czeher, spada kurs na Besiktas przed meczem z Konyasporem, będzie wałek?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 kwie 2011, 18:44
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 kwie 2011, 19:37
a jak mysliszSalas11 pisze:czeher, spada kurs na Besiktas przed meczem z Konyasporem, będzie wałek?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 kwie 2011, 19:46
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2011, 20:08
W miare... Saragossa calkiem niezle gra u siebie. Poza tym kadrowo wygladaja lepiej,no i sa w lepszej formie. W pierwszym meczu tych druzyn w Andaluzji padl remis 2-2.Pewien jesteś tej Saragossy? Kurs fajny, ale jak strefa spadkowa gra ze sobą to różne wianki wychodzą. Dla Almerii to chyba mecz ostatniej szansy
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 kwie 2011, 20:12
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 kwie 2011, 0:16
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 kwie 2011, 0:30
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 kwie 2011, 18:43
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2011, 18:56
Nie wiem co Cie tak dziwi Timisoara i Vaslui trzeci sezon sa w czolowce i lapią sie do pucharow, liczac ten sezeon to na 3 tylko raz ekipa z bukaresztu zalapala sie na podiumSalas11 pisze:Otelul Galati, Timisoara i Vaslui
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 kwie 2011, 19:18
Nie pisałem tego w kontekście wyłącznie obecnego sezonu. Siedząc w bukmacherce i obserwując rozwój wydarzeń w poszczególnych ligach siłą rzeczy człowiek dostrzega zmiany układu sił. Chodziło mi raczej o to, że przez wiele lat, a w zasadzie dziesiątek lat kluby z Bukaresztu były wizytówką rumuńskiej piłki i stanowiły o jej sile (w szczególności Dinamo i Steaua)czeher pisze:Nie wiem co Cie tak dziwi Timisoara i Vaslui trzeci sezon sa w czolowce i lapią sie do pucharow, liczac ten sezeon to na 3 tylko raz ekipa z bukaresztu zalapala sie na podiumTimisoara to vicemistrz sprzed 2 lat a Vaslui brazowy medalista sprzed roku, brakuje Unirei, ktora spadnie a zdobywala mistrzstwo i vicemistrzostwo w poprzednich 2 latach ale powolny exodus trenera i graczy powoduje spadek do nizszej klasy
![]()
Wiedziałem że tak napiszeszczeher pisze:I nie gralbym tego...
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 kwie 2011, 19:28
Obyś miał rację, bo te dwa mecze postawiłem.czeher pisze:OM Lyon
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2011, 19:37
to zle wrozyemdżej pisze:Obyś miał rację, bo te dwa mecze postawiłem.czeher pisze:OM Lyon
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 kwie 2011, 19:39
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 kwie 2011, 19:43
Ale tak często bywa, że jak się paru osobom powtarzają typy to wychodzi ujniaemdżej pisze:Dzięki za wiarę
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 kwie 2011, 19:45
Ja myślę, że Cześkowi jednak o chodziło o moje "szczęście" w obstawianiuSalas11 pisze:Ale tak często bywa, że jak się paru osobom powtarzają typy to wychodzi ujnia
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio