ale o jaką reczną ci chodzi ? w tej chwili to grają tylko w Szwecjimeecik_mks pisze:Bede wdzieczny jak ktos znajdzie te wyniki gdzie w necie albo cos..
http://interwetten.enetpulse.com/new1/i ... hb&lang=gr
Rozgrywki ligowe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 gru 2005, 20:07
ale o jaką reczną ci chodzi ? w tej chwili to grają tylko w Szwecjimeecik_mks pisze:Bede wdzieczny jak ktos znajdzie te wyniki gdzie w necie albo cos..
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 22 gru 2005, 20:54
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 gru 2005, 21:15
Czechy-Slowacja 26-30meecik_mks pisze:to jest jakis turniej na wegrzech... (reprezentacje) w kazdym razie tak pisze mi na kuponie... wczoraj byly jakies mecze z tego i dzis znowu sa... jak nic nie znajde, to jutro na stronce Profa musze to sprawdzic...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 23 gru 2005, 14:55
Fieldy to sa te mecze...fieldy pisze:Czechy-Slowacja 26-30meecik_mks pisze:to jest jakis turniej na wegrzech... (reprezentacje) w kazdym razie tak pisze mi na kuponie... wczoraj byly jakies mecze z tego i dzis znowu sa... jak nic nie znajde, to jutro na stronce Profa musze to sprawdzic...
Wegry-Polska 24-24
wyniki znalazłem - tylko nie wiem czy te mecze masz na kuponie - bo nie ułatwiasz mi zadania![]()
IFK Ystads HK - Alingsas HK 1![]()
IFK Skovde HK - Redbergslids IK 1
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2005, 15:51
who's da man ?meecik_mks pisze:Fieldy to sa te mecze
Jak Rasiak znów wystąpi to możesz się pożegnać z wygranąmeecik_mks pisze:Tottenham - Birmingham - 1
meecik_mks pisze:Charlton - Arsenal - 2 (Fieldy licze ze po tej wpadce w Pucharze... to jest pewniak...)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 23 gru 2005, 17:21
no to nie dobrze... ale hmmm sadze jednak ze i tak wygrajafieldy pisze:who's da man ?meecik_mks pisze:Fieldy to sa te mecze![]()
Jak Rasiak znów wystąpi to możesz się pożegnać z wygranąmeecik_mks pisze:Tottenham - Birmingham - 1
meecik_mks pisze:Charlton - Arsenal - 2 (Fieldy licze ze po tej wpadce w Pucharze... to jest pewniak...)
W tym sezonie, jesli dobrze pamiętam, Arsenal wygrał na wyjeźdize tylko z Wigan [może jeszcze było jakieś zwycięstwo na poczatku sezonu - ale kto by to pamietał] Niby czarna seria musi się kiedyś skończyć. Przegraliśmy już 3 mecze z rzędu w lidze. W Carling Cup Gilberto uratował szanse 30 sekund perzed końcem dogrywki. Niestety - muszę cię zmartwić. Arsenal bedzie miał duże problemy z wygraniem meczu, gdyż do kontuzjowanych kilku zawodników dołączyła dwójka naszych snajperów - Robin van Persie i Thierry henry - i prawdopodobnie obaj nie zagrają w tym meczu
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 23 gru 2005, 19:24
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 23 gru 2005, 20:04
niby to pewniak ale sunderland przegrał ostatnie 9 meczow a kazda nawet najgorsza seria kiedys sie konczy...meecik_mks pisze:a co sadzisz o Boltonie ? ja uwazam ze to raczej pewny mecz... ale moze byc tak ze po osatatniej wygranej moga grac za gwiazdy....
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 gru 2005, 20:17
shevcento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 23 gru 2005, 20:33
hmmm nie wiedzialem... wiem jedynie ze bilans u siebie maja 0-2-7internista1908 pisze:niby to pewniak ale sunderland przegrał ostatnie 9 meczow a kazda nawet najgorsza seria kiedys sie konczy...meecik_mks pisze:a co sadzisz o Boltonie ? ja uwazam ze to raczej pewny mecz... ale moze byc tak ze po osatatniej wygranej moga grac za gwiazdy....
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 23 gru 2005, 21:17
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 24 gru 2005, 8:57
Miały być pewne . Wszedł tylko 1 kupon ten pierwszy.Ale za to wiecej na nim do wygrania bylo. W 2 nie weszlo Lugano ktore zremisowalo 1:1Javier pisze:moje typy na dzis [tylko hokej] :
Kloten - Langnau 1
Kazan-Perm 1 [juz weszlo]
Carolina - florida 1
za 10
Eisbaren-Hamburg 1
Lugano-Servette 1
za 10
Mysle zo to sa pewne mecze. Życze trafnych typow
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 25 gru 2005, 19:15
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 19:25