachwyt
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 sie 2009, 11:30
To głównie ze względu na brak Diego. Graliśmy nową formacją, bez jednego z najważniejszych w niej piłkarzy.Pelart pisze:Juve nie rozczarowało trochę swoją taktyką.
Nie pokazał nic wielkiego, a uwierz mi - na jego grę zwracałem szczególną uwagę.Pelart pisze:całkiem dobrze Cristiano
Zgadzam się, inaczej tego nazwać nie można. Najbardziej mnie wkurwił śmiech Zdenka jak Cristiano już wstał.brylancik pisze: ['] Idiota po prostu.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 sie 2009, 11:32
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 11:33
Wejście chamskie ale takich w sezonie jest wiele .brylancik pisze:ten co w tym przypadku nazywa Ronaldo porcelanową laleczką też jest idiotą. Inaczej tego się nie da nazwać.
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 11:52
Zdecydowanie częściej czynią to obrońcy, którzy grają naprzeciw niegoOn płacze w każdym meczu(pytanie do kibicow ManU)
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 sie 2009, 12:07
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2009, 12:10
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 01 sie 2009, 12:13
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 12:17
No właśnie to pasuje jak ulał .Mentor pisze:Niektórzy piłkarze mają problemy z jednoczesnym graniem w piłkę i myśleniem.
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2009, 12:21
Widziałem to już dawno temu. Chyba dość głośno o tym było.Killerbean pisze:
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 12:23
Z pierwszego seoznu? Ja tu widzę 07/08...Idiotą to raczej będzie ten który bedzie utrzymywał , że nie jest on porcelanową laleczką . Tu masz pokaz umiejętności Ronaldo z 1 sezonu . Top ten musieli zrobić , bo samych symulacji było dużo więcej .
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 12:26
Jednego , nie pierwszego .red85 pisze:Z pierwszego seoznu? Ja tu widzę 07/08...
Tu akurat pije do jego zachowania a nie łamliwości . Zachowuje się jak z porcelany bo każde dotknięcie powoduje upadek tego cycka . Co do jego łamliwosci nie mam zastrzeżeń , bo jednak gra a nie leczy się .red85 pisze:Porcelanowa lala? Więcej takich porcelanowych lal, które wychodzą cało z takich starć.
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 12:30
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio