Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 mar 2011, 10:39
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczena125 » 11 mar 2011, 12:18
szczena125

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 mar 2011, 12:20
nie w tym sezonieemdżej pisze:pomóżcie coś wygrać
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 mar 2011, 12:23
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 mar 2011, 12:24
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 mar 2011, 12:26
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2011, 12:46
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 mar 2011, 15:04
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 mar 2011, 15:58
Czyżby bukmacherka aż tyle Cię kosztowała?Dr.Football1 pisze:Planowalem wczoraj postawic grubsza kase na Dynamo,ale w koncu trafilem do szpitala i wszystko szlag trafil...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 mar 2011, 16:01
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2011, 16:05
Raczej tryb zyciaCzyżby bukmacherka aż tyle Cię kosztowała?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 mar 2011, 16:28
To pewnie przez te gwoździeDr.Football1 pisze:Raczej tryb zycia![]()
Ja w tym sezonie raz zagrałem na ŁKS jak grali z KSZO Ostrowiec i zremisowaliDr.Football1 pisze:Patrze,ze wszyscy graja na LKSSmierdzi masowka,ale co mi tam,tez zagram
![]()
Palermo ostatnio w dołku, ale trzy porażki z rzędu to trochę za dużo a w klubie wiedzą, że lepiej nie dawać Zampariniemu pretekstu do radykalnych działańDr.Football1 pisze:Genoa - Palermo 1
Atletico na jesieni zremisowało u siebie z Almerią 1:1, kosztowało mnie to przegraną z Czeherem w pewniaku dniaDr.Football1 pisze:Almeria - Atletico 2
Utrecht sześć remisów z rzęduDr.Football1 pisze:Utrecht - Groningen 1
Też się zastanawiam nad tym typem, pytanie czy Feyenoord już tak na dobre wyszedł z dołka aby móc stawiać na nich coś oprócz porażkiDr.Football1 pisze:Feye - Breda 1
Trąci remisem raczej... Żeby to chociaż Chievo było.Dr.Football1 pisze:Catania - Sampa 1
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 mar 2011, 16:33
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 mar 2011, 16:37
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2011, 16:46
Groningen w powaznym dolkuUtrecht sześć remisów z rzędu Groningen... sam dobrze wiesz że są nieobliczalni
Genoa jest grozna,a jej defensywa w porownaniu do sycylijskiej to prawdziwa twierdzaPalermo ostatnio w dołku, ale trzy porażki z rzędu to trochę za dużo a w klubie wiedzą, że lepiej nie dawać Zampariniemu pretekstu do radykalnych działań Widziałem popisy gry w destrukcji Genoi w meczu z Interem, wystarczy ich trochę pocisnąć i sami się gubią przed własnym polem karnym. Ja bym odpuścił
Feye powoli sie odradza,a Breda juz nawet u siebie przestala byc grozna... No i ten MiyachiTeż się zastanawiam nad tym typem, pytanie czy Feyenoord już tak na dobre wyszedł z dołka aby móc stawiać na nich coś oprócz porażki Jak postawisz jedynkę, to ja dam X2 w singlu dla hecy
Jezeli mecz z ZLP nie byl tylko jednorazowym wyskokiem to Almeria powinna zostac zmiazdzona,chociaz Atleti to jedna z najbardziej chimerycznych druzyn w Europie...Atletico na jesieni zremisowało u siebie z Almerią 1:1, kosztowało mnie to przegraną z Czeherem w pewniaku dnia Teraz w życiu bym się na ten mecz nie poszkapił, więc pewnie Atleti wygrają.
Obawiam sie,ze masz racjeTo pewnie przez te gwoździe
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio