Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 sty 2026, 21:50
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 sty 2026, 22:16
Kękę mega spoko. Pierwsze 3 płyty genialne, potem z pozostałych tylko pojedyncze nuty. Na eldoce się człowiek wychowywał, stare płyty świetne, ale już mi się przesłuchały, chociaż kilka numerów (Granice, nie pytaj mnie o nią itd) mógłbym pewnie w środku nocy zaśpiewać. Łona nie trafiał do mnie nigdy.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 05 sty 2026, 1:05
Dobra. W kwestii początków piwnej rewolucji to faktycznie coś źle mi zostało w pamięci. Wydawało mi się, że Atak Chmielu było pierwszym znanym piwem tego stylu, ale było coś wcześniej. Shark był w sumie pierwszym tak goryczkowym piwem, a nie pierwszym w ogole. A moze i tak miałem Rowing Jack w głowie. A też pamiętam jak kiedyś w Tesco pod Poznaniem dostałem piwo, o którym Tomasz Kopyra (z blogu blog.kopyra.com) wyrazal się w zachwytach, a które już było niedostępne.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 sty 2026, 0:37
HMK
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 06 sty 2026, 8:23
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 sty 2026, 8:43
maszynka i na zero > wszystko inne.HMK pisze: ↑06 sty 2026, 0:37Próbowałem w życiu wielu fryzur, ciąłem się na buzzcut (wygodne, ale wymaga IMO chodzenia do barbera raz na dwa tygodnie, a to lekka przesada), miałem górę długości jakieś 4-5 cm przez dłuższy czas, ale od jakiegoś półtora roku zapuszczam górę bez żadnego ścinania i wreszcie ta długość jest mniej więcej taka jakiej chciałem (choć nadal planuję zapuszczać, zbyt mi się to podoba, żeby przestać xD), często wymiękałem gdzieś po roku zapuszczania, ale tym razem w końcu nie odpuściłem.
Długie włosy > wszystkie inne. Amen.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 06 sty 2026, 8:44

Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 sty 2026, 9:24
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 06 sty 2026, 10:10
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 sty 2026, 11:05
DDK
Rezus
1234