edit : zapomniałem o pierwszej bramce
ps. teraz jak juz pierwsze zapewnione to z kim się spotkamy ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 23 lis 2010, 22:48
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lis 2010, 23:14
Poprzez losowanie zagracie z druzyna z 2 miejsca z innej grupy oprocz Barcy albo Valencii jak awansuje.ps. teraz jak juz pierwsze zapewnione to z kim się spotkamy ?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lis 2010, 23:16
Kluchman
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lis 2010, 13:30
bedzie smiesznie jak dostana 2 mecze zawieszenia. Wtedy dopiero bedzie fairSobolPL pisze:
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 24 lis 2010, 13:32
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lis 2010, 14:04
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 lis 2010, 15:05
Dobrze, że nie ugryzł Ramosa, ostatnio mu się zdarza gryźć rywaliSalas11 pisze:Ramos jeszcze podał rękę sędziemu jakby chciał mu za to podziękowaćMou świetnie to rozegrał
Suarez po raz kolejny pokazał, że nie należy do lotnych piłkarzy. Oburzony tym opóźnianiem jakby mieli jeszcze o co grać.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 lis 2010, 15:39
Nie lubię Realu i Mourinho, ale to byłoby chamskie i bezczelne ze strony UEFA. Bo niby na jakiej podstawie mieliby być zawieszeni? Zachowali się niesportowo (opóźnianie gry) i zasłużenie dostali kartki. A jakie mieli motywacje - nie ma to żadnego znaczenia.Bienias pisze: bedzie smiesznie jak dostana 2 mecze zawieszenia. Wtedy dopiero bedzie fair
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lis 2010, 16:45
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lis 2010, 16:55
Ale czy Pique nie dostał najpierw żółtej a później czerwonej, która nie miała nic wspólnego z następstwem otrzymania drugiej żółtej? Tak mi coś świta, ale głowy nie dam.mistyk pisze:Szkoda, ze w La Liga nie obowiazuja zasady z LM. Pique ostatnio tez powinien wyzerowac sobie kartki...
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 lis 2010, 17:00
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lis 2010, 17:12
Jeśli wolno wtrącić, w mojej opinii Higuain generalnie jest dość przeciętnym piłkarzem, którego media wykreowały na wielką gwiazdę. Jeśli by porównywać skalę talentu i potencjał Higuaina i Benzemy, Francuz bezsprzecznie by wygrał. Niestety po transferze do Realu "nieco" mu odbiło. Mourinho jednak w ostatnim wywiadzie odniósł się do wzajemnych relacji z Karimem. Wymaga od niego wiele, bo jest świadom jego możliwości i potencjału, którego nie może póki co w pełni wykorzystać.brylancik pisze:Cieszy dobra forma Benzemy. Jak będzie dalej grał tak jak ostatnio to może sobie w końcu wywalczyć miejsce w składzie kosztem Higuaina, który pomimo tego że strzela bramki gra ostatnio słabo.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lis 2010, 17:18
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lis 2010, 17:28
Każdy ma swoje zdanie na ten temat, przedstawiłem sytuację z mojego punktu widzenia. Benzema to trudny chłopak, poprzedni sezon miał słaby, ale przecież to był jego pierwszy w barwach Realu... Znowu mam przypominać, że nie takim piłkarzom nie szło na początku kariery w danym klubie, by potem wystrzelić z formą? Higuain miałby być królem strzelców w Serie A? Na pewno nie z taką skutecznością, bo przy specyfice włoskiej piłki i nacisku na grę obronną nie miałby nawet tylu okazji strzeleckich co w Hiszpanii. Tam za pudła na pustą bramkę (co mu sie zdarzało kilkakrotnie) zostałby zjedzony z kopytami. Jestem tego w 100% pewien.Bienias pisze:Salas11 mysle ze Higuan spokojnie w Serie A bylby krolem strzelcow. Jest to bardzo dobry napastnik i napewno lepszy od Benzemy co udowodnil w poprzednim sezonie. A media nie zrobily z niego gwiazdy tylko sam swoja praca. Te tzw media przed dlugi czas podkladaly mu klody pod nogi a windowaly slabego Benzeme.
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio