Niech idzie do Arsenalu. Ja go tam w Atleti nie chce. Wolalbym kogos mlodszego, glodnego sukcesow i mniej wypalonego

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 sty 2013, 2:05
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2013, 2:40
Wyczytałem na forum Barcelony, że tak mówił.Dr.Football1 pisze:Wszyscy fani Prem uwazaja, ze kazdy zawodnik na swiecie chce zaczac, spedzic cala i skonczyc kariere w Anglii![]()
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sty 2013, 9:37
Nieprawda. Ja, na ten przykład, zdaję sobie sprawę, że są piłkarze, którzy odrzucają na bok ambicje i chęć gry w najlepszej lidze świata z wielu powodów. Sentymenty, sprawy rodzinne, pogoda, jedzenie, wygoda, przyzwyczajenie. Wiele jest takich przypadków.Dr.Football1 pisze:Wszyscy fani Prem uwazaja, ze kazdy zawodnik na swiecie chce zaczac, spedzic cala i skonczyc kariere w Anglii![]()
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 08 sty 2013, 11:02
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 sty 2013, 11:35
Przed odejściem z VCF El Guaje powtarzał, że nie chce zmieniać ligi ze względu na rodzinę, więc wątpię w to, że nagle tłumaczyłby w mediach że w PL chciałby grać i skończyć karierę. Jesli będzie miał ofertę z PD to zostanie.Cris7 pisze:Nieprawda. Ja, na ten przykład, zdaję sobie sprawę, że są piłkarze, którzy odrzucają na bok ambicje i chęć gry w najlepszej lidze świata z wielu powodów. Sentymenty, sprawy rodzinne, pogoda, jedzenie, wygoda, przyzwyczajenie. Wiele jest takich przypadków.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 sty 2013, 12:34
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 13 sty 2013, 12:55
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 sty 2013, 16:07
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 sty 2013, 17:13
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 sty 2013, 17:26
Tzn tak. Trzeba rozpatrzyć ten wydatek (jeszcze go oczywiście nie potwierdzono). Jak wydamy dyszkę na Iago, to trzeba być pewnym, że ktoś (hiszpańskie media wskazują Banegę, Soldado, Ramiego i Feghouliego) może odejść. Ja jednak jestem pewien, że jeśli ma ktoś odejść, to odejdzie Jonas. Brazylijczyk miał już zapytanie z ojczyzny, a podobno i angielskie kluby o niego zabiegają.grzegorzfcb pisze:On chyba może grać jako podwieszony napastnik, myślisz, że wygryzie Jonasa ?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sty 2013, 18:05
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 sty 2013, 18:51
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 sty 2013, 20:54
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 sty 2013, 14:58
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 sty 2013, 0:47
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited