Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 cze 2011, 0:22
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 cze 2011, 0:22
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 cze 2011, 0:28
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 cze 2011, 0:29
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 cze 2011, 0:36
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 cze 2011, 0:37
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 cze 2011, 0:38
Dębowe MocneDr.Football1 pisze:Najchetniej wybambolilbym kilka Debowych Mocnych,ale akurat nie bylo... Po prostu Zywiec po Leszku smakje zupelnie okrutnie
Któregoś roku w Championsie poznaliśmy Szkotów. Z braku miejsc usiedliśmy przy dużym stole z nimi i szybko złapaliśmy wspólny język. Otóż oni po paru piwach zaproponowali, że postawią nam kolejkę, więc zamówili 6 Guinnessów i dla nas 3 Żywce. No to im tłumaczę, żeby wychylili z nami Żywca. A oni, że nie bo w Krakowie wypili po 5 takich piw i rano umierali... Wolą swoje...Aker pisze:Wiesz... Zależy kto co pije, dla nas Polaków smaczniejszy jest Żywiec, ale dla ludzi z Zachodu pewnie lepszy Carlsberg a Żywiec jest za mocny. Kumpel był niedawno w Szwecji to mówił mi że tam piją piwa max 3 procentowe
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 cze 2011, 0:38
Moja ciocia-babcia mieszka na wygodzienie po to mieszkam na spokojnym i cichym osiedlu o nazwie Wygoda
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 cze 2011, 0:43
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 cze 2011, 0:44
Ja się nie mogę przekonać. Piłem parę lat temu i kompletnie mi nie wchodziło. Ale pomyślałem, że może byłem za młody i ostatnio znowu spróbowałem i dalej nie smakuje. Chyba już się nie przekonam, chyba że za parę dobrych lat, jak nie będę zalewał łychy coląmyhalek_acm pisze:Mi na ten przykład ostatnio bardzo spodobal sie Guinness , tzn Ciemne piwa rządzą !
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 cze 2011, 0:50
Ewentualnie pozabijaliby się w ciągu dobysbQ pisze:Piwo powinno być serwowane w Afganistanie, Iraku, aby załagodzić konflikty![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 cze 2011, 0:52
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 cze 2011, 1:04
o widzisz, moi pradziadkowie tam mieszkająmyhalek_acm pisze:Wygoda , jak wygodaTa częsć z domkami
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 cze 2011, 3:06
Moi kumple to non stop teraz piją.Salas11 pisze:Kasztelan niepasteryzowanyNieważne w jakich ilościach, zawsze podchodzi tak samo dobrze.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 05 cze 2011, 9:13
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio