Dziwnie się ten mecz będzie oglądało, osobiście nie daję szans Lechowi ale jeśli ktoś zagwarantuje mi, że jak Juventus straci punkty to i tak wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie, to przystanę na tę propozycję
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2010, 13:41
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 16 wrz 2010, 14:24
Mnie w rownym stopniu poraza, ze na stronie, ktora powinna odbiegac standardami od takiego szmatlawca jak onet pisze sie Juventus Turyn, mimo ze nazwa klubu, ktoremu kibicuje nijak ma sie do uzywanej na pilka.pl.Boromir pisze:Przeraża mnie poziom dziennikarstwa w Polsce. Lech gra z jedną z trzech największych drużyn w historii futbolu, najbardziej utytułowaną włoską ekipą a oni walą kwiatkami w stylu "Biała Dama", Aleksandro Del Pierrro, wydanych 100 mln na transfery i innych pierdołach. Meczowe jedenastki z Grygerą na środku? Nie wspominając o jakiejś takiej negatywnej opinii Juventusu w polskich mediach, ciekaw jestem, czy taka sama nagonka pójdzie na Man City. Jak mam dzisiaj słuchać Kołtonia to aż strach...
Dziwnie się ten mecz będzie oglądało, osobiście nie daję szans Lechowi ale jeśli ktoś zagwarantuje mi, że jak Juventus straci punkty to i tak wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie, to przystanę na tę propozycję
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 14:35
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 wrz 2010, 14:45
Nie zrozumiałem (pewnie moja wina), ale ten drugi z klub z Turyny nazywa się "Juventus Football Club".arek_ahig pisze:rzeciez Juventus Turyn, Lazio Rzym fajnie brzmi, duzo lepiej niz Juventus FC lub SS Lazio, to nic ze takie kluby w rzeczywistosci nie istnieja!Ludzie musza wiedziec, z jakiego miasta sa dane kluby
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2010, 14:49
A co, może nie?Wilmore pisze:Dobra, Juventus to wielki klub, ale jeden z trzech największych w historii?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 14:51
Jeśli przyjąć tylko kryterium ilości kibiców na świecie, to masz rację.A co, może nie?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 wrz 2010, 14:53
Cracovii Kraków też nie ma, a większość mediów tak informuje.Boromir pisze:Nie ma czegoś takiego jak Arsenal Londyn czy Chelsea Londyn
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2010, 14:56
No i o to chodzi, że informuje błędnie. A że wygodniej i łatwiej utożsamić jak się podaje miasto? Tak jak mówiłem, mi to nie przeszkadza.cloner pisze:Cracovii Kraków też nie ma, a większość mediów tak informuje.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 16 wrz 2010, 15:04
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 16 wrz 2010, 15:06
http://atdhe.net/index.htmlShlubb pisze:Czy mógły ktoś podać linka do transmisji meczy przeż internet ? Czy wogóle jest gdzieś transmisja oprócz tv ?
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 16 wrz 2010, 15:08
Dziękuje bardzoMeToYou pisze:http://atdhe.net/index.htmlShlubb pisze:Czy mógły ktoś podać linka do transmisji meczy przeż internet ? Czy wogóle jest gdzieś transmisja oprócz tv ?
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 wrz 2010, 18:15
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 wrz 2010, 18:17
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 wrz 2010, 18:39
Zastanawiałem się, czy nie postawić U 2.5 w tym meczu, lecz wolałem nie ryzykować.Chlopaczek pisze:Licze ze Lech przegra roznica przynajmniej dwoch bramek i tak tez sie powinno stac.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 wrz 2010, 18:50
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio