Cristiano Ronaldo - Strona 13

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 11:08

Gej to nei jest obraza. kazdy ma prawo do wlasnego zdania. skoncz juz drazenie tego tematu. jeszcze raz wrocisz do tej sprawy i dsotaniesz kolejna nagrode, a nawet nagrody

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 11:09

radekutd pisze:RORO ciebie pogieło z tym transferem. Po pierwsze nawet jak ManU nie wygra przez 2 lata mistrzostwa, co jest niemożliwe to i tak zostanie w ManU. Pozatym chyba Inter słynie ze zmiany składu co sezon. A mówie tak bo Cristiano już teraz gra znakomicie. Jeśli tak dobrze mu wychodzi kiwanie angielskich obrońców, to co dopiero np. hiszpańscy. A kim był Ronaldiho 6 lat temu w wieku Cristiano????

P.S. Wiesz roro, do chelsea ostatnio trafiają czarni, napaleni na kasę (każdy grosz) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Młodym, błyskotliwym, szalenie utalentowanym młodym napastnikeim tworzacym duet z Ronaldo na jednej z edycji Copa America :wink: A myslales ze kim ??

POZDRO

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 sie 2005, 11:18

radekutd jeśli ci tak bardzo zależy do moge dostać WP, zwisa mi to.

A czy ty nie zauważyłeś, że wszystkie takie sprzeczki na forum sa tylko i wyłącznie z twojego powodu, z twoich jakże żenujących wypowiedzi, bezpodstawnego atakowania innych użytkowników (jakby to o Interze do RoRo). Po prostu nie sposób nie zauważyć, nie przyczepić się do twojej głupoty.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 11:20

ostatni raz jestem poblazliwy. ktokolwiek wroci do tej sprzeczki na forum dostaje 3 WP

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 11:29

Ja to spreczke kończe 8)

Nie potrzebnie czepiacie sie wygladu poszczególnych zawodników :? Ja nie wiem po co gadanie ze ten wyglada jak gej a ten jak pedofil :? zo to ma do piłki nożnej :?:

Ronaldo ostatnio zmienił swój styl grania a dalej jest wałkowane że to tylko dobry drybler który przesadza ze zwodami :? Chłopak ma 20 lat a już powstał na jego temat stareotyp taki swego rodzaju :wink: nie zauważacie u tego zawodnik innych zalet tylko dobra kiwka :roll: Ostarni bardzo poprawaił wrzytki , szybkość bardzo dobra choć Giggs dalej sie z niego śmieja że w każdej chwili moga sie smierzyć i to on wygra :P . Stzrela bardzo dużo bramek dla reprezentacji co jest dal mnie fenomenalne w EL MŚ e strefie Europejskiej 20 letni zawodnik który nominalne jest pomcnikim na najwiecej bramek 8). Powiem jedno że bedzie coraz lepszym zawodnikiem bo kresu jego możliwość nie widać :D

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 25 gru 2005, 20:39

Cristiano to wspaniałydrybler. I niemówcie że on zadużo się kiwa. Ale czy niezachwycaliście się choć raz jego techniką. Ten chłopak potrafi już tyle co niejeden doświadczony piłkarz. A poza tym często gra w podstawowym składzie Man Utd w tak młodym wieku co jest napewno wielkim osiągnięciem.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 gru 2005, 20:49

Capik pisze:Ale czy niezachwycaliście się choć raz jego techniką

Zachwyciliście to mało powiedziane. Ja się wręcz podnieciłem... dalej nie będę opowiadał :hardkor2: :lol:

Z obecnego sezonu widziałem C. Ronaldo tylko w meczach Champions League i jego występy moge skomentować w nastepujący sposób -> :rotfl2: podobnie zresztą jak grę całego MU. Jednak 'Czerwone Diabły' w lidze grają ostatnio bardzo skutecznie, więc być może, że i Ronaldo gra lepiej.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 gru 2005, 20:55

w tym sezonie C. ronaldo prezentuje sie strasznie słabo :!: Czasami uda mu sie jakis drybling, bo przekładanie nóg nad piłka to nie jest wielka sprawa :P Moze sie poprawi w nowym roku bo narazie w porównaniu z tamtym sezonem to nie robi postepu, a zachowanie w meczu z Benficą pokazuje ze jeszcze nie dorósł do wielkiej piłki :!:

Awatar użytkownika
Piotr_zombie
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr_zombie » 26 gru 2005, 11:49

nie oczekujmy od niego za wiele gdyz ma on dopiero 20 lat choc widac ze nie ma takiej mentalnosci jak rooney... niestety... ale na pewno bedzie tylko lepiej

Awatar użytkownika
Valverde
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valverde » 30 gru 2005, 0:23

luk1208 pisze:w porównaniu z tamtym sezonem to nie robi postepu
W porównaniu z poprzednim seznonem to Cris raczej cofa się w rozwoju :? Gdzie ta radość z gry, gdzie ten zapał :?: :? Imo trzebaby "podejść" go psychicznie, tchnąć go diabelską duszą, a wtedy powróci stary, dobry Ronaldo.

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 10:26

Może mu po rostu zaczął nie odpowiadać styl angielski który pzecież polega na sile i grze dostosowanej dokładnie do danej taktyki przez trenera a on lubi grać bardzo technicznie i nie raz go pnosi i lubi pójść z piłką do przodu. Według mnie jakby zmienił klub na klub z półwyspu iberyjskiego tam by się zaczął rozwijać i grać dobrze w piłke. Najpierw by musiał ktoś chcieć go kupić ale to już inna sprawa. :twisted:

Karaś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karaś » 30 gru 2005, 11:04

Moze Real go kupi za Beckhama bo ten koleś nie nadaje sie wogóle do ligi hiszpańskiej a Cristiano wręcz przeciwnie

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 12:51

Karaś pisze:Moze Real go kupi za Beckhama bo ten koleś nie nadaje sie wogóle do ligi hiszpańskiej a Cristiano wręcz przeciwnie
Razej beks to zostanie chyba tu do konica kariery bo nikt go już niedługo nie będzie chcial :twisted: A co do transferu Cristiano do Realu to prędzej kupią Joaqima z Betisu w co szczerze wątpie bo seial pod tytułem Tranfer Joaqima z Betisu ciągnie się już któryś sezon :twisted:

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 23 mar 2006, 18:17

Cristiano przesadza ze sztuczkami
za malo widzi kolegow za duzo sie kiwa
Chodz ma talent
A wlasciwie Manchester ze wczesnie go kupil :twisted:
On jescze powienien posiedziec w Sportingu
Ostatnio zmieniony 23 mar 2006, 20:00 przez Jey, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 23 mar 2006, 18:25

Jey pisze:Jesli ManU nie poprawi jakosci swojej gry
Napisz o co ci chodzi z tą 'jakościa gry' bo jakoś nie rozumiem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”