Manchester United (zbiorczy) - Strona 108

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
cris10
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Cicinho do boju.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 13 sie 2005, 21:32

Czerwonym diabłom potrzebny jest obrońca taki jak Cicinho .Myślę że bedzie to dobry zakup , Sir Alex Ferguson zrobi świetnie jeśli kupi dobrego obrońce bo kiedy odejdzie Gary Neville nie bedzie prawego obrońcy.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sie 2005, 21:32

Cieszy mnie wygrana Manchesteru, w dodatku obudził się Ruud, na co liczyłam... już myślałam, że to koniec jego kariery; a jednak! :lol: Co do gry podopiecznych Fergusona - grali nieźle, chociaż musimy zdać sobie sprawę z jednej rzeczy, a mianowicie z tego, iż grać mogą oni lepiej. To jest inauguracja ligi, i wiadomo, że jeszcze nie wszyscy piłkarze są w formie, więc można przypuszczać, że za jakiś miesiąc będzie bardzo ciekawie...

Co do debiutu Park Ji-Sunga to przyznam, że mnie trochę rozczarował. Psuł niektóre akcje, za wszelką cenę w pewnych momentach chciał sam zdobyć bramkę. Niestety - nie wyszło. Miał też tego pecha, że włączyłam mój odbiornik właśnie wtedy, kiedy zamiast podać do van Nistelrooya strzelił bardzo niecelnie na bramkę... :x

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 13 sie 2005, 22:21

Ufff...bardzo się bałem tego meczu. Ale poszło dość łatwo. Zwycięstwo na inaugurację, do tego z Evertonem, a na dodatek na wyjeździe. Dorzućmy do tego również cieszy postawa Ruuda, którego forma była wielką niewiadomą. Dwie bramki na Goodison Park cieszą :D :twisted: 8)
Ale niepopadajmy w hurraoptymizm. Jutro gra Chelsea i Arsenal...oby się poślizgnęli. Miejmy nadzieję, że Wigan i Newcastle sprawią niespodziankę :wink:

Brawo Edwin. Czyżbyśmy w końcu mieli bramkarza przekroju Shmeichela? Oby... Park się trochę "spalił" w dzisiajszym meczu. Chciał się pokazać z jak najlepszej srony i strzelić bramkę. Za tydzień na OT pokaże co potrafi :wink:
W 93'min Ruud trochę za mocno podał piłkę wzdłuż bramki. Szkoda, Wayne mógłby strzelić 2 brameczki swojemu byłemu klubowi.

P.S. Sugeruję się skrótem. Jak zagrał Darren?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 10:47

Fletcher zagrał przeciętnie bez żadnych fajerwerków tak samo Keano. Z środka pomocy najlepiej zagrał Scholes potem jeszcze w środkową strefe przesuną się O'shea i też nic szczególnego nie pokazał . Wiecie ile bediz epauzował Ronaldo

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2005, 10:54

Rossi pisze:O'shea i też nic szczególnego nie pokazał
ale chyba asystował przy golu Ruud'a ?

Rossi pisze:Wiecie ile bediz epauzował Ronaldo
a co się stało, jakaś kontuzja? Jeśli będzie miał długą przerwę - to możecie mieć ciężkie kolejki przed sobą :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 11:07

O'Shea miał asyste ale za mało się wlanczał przy tym golu zrobił przewage i odrazu było widać efekt w dzisiejszym fudbolu najważniejsze jest żeby obrońcy robili perzewagi!! Ronaldo na rozgrzewce zrobił coś sobie w kostke ale jeszcze nic nicht nie podał więc mam nadziej że to niegrożna kontuzja. Dzisaj sobie zobacze arsenal i porównam z MU :D

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 14 sie 2005, 11:08

Tak Ronaldo ma jakiś uraz kostki . Moim zdaniem jest to letki uraz i Sir Alex nie chciał ryzykować zdrowia C. Ronaldo w meczu. Zobaczymy co pokaże dzisiaj Arsenal. Licze na Remis w tym spotkaniu

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:59

Po spotkaniu z Evertonem śmię twierdzić, że taktyka Fergusona 4-3-3 może zawojować angielską ligę. Ostatnio pojawiły się pogłoski o bardzo możliwej do zaakceptowania oferty za Michaela Ballack w wysokości 10 mln funtów. Gdy dołożym Cicinho za 8 mln funtów śmiało można powiedzieć, że zamykamy okienko transferowe świetnymi wzmocnieniami. No i jeszcze zostanie sporo kasy na transfery np na zime.

Van der Sar

Cicinho Ferdinand Silvestre Heinze

C.Ronaldo Ballack Scholes

Park

Ruud Roo

Wprost genialne. Można by rzec, że najlepsi zawodnicy na swoich pozycjach. :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 22:09

Ballack to prawie niemożliwe chocc napewno to by było super wzmocnienie. Cininho może do 31 nie dostać paszportu więc z tego transferu też lipa :(
A w swoim "składzie marzeni" troche dziwnie ich poustawiałeś Park na za napastnikami Scholes na prawej troche dziwne i ten Silvestre w obronie :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2005, 22:13

Rossi pisze:Dzisaj sobie zobacze arsenal i porównam z MU

Couter25 pisze:Zobaczymy co pokaże dzisiaj Arsenal

ja tylko tak dla tych co lubią statystyki
Arsenal :
2 gole
0 kartek
8 celnych strzałów
4 niecelne
posiadanie piłki 67.9%
8 rzutów rożnych
16 fouli

Newcastle :
0 goli
2 kartki [czerwień i żółć :wink: ]
0 celnych strzałów :lol:
1 niecelny
posiadanie piłki 32.1%
3 rzuty rożne
17 fouli

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 22:18

No statystki wszystkiego nie oddaja ale asrenal mnie nie zachwycił :D
Fabregas padaka zero polotu i jakiegoś entuzjazmu tylko oddaje piły i tyle nie tego spodizewam sie po rozgrywającym Hleb o dwie klasy lepszy i powinin grac od poczatku pewnie z chesla tak bedzie. Henry wyrazinie pod forma Senderos też nie za pewnie . Ljumberg dobrze zagrał , Piers też przyzwoicie a tak to nic nadzwyczajnego ten arsenal :D :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 22:20

fieldy pisze:
Rossi pisze:Dzisaj sobie zobacze arsenal i porównam z MU

Couter25 pisze:Zobaczymy co pokaże dzisiaj Arsenal

ja tylko tak dla tych co lubią statystyki
Arsenal :
2 gole
0 kartek
8 celnych strzałów
4 niecelne
posiadanie piłki 67.9%
8 rzutów rożnych
16 fouli

Newcastle :
0 goli
2 kartki [czerwień i żółć :wink: ]
0 celnych strzałów :lol:
1 niecelny
posiadanie piłki 32.1%
3 rzuty rożne
17 fouli

Rossi walnął mi się Park ze Scholsem. Oglądałem dzisiaj spotkanie Arsenalu i muszę przyznać, że to Kanonierzy są zdecydowanymi faworytami za tydzień na Stamford Bridge. Jednak zauważyłem, że postawa snajperów Arsenalu zaczęła przypominać skuteczność ataku MU w zeszłym sezonie. :twisted: (Oby)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 22:31

Mnie osobisicie Park w piwerwszym meczu nie zachwycił ale to ten first match w Premiership i cięzko grać odrazu na wysokim poziomie są wyjątki ale to ktoś musi być fenomenem ( Ronaldo :D ) Rooney chodzi jak by się prochów najadałzapierdzial po całym boisku :D Kurde i dalej nic nie wiem o kontuzji Cristiano :roll: I jeszcze jedno mnie martwi nasza sródkowa linia pomocy wogóle nie ma polotu, fantazji , finezji itp. Tak nie możnaa grać schematami i bez swojej inwencji potrzebny jest zawodnik o niebanalnej technice który cos potrafi zrobić z piłka zmienić tępo zagrać niekonwencjonala piłke a takich nie wiadać. Roy, Scholes , Darren takim pomocnikami nie są i nigdy nie będą :!: :!:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 22:35

O naszym środku pomocy, szczególnie w taktyce 4-3-3 lepiej będzie rozmawiać po zakończeniu okienka transferowego. :wink: A swoją drogą cieszy egzekwowanie rzutów wolnych przez Ruuda van Nistelrooya. Ta poprzeczka.....Miodzio!!

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 22:36

ja też sądze że to Manu jest (w dniu dzisiejszym) lepszą drużyną niż Arsenal i mysle że mecz Manu : Arsenal może sie skączyć albo bardzo malą wygraną albo to bedzie festiwal bramek .... i mam nadzieje że bedzie co oglądać :P

pozdrawiam K@rolas

Zablokowany

Wróć do „Anglia”