FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1135

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2010, 21:10

Fan MI sie bał- straszne

Gdzie Barca pokazała polot w 4 meczach pofinalowych LM?Gdzie byli fani Barcelony po meczu z Chelsea? pokazywali calemu swiatu ze sedzia byl ok, teraz nagle sedzia z interem byl niedobry. Sedzia pomogl Interowi awansowac tak samo jak wam rok temu.Jesli ktos widzial tylko karnego Pique to mu wspolczuje, naprawde jest to skrajny nieobiektywizm

Jose na 3 potyczki z Barca, 2 razy awansowal, to tak na marginesie.

na blaugranie.pl dowidzialem sie ze Fletcher to pomocnik o nie defensywnej charakterystyce, doprawdy wypada jedynie zamilczec.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2010, 21:36

MGiggs pisze: Jose na 3 potyczki z Barca, 2 razy awansowal, to tak na marginesie.
jesli juz wspominasz o sedziach, dodaj i tu: awansowal 2 razy, 2 razy dzieki sedziom, najpierw dzieki lysielcowi collinie, a teraz dzieki przyjacielowi benquerence.
natomiast w starciach grupowych, gdzie podobnie jak w lidze liczy sie tabela, 2 razy polegl z kretesem.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 28 maja 2010, 21:50

rkoeman pisze:jak to nie jest wybitny trener to jak nazwac alexa fergusona ktory dopiero po jakims czasie cos wygral z MU?
I sam sie przyznałes, że jesteś ignorantem 8) Skoro wyjeżdżasz Fergusonowi, że nic nie wygrywał z MU w latach 80-tych to weś pod uwagę pewne fakty - Wtedy Man Utd to półka pomiędzy dzisiejszym Evertonem a Spursami, do tego angielskie druzyny miały zakaz gry w europejskich pucharach po Heysel. Chyba przyznasz, że Pep z Evertonem to LM by raczej nie wygrał :lol: Inne czasy po prostu, miał byś troche równiej pod kopułką to byś zrozumiał.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2010, 22:02 przez smurano, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2010, 6:25

MGiggs pisze:Gdzie Barca pokazała polot w 4 meczach pofinalowych LM?Gdzie byli fani Barcelony po meczu z Chelsea? pokazywali calemu swiatu ze sedzia byl ok, teraz nagle sedzia z interem byl niedobry. Sedzia pomogl Interowi awansowac tak samo jak wam rok temu.Jesli ktos widzial tylko karnego Pique to mu wspolczuje, naprawde jest to skrajny nieobiektywizm

Jose na 3 potyczki z Barca, 2 razy awansowal, to tak na marginesie.
:haha: Nie wiem jak tam u was z pogodą, ale słoneczko chyba przygrzało.
Gdzie byli fani Barcy, w tym samym miejscu co dzisiaj. Pytanie gdzie była reszta i co robiła. Pewnie mocno się wkurwiała i czyściła pamięć z pierwszego spotkania na CN. To co odebrał Ryjowi wcześniej sędzia i to co odebrał Guardioli w Barcelonie to oddał w Londynie Overebo. W przyszłym roku oddadzą za Inter :lol: Raz na wozie raz pod wozem. :lol:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 maja 2010, 6:49

W przyszłym roku będzie więcej sędziów to będzie trudniej :P

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 29 maja 2010, 8:35

Nie wiem jak tam u was z pogodą, ale słoneczko chyba przygrzało.
Gdzie byli fani Barcy, w tym samym miejscu co dzisiaj. Pytanie gdzie była reszta i co robiła. Pewnie mocno się wkurwiała i czyściła pamięć z pierwszego spotkania na CN. To co odebrał Ryjowi wcześniej sędzia i to co odebrał Guardioli w Barcelonie to oddał w Londynie Overebo. W przyszłym roku oddadzą za Inter Raz na wozie raz pod wozem.
:haha:

az mi szkoda czasu na komentarze , zapytam tylko pozostalych forumowiczow - wam tez zdaje sie ze wiekszosc (nie mowie ze wszyscy)kibicow Barcy na tym forum zyje we wlasnym wyimaginowanym swiecie ?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 maja 2010, 8:44

Jarzinho i koeman na pewno. Mógłbym się założyć, że wczoraj w tym temacie widziałem link do forum realu madryt, na którym koeman straszył moderatorów sądem :D

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2010, 9:30

Magnum pisze:W przyszłym roku będzie więcej sędziów to będzie trudniej :P
z arsenalem damy sobie rade nawet gdyby wprowadzili powtorki video :P

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 29 maja 2010, 11:30

SexyBitch pisze:
Nie wiem jak tam u was z pogodą, ale słoneczko chyba przygrzało.
Gdzie byli fani Barcy, w tym samym miejscu co dzisiaj. Pytanie gdzie była reszta i co robiła. Pewnie mocno się wkurwiała i czyściła pamięć z pierwszego spotkania na CN. To co odebrał Ryjowi wcześniej sędzia i to co odebrał Guardioli w Barcelonie to oddał w Londynie Overebo. W przyszłym roku oddadzą za Inter Raz na wozie raz pod wozem.
:haha:

az mi szkoda czasu na komentarze , zapytam tylko pozostalych forumowiczow - wam tez zdaje sie ze wiekszosc (nie mowie ze wszyscy)kibicow Barcy na tym forum zyje we wlasnym wyimaginowanym swiecie ?

tak, coś jest dziwnego w tym klubie - skupia głównie ludzi ze sporym problemami Psychosomatycznymi.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 maja 2010, 11:53

Loker bo kibice Barcy generalizujac to takie oto urwiski, ktorzy to nie widza nic poza czubkiem noska wlasnego klubu co obrazuje cytat
jordan20 pisze:sport za to lansuje nam 3 kandydatury zawodnikow na lewy atak:
-di maria-cena 35 mln
-mata-23
- i absolutny no name- chori castro z majorki-4 mln (jego twarzy i sposoby gry nie zna pewnie 99% kibicow)

nie no panowie bez jaj-jak kupowac to crackow typu ribery czy pato a nie wynalazki typu castro
Zrezzta realowncy tez do pewnego czasu nie wiedzieli kto to Kolarov :lol: A Barca to chyba chce byc galaktyczna jak kiedys Real... gwiazdy gwiazdy, jara sie jarac a gra zesopol vide Inter ... kolektyw, nie krystynki

Ja tam lalige cenie najmniej, staram sie ogladac tego jak najmniej, poza hitami. Ta liga jest dla mnie na szarym koncu jezeli chodzi o hierarchie lig transmitowanych w C+ (Ekstraklasa, Premiership, serieA). Ale do .... nedzy wiem kto to jest Castro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2010, 12:05

Ty chyba jednak czegoś nie rozumiesz czeher albo ja nie rozumiem i wytłumaczysz mi to.

Zacznę od pytanie. Po co nam obecnie piłkarze pokroju Gonzalo Castro? Poważnie pytam. Będzie się łapał przynajmniej do pierwszej piętnastki najczęściej grających? Jeżeli nie to znaczy, że będzie grał mało a jeżeli będzie grał mało to dlaczego lepiej wydać pieniądze na takiego grajka niż postawić na kolejnego utalentowanego chłopaka ze szkółki w którą przecież po to właśnie ładujemy spore pieniądze? Wytłumacz mi to i udowodnij jakimi to debilami są Ci którzy wolą kupować piłkarzy najlepszych a skład uzupełniać przede wszystkim wychowankami.

Dodam jeszcze, że patrzyłbym na taką kandydaturę inaczej gdyby to był zawodnik defensywny ponieważ w szkółce mamy chyba jednak przewagę talentu w ofensywie.

Zatem czekam aż mi prawdziwy kibice i prawdziwi znawcy piłki wytkną błędy i objaśnią jedyną, słuszną drogę budowania zespołu.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 29 maja 2010, 12:09

czeher pisze:Ale do .... nedzy wiem kto to jest Castro
I uważasz, że podniesie poziom obecnej Barcelony, tak? Ja uważam, że nie bardzo, bo poziom może podnieść tylko ktoś ze światowego topu, a do takich graczy pan Castro się (jeszcze?) nie zalicza.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 maja 2010, 12:16

Ja w ogole, nie wchodze w kwestie czy wam sie przyda czy nie akurat ten zawodnik. Meritum sprawy to dla mnie fakt, iz jordan napisal, ze nie zna go 99% kibicow... co by nie bylo = wyrozniajacej sie postaci 5zespolu ligi, ktora powinna byc na wskros znana

Chodzi mi o ogolny trend... gwiazdy gwiazdy .... Henry, Ibra ---- dali duzo ? czy wiecej wychowankowie?
No ale kupujcie gwiazdy wasz problem, nie moj. wasze zabawki wasza paiskownica

milych zakupow

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2010, 12:32

Ty widzisz w tym trend a ja właściwe podejście.

Skład mamy w tej chwili bardzo silny. Jeżeli chcemy go wzmocnić to wydaje się oczywiste, że trzeba kupować piłkarzy co najmniej równie dobrych (a najlepiej lepszych) od tych, których posiadamy obecnie. W przeciwnym razie można mówić jedynie o poszerzaniu kadry, ale czy w tym celu na pewno potrzebujemy właśnie takich transferów? Rozumiem, że Majorka była rewelacją sezonu a Gonzalo Castro jednym z najjaśniejszych punktów tego zespołu, ale transfer takiego piłkarza na taką pozycję ma akurat bardzo mało sensu. Nawet nie tyle ze względu na aktualnie lepszych piłkarzy jakich posiadamy, ale ze względu na Thiago czy Jonathana, którzy mają papiery na wielką grę i podpisujemy z nimi właśnie nowe umowy.

Trendy :lol: To ma po prostu sens.

Zresztą na poprzedniej stronie ten sam jordan20 napisał:
jordan20 pisze:co do zmiennika na prawa obrone to marzy mi sie zawodnik ograny,doswiadczony i "nagrany' (czyli swoje sie juz nagral-nie bedzie plakal jak posiedzi wiekszosc sezonu lawce i zagra 10 razy w sezonie)- pod taki profil podchodzi mi miguel z valencji-drogi by nie byl-mysle ,ze za 7/8 mln daloby sie go wyjac
dobry technicznie,zna lige i jesli ma ambicje by cos wygrac to przejscie do katalonii by mu w tym pomoglo

nie ma sensu niszczyc karier mlodym talentom (azplicueta),bo przy czestotliwosci gry alvesa to raczej sie taki ktos nie rozwinie

nawet taki cortes z getafe (2/3 mln) by mi pasowal
Polecam szczególnie ostatnie zdanie. Znasz Dawida Cortesa z Getafe?

Pisano o nim już przed rokiem i pewnie wciąż pozostaje jedną z opcji. Mi również by wystarczył bo nie przypominam sobie, aby wśród młodzików był ktoś wybijający się na tej pozycji a cracka nam nie trzeba. To pewnie jednak nie pasuje do Twojej teorii.

Jeżeli będziesz to czytał to napisz czy macie jakieś plany odnośnie Keirrisona :P Zostanie w ogóle :>

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2010, 12:41

czeher pisze:Loker bo kibice Barcy generalizujac to takie oto urwiski, ktorzy to nie widza nic poza czubkiem noska wlasnego klubu co obrazuje cytat
jordan20 pisze:sport za to lansuje nam 3 kandydatury zawodnikow na lewy atak:
-di maria-cena 35 mln
-mata-23
- i absolutny no name- chori castro z majorki-4 mln (jego twarzy i sposoby gry nie zna pewnie 99% kibicow)

nie no panowie bez jaj-jak kupowac to crackow typu ribery czy pato a nie wynalazki typu castro
Zrezzta realowncy tez do pewnego czasu nie wiedzieli kto to Kolarov :lol: A Barca to chyba chce byc galaktyczna jak kiedys Real... gwiazdy gwiazdy, jara sie jarac a gra zesopol vide Inter ... kolektyw, nie krystynki

Ja tam lalige cenie najmniej, staram sie ogladac tego jak najmniej, poza hitami. Ta liga jest dla mnie na szarym koncu jezeli chodzi o hierarchie lig transmitowanych w C+ (Ekstraklasa, Premiership, serieA). Ale do .... nedzy wiem kto to jest Castro
a ja sie zaloze o milion dolarow ze za przeproszeniem gowno a nie wiesz kto to jest castro. o castro to ty moze slyszales, ale tym z kuby. opisz nam jego gra. np. jak gral w meczu w bilbao. co robil na boiksu. jakie mial sytuacje bramkowe. czekam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”