AC Milan (zbiorczy) - Strona 128

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2005, 22:34

Kur..[de] szkoda że Stama Carletto nie powołał. To ze Marek jeszcze odpocznie widziałem Pippo tez ale sadziłem że ze Jaapem blew a tu lipa. Szkoda bo by Anelka przypilnował jak mało kto a teraz Sandro ma zadanie bojowe :twisted:

Powołani piłkarze Milanu:

bramkarze: Dida, Kalac;

obrońcy: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Simic;

pomocnicy: Ambrosini, Gattuso, Kaka', Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel;

napastnicy: Gilardino, Shevchenko, Vieri.

Trudno przewidzieć skład ale chyba zagramy 4-3-1-2 i Dida :arrow: Cafu, Nesta, Maldini, Kaladze ( Serginho ? ) :arrow: Gattuso, Pirlo, Seedorf (Ambro ? - Sergio ?) :arrow: Kaka' (juz od początku) :arrow: Vieri (po raz pierwszy) Sheva.

Moze właśnie wystawi Massimo, moze Serginho a Gile po przerwie. Rui Costa w formie ale chyba w tym meczu nie zagra od początku. Chociasz ostatnio też tak sądziłem a zagrał :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3331

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 wrz 2005, 22:40

Zico_FCI pisze:
Nie chce ich bronic ale wydaje mi się , że "nic nie grali i w ogole byli daremni w tym meczu." To duża przesada :wink:
Moja wina.Przesadzilem.Jakby nic nie grali to by z 8 dostali :mrgreen:

Cruz uratowal ich przed kleska i zamazal obraz meczu.Inter naprawde niczego nie pokazal.Nie widze zadnych okolicznosci lagodzacych dlatego ich skrytykowalem (i tak w delikatny sposob jak na mnie bo po Milanie pojechalbym bardziej a Inter jest mi w sumie obojetny).

Pozdrawiam.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 wrz 2005, 22:46

Chlopaczek pisze:Cruz uratowal ich przed kleska i zamazal obraz meczu.Inter naprawde niczego nie pokazal.Nie widze zadnych okolicznosci lagodzacych dlatego ich skrytykowalem (i tak w delikatny sposob jak na mnie bo po Milanie pojechalbym bardziej a Inter jest mi w sumie obojetny).

Nie masz sie co tlumaczyc, zespol ktory 'walczy' o scudetto nie ma prawa przegrywaz ze srednim zespolem 3-0, moze i pozniej strzelil te dwie bramki, ale o tylko przez rozluznienie obrony.

Co sie dzieje ze Stamem?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 wrz 2005, 22:58

Lakier pisze: Co sie dzieje ze Stamem?
Pytasz o jego gre w ostatnim meczu czy o brak powolania na Fener? :wink:
Jesli o to drugie to ma kontuzje.Nie wiem na ile powazna ale widac Carlo nie ryzykuje.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2005, 23:05

Lakier Palermo nie takie średnie bez przesady :wink: 5 reprezentantów Azzurich - Santana -Argentyny i jeszcze by sie znalazło. Maja pake na podbój UEFA jak nic :wink:

Stam ? No widzialeś Chłopaszku że grał ze Siena (i to jak) po czym zmiana a okazało sie że cos go zabolało w kolanie... A wygladało tak jak by poprostu Cafu miał sobie pograć bo wrocic ze zgrupowania i nie był gotowy na 90 minut..

Szkoda -

P.S. Jak jutro typujecie ?? :twisted: :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 wrz 2005, 23:08

Ja juz wytypowalem w toto postawilem ze bedziemy wygrywac do przerwy.
Mysle ze skonczy sie spokojnie 2:0 no chyba ze chlopcy beda mieli ochote na wiecej 8)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 wrz 2005, 23:09

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lakier Palermo nie takie średnie bez przesady Wink 5 reprezentantów Azzurich - Santana -Argentyny i jeszcze by sie znalazło. Maja pake na podbój UEFA jak nic Wink

Wiem, wiem i jeszcze ten klon Martinsa, Mankwina, co nie zmienia faktu ze Inter walczacy o mistrzostwo nie powinien pokonac (skromnie) Palermo, a przynajmniej zremisowac. Ja sie akurat ciesze, przynajmniej Mancini nie popadnie w samo zachwyt.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 wrz 2005, 23:13

*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S. Jak jutro typujecie ??

Łoj kyrde, ah te upojne łikendy, aż człek nie ma czasu się rozpisać...

No cóż, jestem ogromnie zadowolony z zwycięstwa nad Sieną, szkoda, że Jaap nie zagra z Fener, no ale nie ma po co go narażać.Mecz raczej z łatwiejszych, ale nie można zlekceważyć Turków.W lidze mamy 4 punkty, nie jest źle, gdyby nie 2 pewne zwycięstwa Juve.Szkoda, że jeszcze nie może się rozstrzelać Gila :(.Kolejny gol stracony ze stałego fragmentu gry...eh, panowie, temu można przecież zaradzić.Dobrze, że Szewa gra jak na niego przystało, bo ma kto strzelać.Ładne spotkania Massimo i coś czuje, że może w tym sezonie jego forma bardzo wzrosnąć.

P.S. Mecz z Fener, to jak dla mnie pewne 2:0, 3:0 :).Gole Szewy, Kaki i na przełamanie Gily :!:

Forza Grande Milan :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2005, 23:16

Masz racje że trzeba wygrywać by wygrać na koniec. Podstawa. Mancini sam sie troceh wkopał bo ile ja sie na czytałem po pierwszej kolejce o grze i sile Interu. Nawet potem Morratti mówił to co On. To jeden mecz i gramy nadal wszyscy o to samo. Nikt nie zaprzepaścił szans na scudetto ale troche przegasł koleś po tym meczu. A teraz ta wojenkana słowa "Pana szała"" :wink:

Chłopaczek 2:0 powiadasz ?? jak zagramy tak jak ze Siena w pierszych 30 minutach to jestem w niebie. Fenerbahce to nie Siena ale w pierszej połowie nikt by ich nie zatrzymał 8) :wink: Tylko żeby grali a nie strzela jedna, druga i pas. Licze za zagraja spokojnie a Turcy nie zchowają sie za podwojna dargą. Chyba że tak to trzeba ich napocząć tak szybko jak Siene.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1307

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 wrz 2005, 10:44

dla mnie fenerbache nie jest wcale takie słabe w tym meczu nawet 1-0 mnie uszczęśłiwi.A jak myśłicie wyjdzie ambro w pierwszym składzie?? bo mój ulubieniec Gila niestety usiądzie a zagra vieri

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 11:03

No pewnie ze nie jest aż takie słabe. W końcu to Liga Mistrzów ...

Ale po ciężkiej walce i geniuszu któregoś z naszych dopiszemy 3 pkt. i oby remis w meczu PSV - Schalke i bedzie cool.

Ambro pewnie zagra mecz z Siena był w jego wykonaniu świenty i sądze że zagra ale chyba za Seedorfa. I w drugiej lini zagramy Ambro - Pirlo -Rino a z przodu Kaka'. Alberto na pewno zagra w tym meczu jakieś 30 minut. Wiesz Ancelotti może mieć racje z tym że Vieriego wypuści od początku. Gdy inny grali on trenował. Czytałem że zchud i poprawił szybkość i skoczność. Pali sie do gry jak nic. A Gila przeciesz moze strzelć wchodząc. Zreszta sam wiesz że jak będziemy prowadzić to bedzie mu łatwiej ustrzelic cos.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2005, 13:30

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ancelotti może mieć racje z tym że Vieriego wypuści od początku. Gdy inny grali on trenował. Czytałem że zchud i poprawił szybkość i skoczność. Pali sie do gry jak nic. A Gila przeciesz moze strzelć wchodząc. Zreszta sam wiesz że jak będziemy prowadzić to bedzie mu łatwiej ustrzelic cos.
właśnie tu się dziwie.
Gila narazie nie strzela , ale Vieri chyba też nie.
Vieri przecież też dużo trenował np i Interze ale wcale dużo nie strzelał - czy dobra postawa na treningu wystarczy aby zagrał od początku ? [czy może jest to już przesądzone :?: ]

Myślę, że Gilardino powinien mieć szansę na cąłą drugą połowę - w półgodziny nie zdąrzy się rozgrzać i opanować nerwów [wiadomo pierwszy mecz na San Siro w europejskich pucharach - nerwy :boje się: ]

Sam Ancelotti mówił, że Alberto ma problem bo się przełamać nie może - więc niech mu da szanse choć przez 45 min.

Szkoda, że Stam'a zabraknie. Ale macie godnych następców [choć Jankulowski tez nie może grać]
Cafu Nesta Maldini Kaładze - czy powstrzymają Anelkę :?:
Oto jest pytanie :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 13:45

Fieldy ale Vieri w tym okresie przedsezonowym strzelil najwiecej bramek. Była naprawde inny niz za czasów (koncówki gry) Interu. Milan musiał rozegrac dwa mecze ligowe bez niego czyli trenowała nadal ale nie grał. Może miec taka moc gry zagra po raz pierwszy że hej. Choś sam juz nie wiem Licze ze Alberto tez zagra. Gdzie niegdzie typuja go w pierwszym składzie :roll: oby zagrał nawet w drugiej połowie. I Alberto strzeli po raz pierwszy na San Siro :twisted: - i potem "Tak to już jest ja nie moge przestać [strzelać] wokół zajawka pie pie pie pie piekna nie moge przestan i nawet nie zamierzam dziewczynko pozbywasz sie pęknietego jeża :D hehe "

Turki :wink: mogą sprawic problem ale nie takie wojska nam straszne :twisted: 8)

Milan: 1-Dida; 2-Cafu, 13-Alessandro Nesta, 3-Paolo Maldini, 4-Kakha Kaladze; 23-Massimo Ambrosini (or 8-Gennaro Gattuso), 21-Andrea Pirlo, 20-Clarence Seedorf, 22-Kaka; 7-Andriy Shevchenko, 11-Alberto Gilardino.

Fenerbahce: 1-Volkan Demirel; 30-Serkan Balci, 19-Onder Turaci, 2-Fabio Luciano, 5-Umit Ozat; 21-Selcuk Sahin, 4-Stephen Appiah, 20-Alex de Souza, 15-Marco Aurelio; 11-Marcio Nobre, 39-Nicolas Anelka

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2005, 13:55

Appiah :D w Juve nie pograł - ciekawe jak zagra, musiał pojechac do Turcji, żeby zmierzyć się z Milanem :lol:

A nie zagra ten piłkrz co przeciwko ManU hat-tricka strzelił ??
jak mu było .... Tuncay ??

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 14:06

Appiah mówi że nie podnieca sie powrotem do Włoch. No nie dziwie mu sie przyjechał tylko na dwa dni :lol: :wink:

Tunkay ?? no własnie ja już o nim wczoraj myślałem ale jakos nie moge sobie przypomiać. Gdzie teraz gra ? On i Van Hoojdon [ :wink: inaczej sie pisze] tworzyli taka obok Anelki w popszednim sezonie a teraz odszedł chyba. :roll: Ale gdzie ... La Liga ??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”