Opisz poprzednika - Strona 127

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 gru 2005, 22:25

adekk - ma zagościć w moim mieście niedługo. Mam nadzieję, że słowa dotrzyma :P :P

Przeogromny fan reprezentacji Pomarańczowych. A ja się w lato do Holandii akurat wybieram i ktoś tu obiecał jechać ze mną... ;) ;)
Miły, sympatyczny o niesamowitym poczuciu humoru i nieprzeciętnej gadce :)
Trochę ma złe gusta siatkarskie i niektóre fakty mu się mieszają, ale idzie mu to wybaczyć ;)
Pojawił się i odrazu stał się ważną osobą, bo szybko dostał specjalną rangę - uwaga, to nie byle kto :)
No i to jedna z osób, które lubię najbardziej na tym forum :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 gru 2005, 22:29

futbolowa

Jedna z niewielu pań na forum ( :? ) ,postac bardzo pozytywna.
Ostatnio mielismy okazje "pogadac" w super temacie "Piękny Wygląd" :lol:

Fanka Czerwonych Diabłów :? i Davida Trezegueta :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 gru 2005, 10:35

Ibrahimovic Jeden z wielu panów na forum. Jeden z wiekszych agresorów forumowych, ale coś mi sie wydaje, że na takiego sie kreuje specjalnie. Kibicuje Juventusowi (ponoć najlepiej grającemu, klubowi w Itali, Ponoć :lol: ) Armia Starej Damy, mogło by sie powiedzieć. W temacie Wasze Zdjecia, ukazał swoje oblicze, z siostrą rzecz jasna. Dobrze, że była tam siostra, przynajmniej jakoś upiękniła te zdjęcie.
Kibic Calcio a ponoć w ogóle meczów nie ogląda ligowych, ponoć. Podziwa Ibrahimovica, jest całkiem podobny do niego, bezczelny, zawziety i agresywny. Oj nie ładnie :roll: . Jeden z lepszych bukmacherów na forum, stawia wysokie pięniądze i wygrywa, tylko czy aby napewno.
To chyba na tyle...

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 30 gru 2005, 11:45

Wazi
Kibic Bayernu Monachium i ogólnie Bundesligi. Jeden z lepszych sigmakerów na forum... Musi być nadziany, bo w każdym z kilku domów, jakie posiada czeka na niego jakaś piękna pani lub gromadka dzieciaków... A może udało Mu się stworzyć prywatny harem :shock:
Ciekawe komu będzie kibicował w Dortmundzie, bo sądzac po sigu nie ma w Nim za grosz patriotyzmu 8)
Pozdro

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 gru 2005, 11:47

Void pisze: Ciekawe komu będzie kibicował w Dortmundzie, bo sądzac po sigu nie ma w Nim za grosz patriotyzmu 8)
Pozdro
Musze wyjaśnić:

Jasne, że będe kibicował Polakom... Sig, hmmm Gerd Muller był napastnikiem Bayernu, więc jest on w moim Sigu... Aaaa za reprezentacją Niemiec nie przepadam ogólnie. :)

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 30 gru 2005, 12:10

wazi
Nie wiem dlaczego ale kiedy czytam jego nick widze ulice sezamkowa.

Najwiekszy kibic niemcow wsrod polakow i polakow wsrod niemcow.

Ma uroczego synka (z tego co mi moj archaniol zygmunt podpowiada)

Ma fajnego siga, szkoda tylko ze podpis musialem przemielic przez enigme.

Lubi sie tlumaczyc co swiadczy ze jest jednak prawdziwym polakiem :D

Z Powazaniem ;)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 gru 2005, 12:33

MarcinGol fan Czerwonych Diabłów, pisze co myśli, co niezawsze jest na miejscu,.... widać, żę lubi przejrzystość w swoich postach... :lol:poczucie humoru na poziomie go zadowalającym...wielbiciel postaci z Ulicy Sezamkowej :lol: zdarza mu się, że coś sensownego napisze..szczerze mówiąc zdarza mu to się nad wyraz często..co dobrze o nim świadczy..rozwija się chłopak...nie wiem ile ma wiosenek, a co gorsza nie da się tego wywnioskować po jego wypowiedziach..na pewno nie należy do czarnej strony mocy tego forum...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 30 gru 2005, 12:42

adekk - user ze skomplikowanym poczuciem humoru (jak dla mnie). Jego wiedza na temat piłki nożnej jest bardzo urozmaicona, gdyż pojawia się w tematach zespołów angielskich, hiszpańskich. Dodatkowo udziela się w tematach "typerskich". Zdecydowanie jeden z moich ulubionych użytkowników. Fan reprezentacji Holandii, jakby ktoś się niedomyślił, często wypisujący ciekawe aforyzmy. Koleś rocznik 88' czyli najwyższej marki :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2005, 14:17

Manumef to diabeł czerwony, do niedawna czerwony ze złości na Glazera, Alexa i jeszcze pare pseudo gwaizdeczek z Old Traford. Teraz po kilku udanych meczach odważnie pojawia si w temacie Arsenalu i rozpisuje się jaki to kryzys przechodzi Arsenal :lol: jakby chciał mi się odwdzięczyć ze moje zachowanie po meczu z Benfiką :twisted:
Juz kiedyś pisałem, że opisywany jegomość jest porządnym typem. jak manU nie idzie - to potrafi skrytykować nawet największa gwiazde swojej ukochanej ekipy [o ile tam są jakieś gwiazdy :P ]
Zawsze pisze na temat i po polsku, jego posty czyta się dość przyjemnie, choć w wiekszości mówią o tym, ze ManU jest najlepsze :lol:

Reklamuję serwis piłka.pl [w swojj stronir w profilu] ciekawe po co :think:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 gru 2005, 14:24

fieldy
jeszcze do niedawna Alkofanatyk z Highbury, ale widać wybrał inną drogę... :lol: mimo to chyba do końca świata fan Kanonierów i Dennisa Bergkampa (wielki plus, że odróżnia prawdziwego piłkarza od innych podróbek,. których wokół pełniutko)...kolega o nieprzeciętnym poczuciu humoru i wytrzymałości wątroby...może ma podwójną?? :> ale nad tym naukowcy jeszcze pracują...ma cholerną łatwość w pisaniu..lubi dysputy i Cin&Cin ....ma dar przekonywania ;) ..poza tym pisze ciekawie, czytelnie i niekrótko....jak dołożę do tego wszytkiego, że jest fanem filmu i wszytkiego co z filmem związane to wyjdzie, że jest jednym z najciekawszych userów na tym forum...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 14:32

Pozwolicie, że się wtrącę :lol:

adekk
Najbardziej pomarańczowy user na forum. Honorwy członek Partii (organizacja szykująca się do obalenia GTW w niedalekiej przyszłości). Znany z niebanalnego stylu wypowiedzi. Każdy w ciemno rozpozna jego posty. Istne kompendium ciekawych zwrotów i porównań. Zawsze pisze na temat, zawsze pisze ciekawie, zawsze pisze z humorem, zawsze pisze. Nie zawsze gotowy spokojnie nawracać debili :wink: IMHO wybitna osobistość na forum. Bardzo szybko dorobił się pozytywnej rangi. Partia może być z niego dumna. Prawdziwy przodownik pracy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2005, 14:43

Niggaz - po wstapieniu w szeregi wyżej wymienionej GTW user ten nabrał pewności siebie. Teraz nikt mu nie podskoczy. A jak się taki śmiałek znajdzie to długo tu nie zabawi.
pat w jego avie powraca niczym bumerang na swoje miejsce. Widać prawdziwą miłość do tego niegdyś genialnego napastnika.
Niggaz pisząc posty uzywa ciekawych zwrotów, porównań [zupełni jak adekk] choć osobiście wolę jak Niggaz pisze pod wpływem środków rozluźniajacych - tak mi jakoś bliżej do ich stylu i przesłania.
Jeden z lepszych modów, jeśli nie najlepszy [w przeciągu ostatnich dwóch dni miałem przyjemność rozmawiać z 2 jego ziomów z GTW i teraz czas na Niggaza - trzeba wybrać tego najlepszego :lol: ]
mam nadzieję, że na Sylwka się pojawi w moich drzwiach niggazowe oblicze [obiecywał :lol: ]

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 gru 2005, 22:14

fieldy
Ostatnio jego tropem postanowiłem nie zmieniać avatara :) I tak mój jest fajniejszy :P Pomimo zmiany rangi pozostał alkofanatykiem, ale jesli dobrze czytam to teraz jest także złym matko jebcą :o
Fieldy przewodzi w większosci forumowych statystyk. Cały czas patronuje forum, taki Strażnik Texasu :o Rzeczy oczywistych nie będę wypisywał bo mi się nie chce.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 gru 2005, 22:24

Corinthians

Choc bardzo młody ,to pisze mądrzej od nie jednego pełnolatka na tym forum :wink:

Znawca południowo amerykańskich klimatów ,w tej dziedzinie nie ma sobie rownych (przynajmniej na www.pilka.pl)

Zawsze słuzy pomocą 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 30 gru 2005, 22:33

Corinthians - powiedzmy sobie szczerze obok MLSoccer'a, Xenezi'ego największy znawca amerykańskiej piłki(tej południowej i północnej :P ). Bylem przekonany, że jest dużo starszy ode mnie, a tu 'tylko' 2 lata :think: Jak sam nick wskazuje kibic Corinthians, czyli Mistrza Brazylii(prawda ? :P ).
Ma ciekawy podpis, którego nie zdecyduję się przetłumaczyć. W tym roku egzamin kończący gimnazjum chyba ma. Powodzenia. Jeśli chciałbyś się dowiedzieć o talentach z tych 'egzotycznych' lig to nie znajdziesz lepszego.
To tak pokrótce. Ostatnio trochę się rzadziej pojawia...pewnie przez szkołę :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”