Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 112

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 2:10

Brawo petr, osiągnąłeś już tak daleką granicę absurdu, że nawet Twój kumpel po szalu arek publicznie Cię wyśmiewa :lol: Nie wiem co mi odpiszesz, niewiele mnie to zresztą interesuje. Wiedz tylko, że już raczej nikt nie będzie Cię na tym forum traktował poważnie.

Ciao

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:21

.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 21:56 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:33

.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 21:56 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 cze 2011, 2:45

Właścicielem w sumie jest Invesco S.A.

sbQ czymże jak nie trollowaniem jest śledzenie każdego mojego ruchu, obojętnie w jakim temacie. Jak widać nawet w wątku filmowym musisz "zabłysnąć", ale tak... tak, to ja mam kompleksy i mi strzeliło coś we łbie :lol:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:55

MENDEZ pisze:Właścicielem w sumie jest Invesco S.A.
To jeszcze lepiej, zatem Amika jest jedynie sponsorem?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 cze 2011, 3:05

petrdcm pisze:
MENDEZ pisze:Właścicielem w sumie jest Invesco S.A.
To jeszcze lepiej, zatem Amika jest jedynie sponsorem?
W sumie jedynie sponsorem. Formalnie właścicielem jest Invesco, choć to i tak niewielka różnica:
Nowy właściciel Lecha – spółka Invesco należy do grupy kapitałowej holdingu Amica.
- Różnica jest niewielka. W Amice prezes Jacek Rutkowski posiada pakiet większościowy, natomiast w Invesco ma 100 procent udziałów. Zmiana nie jest niczym szczególnym – wynika z polityki firmy wobec klubu. – wyjaśnia rzecznik prasowy Lecha, Joanna Dzios.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 cze 2011, 3:14

Tak, zmieniono to około rok temu, pisałem o tym wczoraj. Petr, poducz się, naprawdę. Wszystko żeby się pozbyć odium Amiki. Polityka klubu od początku polegała na to, żeby wyciszyć sprawę unicestwienia Lecha i pokazania w zamian nowej prężnej, nowoczesnej spółki w pełni profesjonalnej, której najbliżej jest do Zachodu. Słowo Amica pada w Poznaniu tylko w przypadku oskarżeń o korupcję i przy okazji reklamy produktów.
petrdcm pisze: - na oficjalnej stronie Lecha jest błąd?
- na stronie pzpu jest błąd?
- nazwa widniejąca w krs jest błędna?
- na wikipedii jest błąd?
- Holding Amica nie jest właścicielem klubu i sponsorem Lecha tylko klubem Amika?
Petr, Amica sobie zmieniła nazwę na Lecha. Może sobie zmienić nawet na Legia Warszawa jak kupi sobie prawo do korzystania z tej nazwy. Tożsamość prawna była Amiki.

Ale widzę, że już sobie poukładałeś, a na mózg założyłeś drut kolczasty, żeby nikt się nie przedarł.
Mendez pisze:Więc mówię. Skoro wszędzie podają złą datę powstania Lecha - 1922 to spełniaj się w misji i edukuj wszystkie portale i strony klubowe bo każda popełnia wg ciebie niewybaczalny błąd - pewnie też cierpią na brak argumentów
Pogadałbyś w swoim czasie z Kopernikiem, pokazałbyś mu kto jest idiotą. Idź Mikuś, spełniaj się w misji, edukuj wszystkich, inni pewnie cierpią na brak argumentów!

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 9:57

sbQ pisze:Nie petr, Ty się nie powołałeś, Ty tylko postarałeś się użyć argumentów z obu teorii, aby siebie bardziej nie pogrążyć i nie rodzić więcej pytań w stosunku do Ciebie.
Podałem datę, a konkretnie rok. Więc to nie był argument jakiejś drugiej teorii bo od początku o tym wspomniałem przy okazji mowy o nowej spółce jaka wówczas powstała.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2011, 16:51 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2011, 10:18

Czlowieku...

Ten KRS Amici to nie jest KRS AMICI jako KLUBU, nigdy nim nie byl :!: Tylko przedsiebiorstwa produkujacego sprzet AGD. KRS Klubu Amica i przedsiebiortwa produkujacego istnialy od poczatku... egzystowaly rozerwalnie miedzy soba
http://www.krs-online.com.pl/amica-wron ... 16098.html
http://partner.amica.com.pl/ir/?m=pgs&a ... g=pl&sUrl=

To, ze widnieje nazwa. nie znaczy, ze tyczy sie klubu sportowego jak np Lech/Amica (KKS) ....masz przyklad inny... LECH POZNAŃ SPORT MARKETING SP Z O O (o kuwa 2 Lechy popatrz :lol:
http://www.krs-online.com.pl/kks-lech-p ... 10437.html
http://www.krs-online.com.pl/lech-pozna ... 67483.html

Jak chcesz znalezc nr KRSu Klubu sportowego Amica to musisz wpisac KKS Lech Poznan. Druga rzecz... nie wiem co chciales osiagnac jak nawet pyry mowia, ze graja na licencji i nr Amici

edit:
SbQ - pong
petrn - ping
czeher - pong ....

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 11:08

.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 21:57 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 11:35

.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 21:57 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 11:53

.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 21:58 przez petrdcm, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 cze 2011, 17:41

petrdcm pisze:
czeher pisze:To, ze widnieje nazwa. Nie znaczy, ze tyczy sie klubu sportowego jak np Lech/Amica (KKS)
Tyle że te przykłady które później podałeś (jak np. ten marketing cośtam) faktycznie się nie tyczą tego o czym piszemy, natomiast ja podałem to które jest klubem o którym jest mowa :haha:
czeher pisze:Druga rzecz... nie wiem co chciales osiagnac jak nawet pyry mowia, ze graja na licencji i nr Amici
Nie wiem czy wiesz, ale od początku to samo mówię że grają na tej licencji. Opisałem wszystko wcześniej :rotfl:

Ale ponieważ pojawiały się twoje wpisy wcześniej, to albo pisałeś komentarze nie czytając odnośnie czego piszesz, albo masz krótką pamięć :lol:

Wkładem A była m.in. licencja, wkładem B była m.in. nazwa. Powstała spółka KKS Lech Poznań SA jest czymś nowym powstałym w wyniku fuzji, ale historycznym kontynuatorem Lecha a nie Amiki.

Lech gra na licencji Amiki a nie że Amika na licencji Lecha, wniosek jest logiczny. Lech jest klubem, Lech gra. Amika miała licencje którą dostał Lech w wyniku umów.

I tu wracamy do początku, kilku userów zrobiło sobie na wczoraj avatary i podpisy z okazji powstania Amiki, i przypisywało Amice sukcesy Lecha, te ostatnie mistrzostwo, jak i te historyczne puchary. Mimo że to KKS LP SA jest tą nową spółką i on kontynuatorem osiągnięć a nie Amika.
Nie wiem po co to robisz petr. Nie masz racji.
Numer krs z rejestru, ktory podajesz dotyczy spolki-matki. Amica Sport Sportowa Spolka Akcyjna byla spolka-corka, odpowiedzialna za funkcjonowanie klubu, ktora w 2006 roku zmienila nazwe na KKS Lech Poznan SSA (obecnie SA).
Jak idziesz tak w zaparte, to zadaj sobie troche trudu i zdobadz Monitor Sadowy i Gospodarczy (nr 125/2006 z dnia 29 czerwca 2006). Tam bedziesz mial wszystko czarno na bialym.

Wszystko co podalem jest prawda i raz kolejny chce podkreslic, ze niepotrzebnie brniesz w ten spor, zwlaszcza ze nie wiedziec czemu probujesz negowac FAKTY.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 cze 2011, 18:10

Zaczyna się długi weekend. Idźcie zalejcie pysk, zjarajcie dobrego lola i dajcie sobie siana bo ta rozmowa od 2 dni do niczego nie prowadzi.

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 22 cze 2011, 18:13

gilardino11 pisze:Zaczyna się długi weekend. Idźcie zalejcie pysk, zjarajcie dobrego lola i dajcie sobie siana bo ta rozmowa od 2 dni do niczego nie prowadzi.
Dlaczego ? Dobrze sie czyta i w dodatku ubaw po pachy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”