Ciao

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 2:10
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:21
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:33
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 cze 2011, 2:45
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:55
To jeszcze lepiej, zatem Amika jest jedynie sponsorem?MENDEZ pisze:Właścicielem w sumie jest Invesco S.A.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 cze 2011, 3:05
W sumie jedynie sponsorem. Formalnie właścicielem jest Invesco, choć to i tak niewielka różnica:petrdcm pisze:To jeszcze lepiej, zatem Amika jest jedynie sponsorem?MENDEZ pisze:Właścicielem w sumie jest Invesco S.A.
Nowy właściciel Lecha – spółka Invesco należy do grupy kapitałowej holdingu Amica.
- Różnica jest niewielka. W Amice prezes Jacek Rutkowski posiada pakiet większościowy, natomiast w Invesco ma 100 procent udziałów. Zmiana nie jest niczym szczególnym – wynika z polityki firmy wobec klubu. – wyjaśnia rzecznik prasowy Lecha, Joanna Dzios.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 cze 2011, 3:14
Petr, Amica sobie zmieniła nazwę na Lecha. Może sobie zmienić nawet na Legia Warszawa jak kupi sobie prawo do korzystania z tej nazwy. Tożsamość prawna była Amiki.petrdcm pisze: - na oficjalnej stronie Lecha jest błąd?
- na stronie pzpu jest błąd?
- nazwa widniejąca w krs jest błędna?
- na wikipedii jest błąd?
- Holding Amica nie jest właścicielem klubu i sponsorem Lecha tylko klubem Amika?
Pogadałbyś w swoim czasie z Kopernikiem, pokazałbyś mu kto jest idiotą. Idź Mikuś, spełniaj się w misji, edukuj wszystkich, inni pewnie cierpią na brak argumentów!Mendez pisze:Więc mówię. Skoro wszędzie podają złą datę powstania Lecha - 1922 to spełniaj się w misji i edukuj wszystkie portale i strony klubowe bo każda popełnia wg ciebie niewybaczalny błąd - pewnie też cierpią na brak argumentów
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 9:57
Podałem datę, a konkretnie rok. Więc to nie był argument jakiejś drugiej teorii bo od początku o tym wspomniałem przy okazji mowy o nowej spółce jaka wówczas powstała.sbQ pisze:Nie petr, Ty się nie powołałeś, Ty tylko postarałeś się użyć argumentów z obu teorii, aby siebie bardziej nie pogrążyć i nie rodzić więcej pytań w stosunku do Ciebie.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2011, 10:18
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 11:08
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 11:35
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 11:53
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 cze 2011, 17:41
Nie wiem po co to robisz petr. Nie masz racji.petrdcm pisze:Tyle że te przykłady które później podałeś (jak np. ten marketing cośtam) faktycznie się nie tyczą tego o czym piszemy, natomiast ja podałem to które jest klubem o którym jest mowaczeher pisze:To, ze widnieje nazwa. Nie znaczy, ze tyczy sie klubu sportowego jak np Lech/Amica (KKS)![]()
Nie wiem czy wiesz, ale od początku to samo mówię że grają na tej licencji. Opisałem wszystko wcześniejczeher pisze:Druga rzecz... nie wiem co chciales osiagnac jak nawet pyry mowia, ze graja na licencji i nr Amici![]()
Ale ponieważ pojawiały się twoje wpisy wcześniej, to albo pisałeś komentarze nie czytając odnośnie czego piszesz, albo masz krótką pamięć![]()
Wkładem A była m.in. licencja, wkładem B była m.in. nazwa. Powstała spółka KKS Lech Poznań SA jest czymś nowym powstałym w wyniku fuzji, ale historycznym kontynuatorem Lecha a nie Amiki.
Lech gra na licencji Amiki a nie że Amika na licencji Lecha, wniosek jest logiczny. Lech jest klubem, Lech gra. Amika miała licencje którą dostał Lech w wyniku umów.
I tu wracamy do początku, kilku userów zrobiło sobie na wczoraj avatary i podpisy z okazji powstania Amiki, i przypisywało Amice sukcesy Lecha, te ostatnie mistrzostwo, jak i te historyczne puchary. Mimo że to KKS LP SA jest tą nową spółką i on kontynuatorem osiągnięć a nie Amika.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 cze 2011, 18:10
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 22 cze 2011, 18:13
Dlaczego ? Dobrze sie czyta i w dodatku ubaw po pachygilardino11 pisze:Zaczyna się długi weekend. Idźcie zalejcie pysk, zjarajcie dobrego lola i dajcie sobie siana bo ta rozmowa od 2 dni do niczego nie prowadzi.
Samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio