Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1138

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 lip 2013, 13:29

ponoć Arsenal dogadał się z Romą w sprawie Gervinho, kwota około 7 baniek.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lip 2013, 13:34

Dla mnie pozbycie się Gervinho to błąd, jeszcze może się przydać. Ale jeśli ma to oznaczać sprowadzenie kogoś lepszego, to narzekał nie będę.

teraz jeszcze poszła plota (bo jeszcze nic oficjalnego, ale pewnie prawda, znając nasze szczęście) że Monreal do października wypada. Może nie trzeba było tego Santosa puszczać :lol:

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 21 lip 2013, 13:41

Sezon się nie zaczął, a u was już szpital.
Gervinho imo nie ma mózgu, nawet na ławę się nie nadaje. Nie wiem jakie tam kwoty on inkasuje, ale na pewno są to kwoty zbyt duże. Choć to byłby kolejny grajek z tej samej pozycji, obok Arshavina, który by z klubu popłynął. Widziałbym w Arsenalu, a nie widziałbym w Barcelonie niejakiego Pedro; mam nadzieję, że Wenger się nim zainteresuje :P
Swoją drogą kozackie te wyjazdowe trykoty. Najlepsze od dłuższego czasu jakie widziałem.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 lip 2013, 13:44

Powinniście zmienić w pierwszej kolejności trenera od przygotowania fizycznego, to tacy ludzie są odpowiedzialni za takie urazy, bo wiadome że w trakcie sezonu może się wykruszyć 3-4 graczy co będą mieli jakieś dłuższe kontuzje, ale to że zawodnicy łamią się na każdym kroku, to już jest wina właśnie osoby odpowiedzialnej za przygotowanie kondycyjne.

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 21 lip 2013, 17:31

kasebi pisze: Albo Suarez, albo Higuain - nie ma opcji na dwóch na raz. Tu karty w ręku Realu no i samego LS.
W każdym razie opcji jest dużo, każda z nich zawiera hiciora i to niejednego. Aż się nie chce wierzyć, ale wygląda to na nadrabianie kilkuletnich zaległości związanych z dziurą budżetową. Oby.
Wszystko ładnie pięknie, tyle że Suarez całkiem niedawno podpisał 3 letni kontrakt to po pierwsze. Po drugie Liverpool na pewno marzy o tym żeby wzmocnić swojego rywala w walce o top4 :rotfl: . Po 3 stawiam Ci browara jak Wenger da za niego więcej niż 50 baniek. Zapomnij o LS. Co do przyszłości Urusa to więcej powinniśmy się dowiedzieć w ciągu najbliższych dni bo podobno Rodgers ma z nim poważnie pogadać.

Natomiast co do Higuaina to jego sytuacji w Realu dobrze nie znam ale nasuwa mi się pewny plan Wengera. Skoro Real był zainteresowany Suarezem i gdyby go kupił to Igła byłby bardziej skłonny do odejścia do innego klubu bo nie byłoby zbyt dużo miejsca dla niego. Co dalej? Arsenal składa oficjalną propozycję za Lusia żeby w Hiszpanii wiedzieli że nie tylko oni są nim poważnie zainteresowani (taki ruch aby wymusić na Realu kupno czy bardziej zdecydowane działanie w sprawie LS). Real wykłada kasę za Urusa (bo wątpię żeby londyńczycy tyle mieli). Wenger katuje ucho Igle i kasuje go za 25-30 baniek.

To tylko moje rozkminy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lip 2013, 20:50

Sky Italia podaje, że Real przyjął oferte Napoli za Igłe. 37+3mln euro. Zaraz się okaże, że sprzedadzą Igłe, kupią sobie Suareza z Liverpoolu, a Arsenal zostanie z tym co jest :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lip 2013, 20:51

Najgorsze zrodlo jakie istnieje fieldy

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lip 2013, 20:54

Sky Italia w porównaniu do wszystkich angielskich mediów to jest niebo a ziemia.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 lip 2013, 20:56

37+3 za Igłe to moim zdaniem za dużo.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lip 2013, 20:57

:roftl3: tos doje...al

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lip 2013, 20:58

Ja nie wiem jakie to źródło, bo tylko w angielskich się mniej więcej orientuję. Po prostu podaję, a czy to prawda, to się okaże.
Jeśli prawda to się nie dziwię, że Wenger nie chce jednak tyle płacić za Igłe, skoro przed kilkoma tygodniami umawiali się na 23, 24 mln funtów (a teraz niby 32)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lip 2013, 21:02

Sky italia to najwieksze gowno jakie istnieje,w tym okinku przechodzili samych siebie.bbv jest bardzo dobrym zrodlem wiec to co napisal kolega wyzej jest klamstwem.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lip 2013, 21:05

Sky Italia, to przynjamniej jeśli chodzi o włoskie klub, najlespze obecnie źródło, głównie Di Marzio. I to nie jest żadna beka, tylko każdy to sie interesuje włoską piłka ci to powie.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 lip 2013, 21:08

Sky italia to najwieksze gowno jakie istnieje,w tym okinku przechodzili samych siebie.bbv jest bardzo dobrym zrodlem wiec to co napisal kolega wyzej jest klamstwem.
Nie wiem, co pisali na temat angielskich transferów, ale odnośnie włoskich są bardzo wiarygodni. Di Marzio to właściwie pewniak (jego siłą jest duża dokładność informacji), ale całemu SKY Italia możesz ufać, przynajmniej w kontekście włoskich transferów. Nie stopniuję sobie wiarygodności zagranicznych mediów, ale jeszcze nie widziałem tak wiarygodnego zagranicznego źródła jakim dla Serie A jest Sky Italia.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lip 2013, 21:10

Di Marzio to jeden z najlepiej poinformowanych włoskich dziennikarzy. Ma spore znajomości wśród prezesów klubów włoskich i nietylko. 2 dni przed przyjściem Guardioli do Bayernu pisał, że ten tam wyląduje gdy mało kto w ogóle pisał o takim obrocie sprawy. Oczywiście nie wszystko się sprawdze co on podaje, bo czasem detale decydują o braku dealu, ale jest on bardzo dobrym źródłem informacji zwłaszcza na temat trasnferów włoskich klubów.

Gównem to bym nazwał sportitalia a to jest całkiem co innego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”