Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2010, 22:58
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2010, 23:00
O właśnie, mam na bramce StekelenburgaMagnum pisze:A jutro sądny dzien bo gra Holandia
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2010, 23:03
Nicklas ciągle chyba połamany, wiec masz szanse na czyste kontocloner pisze:O właśnie, mam na bramce Stekelenburga
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2010, 23:06
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2010, 23:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 13 cze 2010, 23:09
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 13 cze 2010, 23:10
Moim zdaniem tylko wtedy, gdy nie dokonałeś żadnej zmiany w trakcie całej kolejki. Jeżeli dokonujesz korekt, to automatyczne zmiany są zablokowane.Magnum pisze:Pytanko takie mam. Powiedzmy ze mialem Clichy'ego w pierwszym skladzie a Marqueza na lawce. Marquez zagral a Clichy nie. Czy pod koniec rundy dostane punkty Marqueza jesli byl pierwszym zmiennikiem czy nie?
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 13 cze 2010, 23:11
Skoro zaden z nich jeszcze nie gral to chyba tak.BERGKAMP pisze:Mam pytanie. Wiem, że można robić zmiany, ale czy można robić, że tak powiem zmiany powrotne?
W pierwszym składzie obecnie na bramce mam Casillasa, a na rezerwie jest bramkarz Sorensen.
Załóżmy, że zachciewa mi się to zmienić, z tego względu, że Dania gra już jutro. Czy w razie czego mogę jeszcze raz wprowadzić Casillasa do składu?
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2010, 23:11
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2010, 23:12
Warto by było gdyby ktoś to rozstrzygnął bo to również zasadnicza kwestia.BERGKAMP pisze:Moim zdaniem tylko wtedy, że nie dokonałeś żadnej zmiany w trakcie całej kolejki. Jeżeli dokonujesz korekt, to automatyczne zmiany są zablokowane.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 13 cze 2010, 23:13
Jutro nie mam nic przeciwko. Nawet jestem jak najbardziej zaMentor pisze:Jasne, że tak. Piłkarze są 'blokowani' dopiero po występach swojej drużyny. Możesz sobie na jutro ustawić Sorensena, obejrzeć jak wyciąga piłkę z siatki ze trzy razy i przed kolejką Hiszpanów wprowadzić Ikera
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2010, 0:12
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 cze 2010, 0:16
Ja mam nadzieję, że uda mi się choć trochę awansować. Obecnie jestem na zajebistym 34. miejscuMagnum pisze:Jutro 5 z moich zawodników gra więc mam nadzieje, że wrócę do czołówki
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wowo22 » 14 cze 2010, 8:56
wowo22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 cze 2010, 9:00
Sam na tym zajebistym miejscu nie jesteścloner pisze:Obecnie jestem na zajebistym 34. miejscu
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio