Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 14 cze 2008, 8:48
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 14 cze 2008, 9:57
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 15 cze 2008, 0:59
baziu pisze:Osobiście myślę nad Vectrą B. Jakieś opinie na temat tego samochodu? Wink
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 15 cze 2008, 16:09
SpY pisze: opel = rdza
the hammers

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 16:19
No właśnie kusi mnie to coupeSpY pisze:Hanni zalezy jaka marka cie interesuje, oraz jaki typ samochodu - sedan, coupe, combi, cabrio... Podaj wiecej szczegolow troche
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 cze 2008, 16:47
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 17:02
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2008, 17:08
Ale w moim osobistym rankingu prowadzi CLK... co myślicie o tym samochodzie?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 17:15
Zjadłby mnie =P Jak dla mnie to CLK 200 lub CLK 220guru pisze:CLK 320, rocznik 98? Mam go na oku i będzie brany pod uwagę przy ewentualnym kupnie jakiegokolwiek samochodu.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2008, 17:19
Nie.Nie znam Cię zbyt dobrze Guru, ale czy mieszkasz na stałe w Polsce?
Chodzi Ci o ten starszy model? Mnie też się to autko bardzo podoba, ale jak patrzyłem po cenach to ta 2000-04 nie jest dużo droższa. W każdym bądź razie chciałbym Niemieckie auto z tym że w Stanach części do Niemca są dużo droższe.Hanni pisze:Co do takiego A4-mój Ojciec miał takie i chwali do dziś. Tak mu się spodobał, że kupił następce.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 17:25
CLK daje Ci tą gwarancję, tylko z tego co wiem MB ceni się w Stanach. Skoro mieszkasz w USA, dlaczego nie rozejrzysz się za Lexusem? Cześci też chyba nie brakuje.guru pisze:Dlatego chciałbym kupić coś co nie będzie mi się zaraz sypało.

Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2008, 17:31
ja za biegówką się nawet nie rozglądam, bo by mnie chyba szlag trafił na tych uliczkach. co 15 metrów stop. [']Hanni pisze:Tylko te automaty...
jakoś mnie nie kręcą. Poza tym tanie też nie są. Widziałem MB CLK 320 98 rocznik za 8 tyś. dolców. Tam trochę nad błotnikiem zaczynał już rdzewieć i w ogóle poobdzierany był trochę, ale to już nie problem.Hanni pisze:Skoro mieszkasz w USA, dlaczego nie rozejrzysz się za Lexusem?
Ja swoje auto prawdopodobnie kupię na bankowej aukcji. Zawsze to taniej.Hanni pisze:Ja się właśnie zastanawiam też nad ściągnięciem auta z USA.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 17:34
Nie wiem czy czytałeś opinie użytkowników, ale CLK mają do tego tendencjeguru pisze:Tam trochę nad błotnikiem zaczynał już rdzewieć
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 15 cze 2008, 17:38
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2008, 17:39
Hanni pisze:no bo jak litr benzyny koło 2 zł...
New York, Long Island. Początek Long Island, zaraz obok Queensu.Hanni pisze:P.S. W jakich okolicach mieszkasz?
Jeździłem. Zresztą czym ja nie jeździłem.Hanni pisze:A to nowe CLK... kurcze Blow
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio