Atleti może i jest przecietny ale i tak jest lepszy od twojego najlepszego...AtletiFAN pisze:normalka ten sig...
Może powiedz co jest nie tak co ci sie nie podoba...
Mi sie bardzo podoba. Ale o gustach sie nie dyskutuje.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 paź 2005, 18:56
Atleti może i jest przecietny ale i tak jest lepszy od twojego najlepszego...AtletiFAN pisze:normalka ten sig...
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 paź 2005, 19:29
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 07 paź 2005, 19:47
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 07 paź 2005, 19:52

fetko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 19:53
adamek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 07 paź 2005, 19:54
kolo ja do Ciebie nic nie mam ale pisales ze sie nie zabierasz za co czego nie umiesz i zebym zapamietal Twoje slowa . po to sie zaczyna zeby sie podszkolic . myslisz ze fetko lub fazi od razu robili jakies niesamowite sigi ?? zastanow sie co chcesz napisac a potem to wyslij . napisales ze moje prace to amatorszczyna -//-ja to wiem ale ty tak pisac nie powinienes nie wiedzac jak trudno przychodzi zrobienie czegos ladnego . mozesz napisac co jest zle ale nie ze amatorszczyna . tak moga pisac ci co sie znaja ..Tomusmc pisze:wazi Twój sig jest bardzo dobry tym bardziej, że przedstawia TrezeguetaSzczerze mówiąc to gdyby nie mój sig to bym go zawinął, ale z całym szacunkiem mój podoba mi się bardziej (oczywiście nie ja robiłem
). Bardzo dobry sig. Adriano (czy jak mu tam) niech zobaczy jak się robi prawdziwe sigi, a nie jakieś gryzdoły
adriano100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 07 paź 2005, 20:24
wypasik jednym slowem...fetko pisze:Kolejna praca, a raczej dwie wersje...
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 07 paź 2005, 20:29
Każdy ma swój niepowtarzalny styl, to czyni grafikę fajnąGomez pisze:ps.zmien styl bo co za duzo to nie zdrowo
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 paź 2005, 20:34
Bardzo fajny ten sig Z Hernanem. Gdybys tylko troche zmniejszyl opacity herbu, zrobil dla ramki oddzielna warstwe zeby nie przyktywalo ja tlo to byloby doskonale. Naprawde gratulujeGomez pisze:wypasik jednym slowem...fetko pisze:Kolejna praca, a raczej dwie wersje...
ps.zmien styl bo co za duzo to nie zdrowo
jeszcze jedno...potrzebuje herb pilkarskiej repr argentyny, jakny ktos mial niech kopsnie link
RoRo

Bianconneri ( Ali )
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 07 paź 2005, 20:58
Nie chodzi mi oto, że jest brzydki czy coś. Własnie przeciwnie jest super, dlatego normalka, bo wszyscy robiący tutaj sigi robią ładne sigi i to sie już staje normalką, że każdy sig jest fajnywazi pisze:Atleti może i jest przecietny ale i tak jest lepszy od twojego najlepszego...AtletiFAN pisze:normalka ten sig...
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 paź 2005, 21:09
To powiedz mi na cholere piszesz tekst w styluAtletiFAN pisze:Nie chodzi mi oto, że jest brzydki czy coś. Własnie przeciwnie jest super, dlatego normalka, bo wszyscy robiący tutaj sigi robią ładne sigi i to sie już staje normalką, że każdy sig jest fajnywazi pisze:Atleti może i jest przecietny ale i tak jest lepszy od twojego najlepszego...AtletiFAN pisze:normalka ten sig...
Normalka ten sig
RoRo
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MuSzi - Real » 07 paź 2005, 21:16
MuSzi - Real

Bianconneri ( Ali )
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio