Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 gru 2006, 0:43
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 gru 2006, 2:44
Przeciesz to losowanie Rolling Eyes Dostać to mogą w dupe od PSV :Wink:
spyrczak pisze:nie bede oryginalny jesli stwierdze ze najblizsze memu sercu sa w tej chwili Celtic, Lille i PSV Razz choc i na widok Porto plakac nie bede Razz Wink
Yukasz pisze:Natomiast wśród nich na dzień dzisiejszy najsłabsze wydają się być: Valencia CF i AC Milan oraz trochę Bayern Monachium, Liverpool FC i Arsenal Londyn Razz w porównaniu do Chelsea i Lyonu Wink
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 gru 2006, 8:08
Nie bylbym taki pewienguru pisze:Lol Fajnie by bylo jakby Porto trafilo na Bayern. Awans Arrow Porto,
daj spokojguru pisze:panie spyrczak Razz
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 gru 2006, 8:25
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 gru 2006, 8:44
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 gru 2006, 9:40
Tutaj chyba nie ma juz slabych...pamietasz Milan jak sie cieszyl ze w finale mieli The Red's..paradoksalnie latwie mozna bedzie wygrac np z Manu czy Chelsea...jak juz stawiamy na Angielskie druzyny...moja Romcia, ma takia sama palete przeciwnikow wiec odchodzi nam tylko Valencia ktora w obecnej formie jest teoretycznie slabsza niz Bayern..ktory sobie musze do tej listy zapisac... czekam na losowanie..nie ma co gdybac, przejsc 1/8 w 1/4 trafic na Real i miec juz polfinalA więc Liverpool Twisted Evil
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 gru 2006, 9:53
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 gru 2006, 10:46
ja wierzyłem w awans. gdyby Roma musiała choćby zremisować, aby awansować do kolejnej fazy LM - tez byś cię cieszył z remisu. Na pewno.Yukasz pisze: i chyba tylko ty wierzyłeś w inne rozstrzygnięcie tego meczu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 gru 2006, 11:41
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 gru 2006, 12:55
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 gru 2006, 13:56
To najwidoczniej ja jak i Spalletti jesteśmy nienormalni bo on też uważa że najsilniejsi są Chelsea i Lyonguru pisze:No.. Stawianie Lyonu wyzej od Arsenalu wydaje sie byc troche 'nienormalne'
Mam nadzieję że czujesz też łamanie w kościachguru pisze:Nie obraze sie jak trafimy na Rome ( Traning strzelecki ) (...) P.S. Arsenal trafi na Rome, "czuje to w kosciach"
Czy aby na pewno chodzi ci o pojedynek dwóch utytuowanych drużynmakis pisze:osobiscie zyczylbym sobie Milan. Pojedynek dwoch najbardziej utytulowanych druzyn w Europie - klasyk
Pewnie bo cieszę się też z minimalnego zwycięstwa z bardzo osłabioną Valencią. Trzy punkty czy awans jak wolisz to awans i o to głównie chodzi.fieldy pisze:ja wierzyłem w awans. gdyby Roma musiała choćby zremisować, aby awansować do kolejnej fazy LM - tez byś cię cieszył z remisu. Na pewno.
No taki sam jak Szwecja - Dania w którym obie druzyny grają aby nie zrobić sobie krzywdy. Tak jak w meczu Roma - Valencia tak i w Porto mecz zapewne byłby bardzo ciekawy gdyby obie drużyny spotkały się we wcześniejszej kolejce. Po pierwszych 10 min myślałem że w Porto będą emocje ale po kolejnych 5 min byłem niemal pewny że zakończy się 0:0 i przełączyłem na ukochane ManU i Cristianka. W tym meczu jak widac nic się nie działo:fieldy pisze:Co masz na myśli pisząć "pedalski" mecz ?
Kod: Zaznacz cały
Porto Arsenal
0 Goals scored 0
0 Yellow card 0
0 Red card 0
5 Shots on goal 1
6 Shots wide 2
9 Fouls committed 13
5 Corners 4
2 Offsides 1
28' 52'' Ball. Poss. (time) 32' 33''
47% Ball. Poss. (%) 53% Tylko należy jeszcze popatrzeć jak poszczególne drużyny traktują PUEFA. Takie Livorno (4 drużyna Serie A) czy Palermo (3 ekipa) na pewno nie są gorsze od innych tuzów pokroju Glasgow Rangers. Zaś prowadzenie Parmy prędzej już pokazuje jak słaby jest to puchar niz jego wielkość. Tak jak dwa lata temu kiedy to Parma grając rezerwami przechodziła kolejnych rywali mimo ze nie za bardzo się o to starała.fieldy pisze:Do tego jeszcze w UEFA CUP Newcastle i Spurs - i pewnie ktoś jeszcze
Nie ma co się dziwiś bo to chyba najsłabsze druzyny spośród tych które awansowałyfieldy pisze:chciałbym Lille - ale Celtic tez zły by nie był.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 gru 2006, 14:38
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 gru 2006, 16:57
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 gru 2006, 17:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 07 gru 2006, 18:17
Niggaz pisze:Jeżeli miałbym natomiast kierować się kryterium siły rywala (i szukać teoretycznie najsłabszego) to ... miałbym problem. Wśród drużyn, które awansowały z pierwszych miejsc nie ma słabych ekip. Milan obecnie gra dramatycznie, ale pierwsze mecze drugiej rundy LM dopiero w lutym a więc wiele się może zmienić.
Basina
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio