Zaza pisze:Việt Nam
Dodam jeszcze od siebie, ze wujek Zaza byl w Wietnamie i ma tam dobre znajomosci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 gru 2006, 1:48
Zaza pisze:Việt Nam
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 gru 2006, 0:20
O w dupePisakk pisze:U nas jak kiedyś graliśmy na podwórku w piłkę to na tym który przegrał wykonywane było "dupczenie". Sama czynność nie jest aż tak zachęcająca jak nazwa, bo polegało to tylko na kopaniu piłką w tyłek wypinającego się przegranego, ale myślę, że w "UEFIE CL..." też mogliby dupczyć za błedne transfery. Tylko powiedz mi szczerze Yukasz: chciałbyś być wydupczony przez Boruca?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 gru 2006, 16:40
groźny pisze:teraz tak jestem tu od dlugiego czsau i napisze wam kogo lubie a kogo nie (prosze sie nie obrarzac )
1-10
Zaza bo ma poczucie humoru ale czasami mnie wkurwia. Bo Milan tylko swiety. Np. z biletami za 1 euro. Jak bylo na tacy to brehtral z jude, ale jak milan wczoraj mial za 1 ojro to juz mial tlumaczenie 8
Niggaz - modrość posiadl. Jeden z inteligentniejszych uzytkownikow forum. Ogolnie nic nie mam. 8
piwus - [h**] ze tak zamyka tematy przez co troche sie lansuje. jednak tez nie jest glupi wiec postac na 6
fieldy - no troche wskoczyl. nie ma problemow psychicznych jak np, nerwowy 7
Chlopaczek - ten to madrze gada ! jeszcze modrzejszy od Niggaza !!! 8
cloner - wkurwia leb w dodatku udaje cfaniaka warszawskiego. kawal sukinsyna i te poglady na sile. 2
K.J. wyjechal i nie wraca przez co traci w moich oczach 7
Sero - wiernosc klubowi bardzo oddana. moglby sie czesciej wypowiadac w innych tematach pozapilkarskich !!! bo tak to tez traci !! 6
Martinho - glupi nie jest ale troche szwabowaty !! 5
bagg - jesli bedzie sie wypowiadal w przyszlosci wroze mu moda !!! 6
berele cos tam - smiszny chlopak. Kapitan planeta wymiata !! 7
Pisakk - ten to ma chumorek 7
Róża - kanonier pelna gembą, powinien wziac sie za siebie bo zostanie alkoholikiem 5
Babel - cool modry i wogole 7
Yukasz - troche irytujacy !!! w dodatku ta japonska ksywa !! 4
RealFan - na Realu sie zna ale z innymi dziedzinami pilkarskimi jest juz gozej ! 5
Jarzinho - tylko w tematach pilkarskich sie wyopwiada. wogole nie smieszny przynajmniej nie wali bledow ortograficznych. 5
Zico - kawal [h**] warszawskiego. w dodatku fan Interu. nie lubie go choc glupota nie grzeszy 3
kto opisze mnie
Martinho - glupi nie jest ale troche szwabowaty !! 5
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 gru 2006, 16:53
groźny pisze:Yukasz - troche irytujacy !!! w dodatku ta japonska ksywa !! 4
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 gru 2006, 18:41
fieldy pisze:. Ale pewne podejrzenia mam
groźny pisze:wkurwia leb w dodatku udaje cfaniaka warszawskiego. kawal sukinsyna i te poglady na sile
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 gru 2006, 19:50
Krzysztof 'Bartek' Jarzyna pisze:70 gr.
Dorzucam strone www.sejm.gov.pl. To tak w zwiazku z pajacykami. Nie trzeba klikac.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 gru 2006, 23:26
Kolejny ma jakis problem, najpierw Diamen, pozniej Loco, teraz Ty ?Sero pisze:fieldy pisze:. Ale pewne podejrzenia mam
cloner![]()
![]()
![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 gru 2006, 14:08
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 gru 2006, 18:34
Snipp_ pisze:Jeszcze się ta cała banda nie domyśliła kto to napisał. Wystarczy spojrzeć, przeczytać. Nie brakuje Wam tam kogoś? Np. mnie brakuje. Ucinam
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 gru 2006, 18:49
Ja tez zrobie maly OT.guru pisze:Troche OT zrobie.
Mi bramkuje Meczetinio!() Czekam na jego powrot...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 gru 2006, 19:07
cloner pisze:Nie ma problemu, do trzech razy sztuka - to jak ? ustawka ?
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 gru 2006, 19:15
Nie, a dlaczego ?Sero pisze:cloner pisze:Nie ma problemu, do trzech razy sztuka - to jak ? ustawka ?
grozisz komuś ?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2006, 19:33
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 gru 2006, 20:07
troszkę wyrwane z kontekstu, ale i tak ma swój urokYukasz pisze:Jutro np. Pisakk może iść do TVNu i powiedzieć że został wydupczony przez Rokitę, Olejniczaka, waszego prezydenta Kaczora czy samego Boruca
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 gru 2006, 20:10
Pisakk wie do czego piłemduch99 pisze:troszkę wyrwane z kontekstu, ale i tak ma swój urok
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio