Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 sie 2010, 14:13
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sie 2010, 14:38
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 wrz 2010, 21:51
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2010, 22:41
Nie wydaje mi się. Skład na mecz z Koroną ustalił Wojciechowski, Bakero nie miał nic do gadania. Już prędzej Tarasiewicz poleci, a Śląsk sypnie kasą i sięgnie po zagranicznego trenera, ale to raczej dopiero w czasie przerwy na kadrę.kaczy pisze:Bakero ?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2010, 22:53
Wiesz jaka tam jest dziś sieczka? Dzwonię do Purzyckiego, a jak ten usłyszał z moich ust "Bakero" to się rozłączył! Potem nie odbierał telefonu.kaczy pisze:Bakero ?
Jestem dość blisko Polonii i powiem Ci, że praca tam jest podobna do roboty sapera. Józek czekał na potknięcie Bakero. On chce go pożegnać, więc nie zdziwię się, że sam podłożył sobie świnię, aby tylko wykopać Baska. Niestety Twój argument nic nie da, choć nie ukrywam, że chciałbym abyś miał rację.cloner pisze:Nie wydaje mi się. Skład na mecz z Koroną ustalił Wojciechowski, Bakero nie miał nic do gadania.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2010, 23:02
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2010, 23:10
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 wrz 2010, 23:12
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2010, 23:16
To padło w rozmowie i tyle. Choć dziś nie ma co do tego wracać. Wojciechowski na bank wypłaci kasę, bo w tej kwestii jest fair.Jarzinho pisze:To chyba nie jest wiązana pisemnie umowa o tym mistrzostwie, Józef tylko złożył propozycje Bakero albo duża kasa, albo 10%(?) udziałów w Polonii.
I więcej zabawy z nimi będzie. Żałujcie, że nie możecie na bieżąco śledzić działań Józka. Kabaret i ubaw po pachy. A jak jego doradcy mu robią grupowo loda, to jest już parodia. Wiadra wazeliny się przewracają.Jarzinho pisze:Szkoda mi Bakero, bo z Janasem niestety ta drużyna będzie mocniejsza.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 wrz 2010, 23:24
Akurat Janas jaki jest taki jest, ale nie po to rezygnował z ciepłej, dobrze opłacanej posady w Bełchatowie, zamieniając na jeszcze pewniejszą w Widzewie, a teraz na Polonię, żeby mu jakiś kretyn z komisją skład ustalał. Tego jestem zdecydowanie pewien.bartbuks pisze:I więcej zabawy z nimi będzie. Żałujcie, że nie możecie na bieżąco śledzić działań Józka. Kabaret i ubaw po pachy. A jak jego doradcy mu robią grupowo loda, to jest już parodia. Wiadra wazeliny się przewracają.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2010, 23:27
Chcesz się założyć? Gilewicz, Hurkowski, Kralczyński, Białas, Wędzyński i wielu innych twierdzi, że to idealny człowiek na to miejsce, bo ma warsztat, umiejętności, ale też nie obraża się, gdy ktoś mu coś szepnie do ucha.Jarzinho pisze:Akurat Janas jaki jest taki jest, ale nie po to rezygnował z ciepłej, dobrze opłacanej posady w Bełchatowie, zamieniając na jeszcze pewniejszą w Widzewie, a teraz na Polonię, żeby mu jakiś kretyn z komisją skład ustalał. Tego jestem zdecydowanie pewien.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2010, 23:37
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 wrz 2010, 13:50
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 wrz 2010, 14:03
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 wrz 2010, 14:32
Raczej o kasę, bo co tu dużo gadać.j1mmy pisze:Może są jeszcze jakieś kulisowe rozmowy o kompetencje?
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio