Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 21 mar 2020, 15:05
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 mar 2020, 15:07
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 21 mar 2020, 15:12
co mam ci wiecej powiedziec, twardgłowy boju? tylko tyle ze jestes wyjątkowo prostym nieuczonym chłopem ze wsi. taka jest moja diagnoza. i z pewnoscią jest bardziej celna niz twoje spiskowe diagnozy o koranawirusie.
h1893230
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 mar 2020, 15:18
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 21 mar 2020, 15:23
To niby do mnie? Czy ty się dobrze czujesz?Kojiro pisze: ↑21 mar 2020, 14:53Mówisz takie rzeczy, bo pracujesz w szpitalu? A wiesz, że jest kupę miejsc w Polsce, gdzie nie ma przypadków zarażenia wirusem i tam szpitale funkcjonują normalnie i tam niestety ludzie umierają jak przed wirusem. W Polsce udziela się pomocy wszystkim, tylko ludzie zaczynają odpierdalać i panikować.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 mar 2020, 15:24
Między ostrzejszą dyskusją i nawet pewną spiną a nazywaniem kogokolwiek debilem jest jednak subtelna różnica. Ty zajmujesz się trollowaniem od dłuższego czasu, a jakoś funkcjonujesz, tak że nie narzekaj.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 mar 2020, 15:47
Zwyczajnie powiedz że srasz ze strachu, bo łykasz wszystko jak leci z tv radia i internetu, nie poświęcając temu ani chwili na refleksję.
Skończyłem prywatne studia za które sam zapłaciłem nie biorąc grosza od rodziców, i TAK jestem że wsi, mieszkam na wsi i jestem z tego dumny wielkomiejski szczurze.
coco
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 mar 2020, 16:08
To tak samo jak moja pewnego moderatora, który jest tak rozkoszny w tym co robi, że można obrzydzenia dostać. Powinien być na forum powołany trybunał który rozliczał by, zachowania "władzy" która trzyma się tu dzięki znajomościom a nie dzięki pracy którą wykonuje.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 mar 2020, 16:11
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 mar 2020, 16:12
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 mar 2020, 16:13
Pisalalem WIELOKROTNIE, ze jest tu na forumku kolko wzajemnej adarocji. A dwaj modzi sa jak zmije.
ozob
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 mar 2020, 16:23
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 mar 2020, 16:23
Nie sposób się nie zgodzić, tu już tyle razy różni userzy pisali że modzi są stronniczy, że faworyzują tych których lubią i dalej nikt z tym nic nie zrobił. Admini powinni doprawdy podjąć jakieś działania w tej kwestii bo w ostatnich miesiącach pobyt tutaj staje się obrzydliwy dzięki tym jegomościom.
coco
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio