Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2010, 21:10
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2010, 21:36
jesli juz wspominasz o sedziach, dodaj i tu: awansowal 2 razy, 2 razy dzieki sedziom, najpierw dzieki lysielcowi collinie, a teraz dzieki przyjacielowi benquerence.MGiggs pisze: Jose na 3 potyczki z Barca, 2 razy awansowal, to tak na marginesie.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 28 maja 2010, 21:50
I sam sie przyznałes, że jesteś ignorantemrkoeman pisze:jak to nie jest wybitny trener to jak nazwac alexa fergusona ktory dopiero po jakims czasie cos wygral z MU?
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2010, 6:25
MGiggs pisze:Gdzie Barca pokazała polot w 4 meczach pofinalowych LM?Gdzie byli fani Barcelony po meczu z Chelsea? pokazywali calemu swiatu ze sedzia byl ok, teraz nagle sedzia z interem byl niedobry. Sedzia pomogl Interowi awansowac tak samo jak wam rok temu.Jesli ktos widzial tylko karnego Pique to mu wspolczuje, naprawde jest to skrajny nieobiektywizm
Jose na 3 potyczki z Barca, 2 razy awansowal, to tak na marginesie.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 maja 2010, 6:49
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 29 maja 2010, 8:35
Nie wiem jak tam u was z pogodą, ale słoneczko chyba przygrzało.
Gdzie byli fani Barcy, w tym samym miejscu co dzisiaj. Pytanie gdzie była reszta i co robiła. Pewnie mocno się wkurwiała i czyściła pamięć z pierwszego spotkania na CN. To co odebrał Ryjowi wcześniej sędzia i to co odebrał Guardioli w Barcelonie to oddał w Londynie Overebo. W przyszłym roku oddadzą za Inter Raz na wozie raz pod wozem.
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 maja 2010, 8:44
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2010, 9:30
z arsenalem damy sobie rade nawet gdyby wprowadzili powtorki videoMagnum pisze:W przyszłym roku będzie więcej sędziów to będzie trudniej
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 29 maja 2010, 11:30
SexyBitch pisze:Nie wiem jak tam u was z pogodą, ale słoneczko chyba przygrzało.
Gdzie byli fani Barcy, w tym samym miejscu co dzisiaj. Pytanie gdzie była reszta i co robiła. Pewnie mocno się wkurwiała i czyściła pamięć z pierwszego spotkania na CN. To co odebrał Ryjowi wcześniej sędzia i to co odebrał Guardioli w Barcelonie to oddał w Londynie Overebo. W przyszłym roku oddadzą za Inter Raz na wozie raz pod wozem.![]()
az mi szkoda czasu na komentarze , zapytam tylko pozostalych forumowiczow - wam tez zdaje sie ze wiekszosc (nie mowie ze wszyscy)kibicow Barcy na tym forum zyje we wlasnym wyimaginowanym swiecie ?
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 maja 2010, 11:53
Zrezzta realowncy tez do pewnego czasu nie wiedzieli kto to Kolarovjordan20 pisze:sport za to lansuje nam 3 kandydatury zawodnikow na lewy atak:
-di maria-cena 35 mln
-mata-23
- i absolutny no name- chori castro z majorki-4 mln (jego twarzy i sposoby gry nie zna pewnie 99% kibicow)
nie no panowie bez jaj-jak kupowac to crackow typu ribery czy pato a nie wynalazki typu castro
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2010, 12:05
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 29 maja 2010, 12:09
I uważasz, że podniesie poziom obecnej Barcelony, tak? Ja uważam, że nie bardzo, bo poziom może podnieść tylko ktoś ze światowego topu, a do takich graczy pan Castro się (jeszcze?) nie zalicza.czeher pisze:Ale do .... nedzy wiem kto to jest Castro
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 maja 2010, 12:16
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2010, 12:32
Polecam szczególnie ostatnie zdanie. Znasz Dawida Cortesa z Getafe?jordan20 pisze:co do zmiennika na prawa obrone to marzy mi sie zawodnik ograny,doswiadczony i "nagrany' (czyli swoje sie juz nagral-nie bedzie plakal jak posiedzi wiekszosc sezonu lawce i zagra 10 razy w sezonie)- pod taki profil podchodzi mi miguel z valencji-drogi by nie byl-mysle ,ze za 7/8 mln daloby sie go wyjac
dobry technicznie,zna lige i jesli ma ambicje by cos wygrac to przejscie do katalonii by mu w tym pomoglo
nie ma sensu niszczyc karier mlodym talentom (azplicueta),bo przy czestotliwosci gry alvesa to raczej sie taki ktos nie rozwinie
nawet taki cortes z getafe (2/3 mln) by mi pasowal
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2010, 12:41
a ja sie zaloze o milion dolarow ze za przeproszeniem gowno a nie wiesz kto to jest castro. o castro to ty moze slyszales, ale tym z kuby. opisz nam jego gra. np. jak gral w meczu w bilbao. co robil na boiksu. jakie mial sytuacje bramkowe. czekam.czeher pisze:Loker bo kibice Barcy generalizujac to takie oto urwiski, ktorzy to nie widza nic poza czubkiem noska wlasnego klubu co obrazuje cytatZrezzta realowncy tez do pewnego czasu nie wiedzieli kto to Kolarovjordan20 pisze:sport za to lansuje nam 3 kandydatury zawodnikow na lewy atak:
-di maria-cena 35 mln
-mata-23
- i absolutny no name- chori castro z majorki-4 mln (jego twarzy i sposoby gry nie zna pewnie 99% kibicow)
nie no panowie bez jaj-jak kupowac to crackow typu ribery czy pato a nie wynalazki typu castroA Barca to chyba chce byc galaktyczna jak kiedys Real... gwiazdy gwiazdy, jara sie jarac a gra zesopol vide Inter ... kolektyw, nie krystynki
Ja tam lalige cenie najmniej, staram sie ogladac tego jak najmniej, poza hitami. Ta liga jest dla mnie na szarym koncu jezeli chodzi o hierarchie lig transmitowanych w C+ (Ekstraklasa, Premiership, serieA). Ale do .... nedzy wiem kto to jest Castro
miguel indurain
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio