Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 10689

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » dzisiaj, 18:58

19B10 pisze:
dzisiaj, 18:49
A z takim atakiem @futbolowa to było pogotowie wzywać od razu. Przerabiałem to niestety.
Wiem, teraz też tak o tym myślę, ale wtedy raz, że uznałam, że to na pewno migrena, a dwa, że byłam sama z Zośką i nie chciałam jej fundować takich wrażeń (wiem, że zgon matki to gorsze wrażenia, no ale...).
cloner pisze:
dzisiaj, 18:50
A też chciałbym wiedzieć, coś z lewym kolanem, zrobiłem sobie rezonans, byłem u dwóch lekarzy, ten na NFZ wypisał skierowanie na zabieg. Ale po powrocie z urlopu, brat kolegi, ktory ma 30-letnie doświadczenie jako fizjo (obecnie w USA) zalecił mi żebym poczekał jak się noga zacznie zachowywać, bo akurat wtedy zacząłem grać w tenisa i... ból praktycznie ustąpił. Coś tam czuję delikatnie, ale wcześniej miałem problem żeby przykucnąć, a dziś normalnie amatorsko gram i jest ok. Czyli zamiast operacji, więcej ruchu i kolano działa lepiej
Słyszałam o takich sytuacjach nieraz, może rzeczywiście uda się uniknąć cięcia.
j1mmy pisze:
dzisiaj, 18:51
Wydaje mi się, że moja teściowa jeździ do Zabrza do neurologa a jedzie z okolic Koszęcina.
Wiem, że nie na temat, ale: Koszęcin to miejsce moich najlepszych wakacyjnych wspomnień :love: :love:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 776

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » dzisiaj, 19:48

futbolowa pisze:
dzisiaj, 18:58
Wiem, że nie na temat, ale: Koszęcin to miejsce moich najlepszych wakacyjnych wspomnień
Spoko, miasteczko jakich wiele. Tyle, że z zespołem Śląsk

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » dzisiaj, 19:52

futbolowa pisze:
dzisiaj, 18:58
Wiem, że nie na temat, ale: Koszęcin to miejsce moich najlepszych wakacyjnych wspomnień
Może nie najlepszych, ale kumpel tam ma dom piętrowy, więc już od czasów liceum tam jeździliśmy (wtedy to było jego dziadka), ale imprezy tam odchodziły :whistle: A Koszęcin fajna wioska, z "wiezy widokowej" świetne widoki :P

Hannibal
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » dzisiaj, 20:29

Podziwiam optymizm ludzi, którzy wystawiają domy typu kostka na wioskach za 500-600 k. Przecież takie nieruchomości nadają się tylko do zburzenia, bo koszt remontu drugie tyle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”